ΑΡΗΣ

Αντίστροφη μέτρηση

Αντίστροφη μέτρηση
Χαλκιάς
Απόντες για τον "Ντούσκο" στο αποψινό ραντεβού στην Αγγλία κόντρα στην Μπόλτον ο τραυματίας Παπάζογλου και οι Βανγκελί και Ίβιτς που παρέμειναν στην Θεσσαλονίκη εξαιτίας προβλήματος με την βίζα τους. Ένα πρόβλημα που διαπιστώθηκε στο αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" λίγο πριν την αναχώρηση της πτήσης τσάρτερ και αφού ξεπεράστηκε στην πορεία ο τεχνικός του Άρη πως θα ήταν καλύτερο προς αποφυγή ταλαιπωρίας να μην ταξιδέψουν και να προφυλαχθούν εν όψει του ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ στο "Κλεάνθης Βικελίδης".
Η χθεσινοβραδινή προπόνηση έγινε στο Reebok Stadium τελευταία για το σημερινό παιχνίδι κινήθηκε σε χαλαρούς ρυθμούς με την προσοχή του Μπάγεβιτς να επικεντρώνεται στην τακτική που επιθυμεί να ακολουθήσουν οι παίκτες του στο σημερινό παιχνίδι. Παράλληλα ο «Ντούσκο» έκανε δοκιμές για το ποιους θα τοποθετήσει στις θέσεις των Βανγκελί και Ίβιτς στις θέσεις του αριστερού μπακ και του επιτελικού μέσου.

Όπως όλα δείχνουν τα πράγματα ο Νίκος Καράμπελας θα κληθεί να καλύψει το κενό του πρώτου στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής ενώ ο Σάκης Πρίττας θα κληθεί να παίξει τον ρόλο του Βλάνταν Ίβιτς δίπλα στους Νεμπεγλέρα και Γκαρσία. Όσο για αυτό που επισήμανε στους παίκτες του ο Μπάγεβιτς είναι να δείξουν την απαραίτητη προσοχή και να είναι συγκεντρωμένοι από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό απέναντι στην Μπόλτον.

Με Χαλκιά και 4-3-3

Κι αν οι Καράμπελας και Πρίττας κληθούν να καλύψουν στο βασικό σχήμα του Άρη τα κενά που έχουν δημιουργηθεί από τις απουσίες των Βανγκέλι και Ίβιτς στους 11 που θα ξεκινήσουν από τον Μπάγεβιτς στο Reebok Stadium θα είναι οι Χαλκιάς και Ρονάλντο. Δύο από τους απόντες του Άρη στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Λεβαδειακό στην Λιβαδειά λόγω προβλημάτων τραυματισμού που αντιμετώπιζαν με αμφότερους να έβγαλαν την χθεσινή προπόνηση χωρίς να ένιωσαν κάποια ενόχληση.

Πως όμως αναμένεται να παρατάξει το βασικό του σχήμα ο Ντούσαν Μπάγεβιτς; Με 4-3-3 και τον Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια και κεντρικό δίδυμο τους Ρονάλντο και Παπαδόπουλο με τους Νέτο και Καράμπελα στα δεξιά και στα αριστερά αντίστοιχα. Στα χαφ θα αγωνιστούν οι Γκασρία, Νεμπεγλέρας και Πρίττας, αριστερά στην μεσαία γραμμή θα ξεκινήσει ο Σιστόν αντί του Φελίπε, στα δεξιά ο Κάλβο αντί του Χαβίτο με τον Κόκε στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Κόκε.

Out ο Ανελκά, μέσα ο Γιαννακόπουλος

Κι όσο για την Μπόλτον; Ο Γκάρι Μέγκσον προσανατολίζεται να αφήσει εκτός ενδεκάδας τον Νικολά Ανελκά, αν και ήταν εκείνος που είχε χαρίσει την νίκη στην ομάδα του με 1-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Σαββατιάτικο παιχνίδι για την Premier League. Αντίθετα στο βασικό σχήμα της αγγλικής ομάδας θα είναι ο Στέλιος Γιαννακόπουλος.

Γενικότερα η Μπόλτον να παραταχθεί με σχήμα 4-5-1 με μοναδικό επιθετικό τον Κέβιν Ντέιβις ενώ κάτω από τα δοκάρια θα κάτσει ο Αλί Αλ Χάμπσι στη θέση του Γιασκελάϊνεν. Κατά τα άλλα στο κέντρο της άμυνας θα βρεθούν οι Μεϊτέ και Σάμουελ με ρόλο αριστερού και δεξιού μπακ να έχουν οι Γκάρτνερ και Ο΄ Μπράϊαν αντίστοιχα. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα βρεθούν οι Μακάναν, Νόλαν και Αλόνσο με τους Σπιντ και Γιαννακόπουλο στα αριστερά και δεξιά τους.














TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ