ΑΡΗΣ

Κυριάκος: "Κοιτάμε την Μπόλτον"

Κυριάκος: "Κοιτάμε την Μπόλτον"
Κυριακος πανηγυρικο

Οι παίκτες του Άρη αφήνουν στην άκρη την ήττα απο τον Λεβαδειακό και στρέφουν την προσοχή τους στον αγώνα με την Μπόλτον

Άπαντες ήταν φανερά στεναχωρημένοι από την εμφάνιση και το αποτέλεσμα, την ήττα που ήταν η πρώτη τους στο φετινό πρωτάθλημα της Super League, θέλοντας να κοιτάξουν μπροστά. Εκεί όπου καλούνται να δουλέψουν με συγκέντρωση και πειθαρχία εν όψει του παιχνιδιού της Πέμπτης στο Ρίμποκ με την Μπόλτον αφήνοντας μια και καλή πίσω τους την ήττα τους στην Λιβαδειά.
Στην διάρκεια της χθεσινής μέρας στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στην ομιλία του προς τους παίκτες του πριν την έναρξη της προπόνησης τους τόνισε πως: "Ξεχνάμε γρήγορα το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και συνεχίζουμε. Τις επόμενες μέρες θα δούμε το βίντεο του αγώνα και τα λάθη που έγιναν".

Με τον τρόπο αυτό ξεκίνησε η προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι της Πέμπτης στο Ρίμποκ με την Μπόλτον με την συνέχεια να δόθηκε σήμερα το πρωί στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Λίγο πριν την έναρξη της σημερινής προπόνησης οι ποδοσφαιριστές του Άρη φωτογραφήθηκαν για λογαριασμό της UEFΑ στα πλαίσια της ενημέρωσης του site της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου.

Πως όμως αντιμετώπισαν την ήττα από τον Λεβαδειακό οι ποδοσφαιριστές του Άρη εν όψει του παιχνιδιού της Πέμπτης με την Μπόλτον; Ο Τάσος Κυριάκος σε δηλώσεις του σχολίασε σχετικά πως: "Είναι διαφορετικές διοργανώσεις. Άλλο το να αγωνιζόμαστε στο ελληνικό πρωτάθλημα κι άλλο στο Κύπελλο UEFA. Θα κοιτάξουμε να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε. Να διορθώσουμε τα λάθη μας και να είμαστε καλύτεροι", ενώ για την ήττα από τον Λεβαδειακό δήλωσε: "Φέτος δεν είχαμε καμία ήττα και δεν είχαμε συνηθίσει να χάνουμε. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και δεν ήμασταν καθόλου καλοί. Δεχτήκαμε δύο γκολ από δικά μας λάθη και δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε και τελικά χάσαμε με 2-0. Δεν θα πρέπει όμως να μείνουμε σε αυτό το αποτέλεσμα γιατί έχουμε πολύ δύσκολη συνέχεια αν και οι ήττες είναι μέσα στο πρόγραμμα. Σίγουρα μας πείραξε πάρα πολύ αυτή η ήττα από τον Λεβαδειακό αλλά θα πρέπει να βγούμε πιο δυνατοί εν όψει της συνέχειας".

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Αβράαμ Παπαδόπουλος που τόνισε: "Είχαμε απουσίες αλλά όλα τα παιδιά είναι σε ετοιμότητα και μπορούν να προσφέρουν ανά πάσα στιγμή", για να παραδεχθεί πως: "Γενικά η ομάδα ήταν πολύ πεσμένη αφού δεν μπορούσαμε να πιάσουμε τον ρυθμό που θέλαμε", κι όσο για την συνέχεια είπε: "Θα πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι, να δουλέψουμε και να πάμε την Πέμπτη (σ.σ. για το παιχνίδι με την Μπόλτον) και να πάρουμε κάτι καλό στην Αγγλία. Έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα, το γνωρίζουμε όλοι μας και χρειάζεται προσπάθεια από όλους μας".

Από την πλευρά του Κρίστι Βανγκέλι δήλωσε: "Ήρθαμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Δεν παίξαμε όμως πολύ καλά και φάνηκε από τα πρώτα λεπτά όπου ο Λεβαδειακός έχασε κάποιες ευκαιρίες. Αν και είχαμε ευκαιρίες να προηγηθούμε δεχτήκαμε το πρώτο γκολ και ακολούθως ένα δεύτερο που ήρθε από δύο φάουλ".

Στο δεύτερο γκολ του Λεβαδειακού στάθηκε και ο Βραζιλιάνος Ντάρσι Ντόλτσε με αφορμή και την μονομαχία που είχε με τον Σίσιτς πριν ο τελευταίος φθάσει να βγάλει την σέντρα για τον Μοντόγια λέγοντας: "Η αλήθεια είναι ότι στην φάση του δεύτερου γκολ στην διεκδίκηση όταν με τράβηξε ο Σίσιτς εγώ σταμάτησα για να ζητήσω κάποιο φάουλ όπως σταμάτησαν και κάποιοι συμπαίκτες μου" ενώ δεν θέλησε να βρει δικαιολογία στην ήττα από τον Λεβαδειακό στις απουσίες που υπήρχαν με τον Νέτο να τονίζει: "Αν και έλειπαν κάποιοι παίκτες το ρόστερ μας είναι αρκετά δυνατό".

Όσο για το πώς θα παρουσιαστεί ο Άρης στο Μπόλτον; Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα μπορεί να υπολογίζει και πάλι στους Κάλβο και Γκαρσία που ήταν τιμωρημένοι στο παιχνίδι της Λιβαδειάς με τον Λεβαδειακό. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στην διάθεσή του θα βρίσκονται στο "Ρίμποκ" οι Χαλκιάς και Γκιάρο ενώ αναμένεται να προφυλαχθεί ο Αουρέλιο με τον Βραζιλιάνο να κάνει την επανεμφάνισή του εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την Κυριακή στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Όσο για τον τραυματία Καράμπελα ο νεαρός αμυντικός θεωρείται απίθανο να προλάβει την Μπόλτον ενώ παραμένει άγνωστο αν συμβεί το ίδιο και με την "Ένωση". Αντίθετα παρών θα είναι σίγουρα ο Ίβιτς αν και κληρονόμησε ενοχλήσεις στο αριστερό του πόδι από το δυνατό τάκλιν του Σίντιελοτζ στο Σαββατιάτικο παιχνίδι στην Λιβαδειά με τον Λεβαδειακό.














TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ