ΑΡΗΣ

Χωρίς Βανγκελί-Ίβιτς στο Μπόλτον

Χωρίς Βανγκελί-Ίβιτς στο Μπόλτον
Αουρέλιο, Αρης

Στις 9:30 το πρωί η αποστολή του Άρη αναχώρησε με πτήση τσάρτερ για Αγγλία χωρίς τους Βανγκελί και Ιβίτς

Στις 9:30 το πρωί η αποστολή του Άρη αναχώρησε με πτήση τσάρτερ διάρκεια τεσσάρων ωρών από το αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" της Θεσσαλονίκης με προορισμό την Αγγλία και το Μάντσεστερ και από εκεί για το Μπόλτον όπου αύριο (29/11) στις 22:00 θα αντιμετωπίσει στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου UEFA την ομάδα του Στέλιου Γιαννακόπουλου.
Κι αν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς φρόντισε να φθάσει όπως συνηθίζει τελευταίος σήμερα το πρωί στο αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" της Θεσσαλονίκης νωρίτερα, από τις 8:45, είχαν σβήσει τα φώτα. Τα σβηστά φώτα πάντως δεν αποδείχθηκαν ικανά να αποτρέψουν όχι ένα αλλά δύο προβλήματα της τελευταίας στιγμής. Αυτά είχαν να κάνουν με τον Κρίστι Βανγκελί και τον Βλάνταν Ίβιτς με τους δύο να μην ακολούθησαν την υπόλοιπη αποστολή του Άρη λόγω προβλήματός με την βίζα τους. Κάτι ανάλογο παρουσιάστηκε και με τον Νάτσο Γκαρσία ωστόσο με τον διεθνή Βολιβιανό το πρόβλημα ξεπεράστηκε.

Μπάγεβιτς: "Το παιχνίδι μας"


Νωρίτερα και πριν γίνουν γνωστά τα προβλήματα με τους Βανγκέλι και Ίβιτς ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, που παρά τα σβηστά φώτα στο αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" δεν απέφυγε τις τηλεοπτικές κάμερες που τον περίμεναν υπομονετικά, τόνισε πως η ομάδα του θα πάει να κάνει το παιχνίδι της.

"Πάμε στην Αγγλία χωρίς άγχος", τόνισε ο "Ντούσκο" και πρόσθεσε: "Ξέρω ότι η Μπόλτον είναι ανεβασμένη τελευταία όπως φάνηκε και από το ότι κέρδισε και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (σ.σ. το Σάββατο με 1-0). Αυτό όμως δεν μας απασχολεί και πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας", για να καταλήξει: "Είμαστε έτοιμοι για την αναμέτρηση με την Μπόλτον".


Αισιόδοξος ο Χαλκιάς


Όσον αφορά τον Κώστα Χαλκιά αναμένεται αύριο το βράδυ στο Ρίμποκ Στάντιουμ κόντρα στην Μπόλτον να είναι και πάλι στο βασικό σχήμα του Άρη κάτω από τα δοκάρια για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο διεθνής τερματοφύλακας μετά την απουσία του το Σάββατο στην Λιβαδειά απέναντι στον Λεβαδειακό έδειξε τις τελευταίες μέρες να ξεπερνά το αιμάτωμα που είχε κληρονομήσει στο παιχνίδι της Εθνικής μας την περασμένη Τετάρτη στην Βουδαπέστη με την Ουγγαρία.

Ο Χαλκιάς πάντως κατά την προσέλευσή του το πρωί στο αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" δήλωνε για την κατάσταση του τραυματισμού του πως: "Είμαι σε καλή κατάσταση", ενώ το βράδυ (21:30) θα προπονηθεί κανονικά στο Ρίμποκ Στάντιουμ.

Στην αποστολή του Άρη όπως αυτή ανακοινώθηκε χθες μετά το τέλος της προπόνησης ο Ντούσαν Μπάγεβιτς συμπεριέλαβε και τον Μάρκο Αουρέλιο που τις τελευταίες μέρες έδωσε κανονικά το παρών στις προπονήσεις. Βέβαια το αν θα χρησιμοποιήσει ή όχι τον Βραζιλιάνο είναι κάτι που θα το αποφασίσει αποκλειστικά ο "Ντούσκο" που ενδεχομένως να θελήσει να τον προφυλάξει εν όψει του ντέρμπι πρωταθλήματος της Κυριακής (2/12) με την ΑΕΚ στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με την παρουσία του να έχει να κάνει κυρίως για ψυχολογικούς λόγους.

Χαβίτο: "Όπως στην Σαραγόσα"


Όσο για το πώς αντιμετωπίζουν οι παίκτες του Άρη το αυριανό παιχνίδι με την Μπόλτον στο Ρίμποκ Στάντιουμ; Ο Ισπανός επιθετικός, Σέρχιο Κόκε, δήλωσε αισιόδοξος πως: "Μπορούμε να καθαρίσουμε την πρόκριση αν και μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο το παιχνίδι", για να εξηγήσει: "Οι αγγλικές ομάδες σε όποια κατάσταση και αν βρίσκεται να είναι πάντα επικίνδυνες με την Μπόλτον να κέρδισε το Σάββατο την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ".


Από την πλευρά του ο Φρανθίθκο Χαβίτο τόνισε: "Ελπίζω να γίνει ότι και στην Σαραγόσα", ενώ ο Τάκος Κυριάκος επισήμανε: "Πρόκειται για ένα διαφορετικό παιχνίδι αφού άλλο το πρωτάθλημα και άλλο το Κύπελλο UEFA με όλους μας να έχουμε αφήσει πίσω μας την ήττα μας το Σάββατο από τον Λεβαδειακό".


Οι 20 που έγιναν 18


Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μετά το τέλος της χθεσινής απογευματινής προπόνησης επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή του Άρη εν όψει του αυριανού αγώνα του Κυπέλλου UEFA με την Μπόλτον. Μετά την εξέλιξη όμως που προέκυψε σήμερα το πρωί λίγα λεπτά πριν από την αναχώρηση με τον Κρίστι Βανγκέλι που δεν μπόρεσε να πετάξει λόγω του προβλήματος με την βίζα του αλλά και τον Βλάνταν Ίβιτς οι "εκλεκτοί" του "Ντούσκο" έγιναν 18.

Αναλυτικά την αποστολή του Άρη που αναχώρησε από το αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" της Θεσσαλονίκης αποτελούν οι: Χαλκιάς, Κέλεμεν, Αβ. Παπαδόπουλος, Νέτο, Ρονάλντο, Κουλουχέρης, Καράμπελας, Κυριάκος, Κόκε, Γόγολος, Σιστόν, Κάλβο, Χαβίτο, Νεμπεγλέρας, Πρίττας, Μάρκο Αουρέλιο, Φελίπε και Γκαρσία.

Σε αυτούς σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος, αυτό του Σαββάτου με τον Λεβαδειακό στην Λιβαδειά, ο μόνος που όπως ήταν φυσιολογικό δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ήταν ο εγχειρισμένος Θανάσης Παπάζογλου.

Ο διεθνής επιθετικός και μεγάλος πρωταγωνιστής του Άρη στο τελευταίο του παιχνίδι για το Κύπελλο UEFA με τον Ερυθρό Αστέρα όπου είχε σημειώσει τα δύο από τα τρία γκολ στο τελικό 3-0 της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Αναφορικά με τον Ρονάλντο Γκιάρο πιθανότατα η σημερινή προπόνηση να είναι αυτή που θα κρίνει το αν θα μπορέσει να αγωνιστεί αύριο το βράδυ απέναντι στην Μπόλτον.

Η ομάδα του Άρη θα προπονηθεί στις 21:30 ώρα Ελλάδας στο Ρίμποκ Στάντιουμ. Σαρανταπέντε λεπτά νωρίτερα, στις 20:45, ο τεχνικός του Άρη θα παραθέσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα ενώ η προπόνηση που θα ακολουθήσει θα είναι ανοιχτή για τους εκπροσώπους του Τύπου μόνο στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά.

Όσο για το αυριανό παιχνίδι πλην 1.000 των φιλάθλων του Άρη που θα βρεθούν στο Ρίμποκ Στάντιουμ η ΠΑΕ Άρης δίνει την δυνατότητα, όπως είχε συμβεί και στο παιχνίδι με την Σαραγόσα, με δωρεάν είσοδο για όσους επιθυμούν να βρεθούν αύριο την ώρα του αγώνα στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και να τον παρακολουθήσουν από τον ηλεκτρονικό πίνακα του γηπέδου.

Νίκη ίσον πρόκριση


Στόχος του Άρη στο αυριανό παιχνίδι δεν είναι άλλος από την νίκη που θα του εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου UEFA μετά το 3-0 επί του Ερυθρού Αστέρια και δεδομένου ότι οι "κίτρινοι" έχουν κάνει το ρεπό τους και έχουν άλλα δύο παιχνίδια. Με την Μπράγκα στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και με την Μπάγερν Μονάχου στο "Αλιάντς Αρένα". Όσο για την Μπόλτον θα παίξει ίσως το τελευταίο της χαρτί δεδομένου ότι δεν έχει κάνει ρεπό, έχει δύο βαθμούς μετά την εντός έδρας ισοπαλία με την Μπράγκα και την εκτός στο Μόναχο με την Μπάγερν κι έχει να πάει στο Βελιγράδι για να αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα.

Παρελθόν ο Άντερσον Κόστα


Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε στην διάρκεια της χθεσινής μέρας την από κοινού λύση συμβολαίου με τον Άντερσον Κόστα και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του. Ο Βραζιλιάνος θα πρέπει να σημειωθεί ότι ήταν η πρώτη μεταγραφή του Άρη το περασμένο καλοκαίρι αλλά τελικά ήταν και ο πρώτος που έφυγε κάτι άλλωστε που είχε φανεί ότι θα συνέβαινε όλο το τελευταίο διάστημα.

Τα εισιτήρια με ΑΕΚ


Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε ότι άρχισε από χθες η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα με την ΑΕΚ, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στις 16:45 στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Τα εισιτήρια του αγώνα κοστίζουν 15 ευρώ στις Θύρες 1 και 3, 30 ευρώ στη Θύρα 2, 35 ευρώ στη Θύρα 9 και 60 ευρώ στη Θύρα 7 (Επισήμων).

Τα εισιτήρια θα διατίθενται από το ARIS MEGASTORE, επί της οδού Παπαναστασίου, κάτω από τη Θύρα 2 και από τους συνδέσμους φίλων Άρη.






































TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ