ΑΕΚ

Φερέρ: Περισσότερη ηρεμία

Φερέρ: Περισσότερη ηρεμία
φερερ

Ικανοποιημένος παρουσιάστηκε μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Φερέρ, που ήθελε περισσότερη ηρεμία

"Η στάση της ομάδας ήταν πολύ καλή. Δουλέψαμε περισσότερο από ένα πιθανό λάθος που προκλήθηκε στο παιχνίδι. Απέναντί μας είχαμε την Φιορεντίνα, όχι μία ομάδα του Ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά μία ομάδα που είναι στις πρώτες θέσεις του Ιταλικού πρωταθλήματος που είναι τόσο ανταγωνιστικό και τόσο δύσκολο. Σε κάποιες στιγμές θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερη ηρεμία, αλλά γενικά παίξαμε καλά.

Η άποψή μου είναι ότι δεν είναι εύκολο να παίζεις με έναν τόσο καλά οργανωμένο αντίπαλο με ισχυρή άμυνα. Επιμένουμε πώς να εκμεταλλευόμαστε τους εξωτερικούς αγώνες και μέχρι το δεύτερο ημίχρονο ο Τόζερ δεν το είχε βάλει αυτό στο παιχνίδι του. Έκανε επίθεση το δεξί μπακ, αλλά ο Μανού δεν καταλάβαινε καλά την συνεργασία αυτή.

Από τα δεξιά χρησιμοποιούμε την ταχύτητά μας και αριστερά την δεξιοτεχνία. Στο τελευταίο κομμάτι δεν μας βγήκαν τα πράγματα καλά, αλλά ο Ράμος έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Κάτι μας έλειπε, αλλά η στάση μας δεν ήταν κακή. Ίσως μας έλειπε μας έλειπε να βλέπουμε τις φάσεις πιο γρήγορα. Αυτό το κάνουν μόνο οι μεγάλοι ποδοσφαιριστές, γιατί αυτοί βλέπουν και αποφασίζουν πιο γρήγορα"



ήταν τα πρώτα λόγια του προπονητή της ΑΕΚ.

Στη συνέχεια μίλησε για τον Μανού: "Ο Μανού είναι πολύ γρήγορος, που χρειάζεται ελεύθερο χώρο στην πλάτη της άμυνας. Πάντως όταν πρέπει να αντιμετωπίσει πολλούς αμυντικούς εκεί δεν είναι τόσο ευκίνητος. Και εμείς σκεφτόμαστε τα εξτρέμ να μπαίνουν στον άξονα για να έχουμε αριθμητική υπεροχή και αυτό δεν έγινε".



Συνεχίζοντας τόνισε: "Αύριο θα ξέρω για τους Ριβάλντο Λυμπερόπουλο. Πάντως πρέπει να συνηθίσουμε τους πολλούς αγώνες, γιατί μετά διαμαρτυρόμαστε όταν δεν παίζουμε, αλλά αυτή είναι η δυναμική των μεγάλων ομάδων".

Για τον Παπασταθόπουλο, είπε: "Σε ατομικό επίπεδο δεν πρέπει να κάνουμε αξιολογήσεις, αλλά σε συλλογικό επίπεδο είχε εξαιρετική εμφάνιση, γιατί απέδειξε την ταχύτητά του και την δύναμή του και παρ’όλο που είναι μόνο 19 χρονών αντιμετωπίζει πολύ μεγάλους παίκτες ευρωπαϊκών ομάδων και πιστεύω στη σημερινή εποχή είναι στο ύψος των καλύτερων αμυντικών ποδοσφαιριστών που υπάρχουν στην Ελλάδα. Αν συνεχίσει έτσι δεν θα μείνει για πολύ καιρό στην ΑΕΚ".



Για το θέμα του rotation στη θέση του γκολκίπερ, ανέφερε: "Είναι περίπλοκο. Αν βάλουμε κάποιους λέτε ότι υποτιμούμε το ΟΥΕΦΑ. Αν παίζουν οι υπόλοιποι λέτε γιατί παίζουν. Είναι πολύ δύσκολο».
Το ίδιο είναι για μας. Εμείς πρέπει να κοιτάμε τα δικά μας ματς. Είχαμε ένα παιχνίδι εναντίον μίας πολύ καλής ομάδας και έχουμε ελπίδες πρόκρισης. Πρέπει να κοιτάζουμε το δικό μας παιχνίδι και να προσπαθούμε να νικάμε".




Στην ατυχία, στο τελείωμα των φάσεων και στον κακό αγωνιστικό χώρο απέδωσε την ισοπαλία ο βοηθός προπονητή της Φιορεντίνα, Γκαμπριέλε Πιν: "Δεν μπορώ να πω ότι πήγαμε αρκετά καλά, από την άποψη ότι κάναμε πολλές ευκαιρίες και αν είχαμε εκμεταλλευτεί το 50% θα είχαμε πάρει τη νίκη. Σε ότι αφορά τον ψυχολογικό τομέα πήγαμε αρκετά καλά. Ήταν σε πάρα πολύ κακή κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος και μας δημιούργησε προβλήματα, ενώ δεν είχαμε τύχη στην τελική προσπάθεια. Οπωσδήποτε τώρα είμαστε ακόμα πιο κοντά στην πρόκριση, μας μένει πίκρα που δεν νικήσαμε".



Για την ΑΕΚ, είπε: "Επιβεβαίωσε αυτό που περιμέναμε. Έχει καλούς παίκτες ιδιαίτερα καλούς στο ένας εναντίον ενός. Σ’αυτό το γήπεδο μ’αυτή την ατμόσφαιρα, επιβεβαίωσε αυτό που ξέραμε, ότι είναι καλή και επικίνδυνη ομάδα"



TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ