ΑΕΚ

Το SPORT 24 στο "Κλ. Βικελίδης"

Το SPORT 24 στο "Κλ. Βικελίδης"
Αρης οπαδοι

Με μιάμιση ώρα καθυστέρηση ξεκίνησε το β΄ημίχρονο στο Άρης-ΑΕΚ. Άρχισε και το Αστέρας-ΠΑΟΚ στην Τρίπολη. Τι μεταδίδει το SPORT 24 από το Κλ.Βικελίδης

Διαβάστε τι μεταδίδει το SPORT 24 από την Θεσσαλονίκη και το Κλ.Βικελίδης:
Η ώρα της σέντρας (16:45) για το μεγάλο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League ανάμεσα στον Άρη και την ΑΕΚ στο κατάμεστο «Κλεάνθης Βικελίδης» έφθασε με τον διαιτητή Κουκουλάκη να σφύριξε την σέντρα και το SPORT24 να είναι παρών.

* Με εξαίρεση το κενό που υπήρχε στις θύρες 1 και 5 για λόγους ασφαλείας δεν έπεφτε καρφίτσα στις κερκίδες του «Κλ. Βικελίδης».

* Οι φίλαθλοι του Άρη διψασμένοι να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα μετά το 1-1 στο Reebok Stadium του Μπόλτον φρόντισαν να εξαφανίσουν τα εισιτήρια που πήραν στην κατοχή τους.

* Στην θύρα 4 όπως συνηθίζεται για κάθε φίλαθλο φιλοξενούμενης ομάδας βρέθηκαν οι 800 περίπου φίλαθλοι της ΑΕΚ που έκαναν την εμφάνισή τους λίγο πριν τις 16:00.

* Στις 16:00 επισκέφθηκε τα αποδυτήρια της ΑΕΚ ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ντέμης Νικολαϊδης, ενώ στη συνέχεια περνώντας μέσα από τον αγωνιστικό χώρο και ανάμεσα από τους φιλάθλους που βρίσκονταν στην θύρα 7 κατευθύνθηκε στη θέση του της σουίτας στην θύρα των επισήμων.

* Όπως ήταν επόμενο δεν ήταν δυνατό να περάσει απαρατήρητος, αποδοκιμάστηκε για να χρειαστεί η άμεση παρέμβαση του προέδρου της ΠΑΕ Άρης, Λάμπρου Σκόρδα.

* Η μεγάλη έκπληξη του Ντούσαν Μπάγεβιτς ήταν το γεγονός ότι όχι απλώς άφησε τον Βραζιλιάνο Μάρκο Αουρέλιο εκτός βασικής ενδεκάδας αλλά τον απέκλεισε και από την αποστολή.

* Με ένα μπουκάλι ανά χείρας έκανε την εμφάνισή του στον αγωνιστικό χώρο ο Σέρχιο Κόκε με τον Ισπανό επιθετικό να θέλησε με τον τρόπο αυτό να δροσιστεί για τελευταία φορά λίγο πριν από την σέντρα.

* Οι μπορντό εμφανίσεις με τις οποίες εμφανίστηκε ο Άρης ελέω της κίτρινης της ΑΕΚ ήταν επόμενο να προκαλέσει έκπληξη.

* 16:51. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι με τον Νάτσο Γκαρσία για τον Άρη λίγο έλειψε να κάνει το 1-0 με τους φιλάθλους της ομάδας να παραληρούν από ενθουσιασμό.

* 17:05. Λίγο μετά την συμπλήρωση του 20ου λεπτού της συνάντησης και ενώ ο Άρης έκανε επίθεση από τα δεξιά φίλαθλοί της ΑΕΚ άναψαν και πέταξαν φωτοβολίδα – με το γνωστό πιστόλι - μέσα στην μεγάλη περιοχή του Μορέτο χωρίς ο διαιτητής Κουκουλάκης να διακόψει το παιχνίδι.

* Η φωτοβολίδα αυτή ήταν η τρίτη στον αριθμό με τις άλλες δύο να είχαν ανάψει με την μία να την είχαν κρατήσει στην κατοχή τους και την άλλη επίσης να πέταξαν στον αγωνιστικό χώρο.

* 17:07. Στο 22ο λεπτό του παιχνιδιού η τέταρτη φωτοβολίδα που πέταξαν οι φίλαθλοι της ΑΕΚ, και πάλι με πιστόλι, πέρασε πάνω από τους φιλάθλους του Άρη που βρίσκονταν στη Θύρα 1 και καταλήγοντας ανάμεσα από αυτούς της Θύρας 8 πέρασε εκτός του «Κλεάνθης Βικελίδης».

* 17:08. Ένα λεπτό μετά ήταν η σειρά για την πέμπτη φωτοβολία από πλευράς των φιλάθλων της ΑΕΚ που όπως φάνηκε είχε ως στόχο τους φιλάθλους του Άρη που βρίσκονταν στη Θύρα 1 πετυχαίνοντας όμως μέλος του αστυνομικού κλοιού που ήταν μπροστά τους.

* Οι τρεις συνεχόμενες φωτοβολίες από τους φιλάθλους της ΑΕΚ είχαν σαν αποτέλεσμα να ξεσηκώσουν τους φιλάθλους του Άρη που βρίσκονταν στη Θύρα 1 όπως και στις υπόλοιπες κερκίδες ζητώντας με τα συνθήματα τους την απομάκρυνσή τους.

* 17:18. Με την συμπλήρωση του 33ου λεπτού του παιχνιδιού οι φίλαθλοι της ΑΕΚ εκτοξεύουν την 6η τους φωτοβολίδα με αυτή να πέφτει ανάμεσα στους φιλάθλους του Άρη στην Θύρα 1 και στο κάτω μέρος της.

* Δευτερόλεπτα μετά μία ακόμη, η 7η στον αριθμό, στο κέντρο της Θύρας 1 με τους φιλάθλους του Άρη να αναγκάζονται να ανοίξουν για να προσγειωθεί ανάμεσά τους ενώ η 8η κατέληξε εκτός του «Κλεάνθης Βικελίδης». Και οι τρεις αυτές όπως και οι προηγούμενες με πιστόλι.

* 17:25. Από τα μεγάφωνα του «Κλεάνθης Βικελίδης» ακούστηκε για πρώτη φορά σύσταση προς τους φιλάθλους της ΑΕΚ να σταματήσουν να πετάνε φωτοβολίδες γιατί διαφορετικά θα εκκενωθεί η κερκίδα τους.

* Το ίδιο μήνυμα εμφανίστηκε αμέσως μετά και στον φωτεινό πίνακα του γηπέδου.

* 17:32. Μετά την εκτόξευση της 8ης φωτοβολίδας από τους φιλάθλους της ΑΕΚ που έσκασε στο κέντρο της Θύρας 1 κι ανάμεσα στους φιλάθλους του Άρη, πρώτη μετά από το προειδοποιητικό μήνυμα, ο διαιτητής Κουκουλάκης παίρνει την απόφαση να διακόψει τον αγώνα.

* Για να γίνει αυτό χρειάστηκε να προηγηθεί η έκρηξη του γενικού αρχηγού της ΠΑΕ Άρης, Νίκου Αγγελάκη, με το παιχνίδι να διακόπηκε για περίπου 4΄ και αφού χρειάστηκε να κατέβει στον αγωνιστικό χώρο από την Θύρα των επισήμων και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Λάμπρος Σκόρδας.

* Ο Μάρκο Αουρέλιο βλέποντας την κατάσταση με την συνεχή εκτόξευση φωτοβολίδων από τους φιλάθλους της ΑΕΚ αποχώρησε λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου μαζί με την σύζυγό του και την κόρη τους.

* Στην εκπνοή των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου η ΑΕΚ έφθασε μία ανάσα από το 0-1 με την κεφαλιά του Λυμπερόπουλου στο ύψος της μεγάλης περιοχής του Χαλκιά μετά από την σέντρα του Αρουαμπαρένα.

* 18:05. Την ίδια ώρα που το δεύτερο ημίχρονο έχει καθυστερήσει ένα τέταρτο να ξεκινήσει γίνεται γνωστή η πληροφορία ότι δεν θα ξεκινήσει αν δεν εκκενωθεί η θύρα των φιλάθλων της ΑΕΚ με εντολή του Εισαγγελέα.

* Στην διάρκεια της ανάπαυλας έλαβε χώρα σύσκεψη μεταξύ του διαιτητή Κουκουλάκη, του παρατηρητή της συνάντησης και του υπευθύνου της Super League.

* 18:10. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Λάμπρος Σκόρδας, έχοντας βγει από την φισούνα των αποδυτηρίων πήγε στους φιλάθλους του Άρη στην Θύρα 1 και τους ζήτησε να ηρεμήσουν.

* 18:12. Αρχίζει να φαίνεται πλέον οριστικό πως το δεύτερο ημίχρονο δεν θα ξεκινήσει αν οι φίλαθλοι της ΑΕΚ δεν αποχωρήσουν από την Θύρα 4.

* 18:13. «ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ». Το παραπάνω ήταν το μήνυμα που αναγράφηκε στον φωτεινό πίνακα του «Κλεάνθης Βικελίδης».

* 18:14. Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ αρχίζουν να μαζεύουν τα πανό τους από την Θύρα 4 του «Κλεάνθης Βικελίδης» και ετοιμάζονται να αποχωρήσουν υπό την παρουσία αστυνομικής δύναμης.

* 18:25. Πρώτες – ανεπιβεβαίωτες - πληροφορίες αναφέρουν για 4 συλλήψεις φιλάθλων της ΑΕΚ.

* 18:30. Την ίδια ώρα που το δεύτερο ημίχρονο στο Βέροια-Εργοτέλης, Πανιώνιος-Ηρακλής και ΟΦΗ-Λάρισα οδεύει προς την ολοκλήρωσή του στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ακόμα δεν έχει ξεκινήσει εξαιτίας του ότι συνεχίζεται να μην έχει εκκενωθεί η Θύρα 4 από τους φιλάθλους της ΑΕΚ.

* 18:40. Μετά από μία ώρα οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων έτοιμοι στην φισούνα να επιστρέψουν και πάλι στον αγωνιστικό χώρο για το δεύτερο ημίχρονο.

* Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ ολοκληρώνουν την αποχώρησή τους από το «Κλεάνθης Βικελίδης» γεμίζοντας το ένα μετά το άλλο τα πούλμαν που βρίσκονταν από έξω.

* 18:47. Μετά από εφτά λεπτά αναμονής ξεκινούν την είσοδό τους και όλα πλέον είναι έτοιμα για να ξεκινήσει και πάλι το παιχνίδι.

* 18:57. Ο διαιτητής Κουκουλάκης κάνει την επανεμφάνισή του μαζί με τους δύο βοηθούς του, Ζαχαρόπουλο και Τρύφων, και όλα είναι έτοιμα (18:59) για να ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο με την ΑΕΚ στην σέντρα με τους Μπλάνκο και Λυμπερόπουλο.




































































TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ