ΑΡΗΣ

Βογιατζής: "Με 1.000 στο Μπόλτον"

Βογιατζής: "Με 1.000 στο Μπόλτον"
αρης-οπαδοι-κοσμος

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Νίκος Βογιατζής μίλησε για του φιλάθλους των "κίτρινων" που θα ταξιδέψουν στο Μπόλτον

Αρχικά, αναφέρθηκε στον αριθμό των οπαδών που αναμένεται να φτάσουν στην Αγγλία για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου UEFA ανάμεσα στη Μπόλτον και τον Άρη:
"Το τσάρτερ της ομάδας αναχωρεί την Τετάρτη. Ουσιαστικά, το Μπόλτον είναι προάστιο του Μάντσεστερ. Από την Θεσσαλονίκη, θα μετακινηθούν περίπου 700 άτομα συν τον κόσμο που θα μετακινηθεί από τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες και πόλεις, όπως επίσης και πολλοί Έλληνες που βρίσκονται στο νησί.

Υπάρχουν μηνύματα ότι θα βρεθούν πολλά άτομα στο γήπεδο. Εγώ πιστεύω ότι περίπου χίλιοι φίλαθλοι θα είναι μαζί μας"

και συμπλήρωσε: "Υπάρχουν θέσεις, περιορισμένες όσον αφορά στο διήμερο και τριήμερο πακέτο και περισσότερες στην ημερήσια εκδρομή".



Ερωτηθείς για το πως οι οπαδοί θα μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια για τον αγώνα, ο κ. Βογιατζής απάντησε: "Τα εισιτήρια είναι στην κατοχή μας, τα έχουμε παραλάβει. Θα βγει μία ανακοίνωση, θα δοθούν εισιτήρια και από το ξενοδοχείο στο οποίο θα καταλύσει η αποστολή της ομάδας στο Μάντσεστερ".



Τέλος όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τη χτεσινή ήττα του Άρη από τον Λεβαδειακό, ο αντιπρόεδρος της "κίτρινης" ΠΑΕ δήλωσε: "Είναι ξεκάθαρη η γεύση που αφήνει μία ήττα. Από εκεί και πέρα όμως κάποια στιγμή θα ερχόταν και αυτό. Οι απουσίες μας ήταν πολύ σημαντικές, αλλά και η εικόνα που παρουσιάσαμε σαν ομάδα δεν ήταν αυτή που συνηθίσαμε να βλέπουμε όλο το τελευταίο χρονικό διάστημα".


Βανγκέλι: "Δεν πάμε για τουρισμό"

Ο διεθνής Αλβανός ακραίος του Άρη, Κρίστι Βανγκέλι, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για την ήττα του Σαββάτου από τον Λεβαδειακό αλλά και τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν με την Μπόλτον το βράδυ της Πέμπτης στο Ρίμποκ για το Κύπελλο UEFA αλλά και το ντέρμπι με την ΑΕΚ το απόγευμα της Κυριακής στο «Κλεάνθης Βικελίδης». «Θέλαμε την νίκη σίγουρα αλλά δεν τα καταφέραμε και υπάρχει απογοήτευση για το αποτέλεσμα. Δεν στεκόμαστε στην διαιτησία, κοιτάμε μόνο την απόδοση μας που δεν ήταν η καλύτερη.

Είχαμε ευκαιρίες για να κερδίσουμε, αλλά δεν είχαμε καλή απόδοση και αυτό φαίνεται από τα τέρματα του Λεβαδειακού και τις ευκαιρίες που έχασαν. Έπρεπε να παίξουμε καλύτερα», τόνισε για την ήττα του Σαββάτου από τον Λεβαδειακό.

Όσο για την επόμενη μέρα της ήττας από την Λιβαδειά ο Βανγκέλι είπε: « Η ήττα μας κράτησε πίσω, έχουμε το παιχνίδι με την Μπόλτον και μετά θα κοιτάξουμε το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ένα παιχνίδι που σίγουρα θέλουμε τους τρεις βαθμούς και ελπίζω με την βοήθεια του κόσμου να το πετύχουμε».

Για την μάχη της Πέμπτης με την Μπόλτον τόνισε πως: «Η Μπόλτον είναι μία αγγλική ομάδα, παίζει τελείως διαφορετικά από την Σαραγόσα. Είναι δυνατή ομάδα, δεν κοιτάμε που είναι χαμηλά στην βαθμολογία, έχει μεγάλους παίκτες και εμείς πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Δεν είναι τυχαία ομάδα, το έδειξε και με την νίκη της επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο κ. Μπάγιεβιτς γνωρίζει καλά τι θα κυνηγήσει η ομάδα και πάμε στο Μπόλτον για να κάνουμε το έργο της δύσκολο, να της κόψουμε βαθμούς, δεν πάμε για τουρισμό στην Αγγλία».

Στα αγωνιστικά η ετοιμότητα του Κώστα Χαλκιά εν όψει του παιχνιδιού της Πέμπτης στο Ρίμποκ με την Μπόλτον παραμένει αμφίβολη. Ο διεθνής τερματοφύλακας του Άρη προπονήθηκε στην διάρκεια της σημερινής μέρας για περίπου 20' κι αύριο αναμένεται ανεβάσει.

Το πρωί της Τετάρτης πάντως ο Χαλκιάς πρόκειται να ακολουθήσει κανονικά την υπόλοιπη αποστολή του Άρη με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να επιθυμεί να τον έχει κανονικά στην διάθεσή του.













TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ