ΑΡΗΣ

Μπάγεβιτς: "Θα κάνουμε ότι καλύτερο"

Μπάγεβιτς: "Θα κάνουμε ότι καλύτερο"
Μπάγεβιτς

"Να κάνουν οι παίκτες του το παιχνίδι τους", τόνισε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στην Συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Μπόλτον

Όσο για την Συνέντευξη Τύπου πριν από την σημερινή απογευματινή προπόνηση ο "Ντούσκο" το επανέλαβε και έπλεξε το εγκώμιο της αγγλικής ομάδας.
"Η Μπόλτον είναι μια ομάδα που βρίσκεται σε ανοδική πορεία και διαθέτει πολύ αξιόλογους παίκτες. Θέλω να πω ότι έχουν άριστη τεχνική κατάρτιση και συνάμα είναι αποτελεσματική στο ψηλό παιχνίδι. Αυτό που θέλω από τους παίκτες μου είναι να κάνουν το παιχνίδι τους", είπε αρχικά ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ενώ όταν ρωτήθηκε για τον Στέλιο Γιαννακόπουλο επισήμανε:

"Με τον Στέλιο έχω μια ιδιαίτερη σχέση. Είναι από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που είχα και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι έκανε και κάνει τόσο σπουδαία καριέρα στο αγγλικό πρωτάθλημα".



Ο Μπάγεβιτς όταν ρωτήθηκε και για το πρόβλημα που υπήρξε με τους Βανγκελί και Ίβιτς που λόγω προβλήματος με την βίζα τους δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή απάντησε: "Δεν θέλω να τους βάλω σε μια ταλαιπωρία. Να έρθουν δηλαδή τα μεσάνυχτα μετά από πολύωρο ταξίδι. Αφού ήρθαν έτσι τα πράγματα, έκρινα ότι είναι προτιμότερο να μείνουν στη Θεσσαλονίκη και να ξεκουραστούν ενόψει του επόμενου αγώνα για το ελληνικό πρωτάθλημα".



Σε ερώτηση γενικότερα για τους ποδοσφαιριστές του υποστήριξε ότι: " πιστεύω σε όλους τους παίκτες", ενώ όταν τέθηκε θέμα για την λύση της συνεργασίας με τον Άντερσον Κόστα είπε: "Δεν είχε την διάθεση αλλά και την όρεξη να μείνει κοντά μας. Υπό αυτές τις συνθήκες κρίθηκε προτιμότερο να φύγει από την ομάδα", και επισήμανε:

"Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Δεν θα κλάψουμε κιόλας. Εφόσον προκριθούμε τότε θα δούμε τι μπορεί να γίνει".




TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ