ΞΑΝΘΗ

Παναθηναϊκός-Ξάνθη: 0-0

Δεν... απέφυγε το 0-0 με την αμυντικογενή Ξάνθη. Διαμαρτυρίες για πέναλτι. Επιστροφή οργανωμένων

Ο Παναθηναϊκός είχε την κατοχή της μπάλας, απέναντι σε μια ομάδα που κατέβηκε με μοναδικό στόχο να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Οι "πράσινοι" στο πρώτο ημίχρονο είχαν τις ευκαιρίες για να προηγηθούν, ενώ σωστά διαμαρτύρονται για πέναλτι στο τράβηγμα του Σαλπιγγίδη απο τον Ρίκκα μέσα στην περιοχή.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι "πράσινοι" είχαν φλύαρη υπεροχή, όσο πέρναγε ο χρόνος το άγχος και η πίεση μεγάλωνε, με αποτέλεσμα στο τέλος η ακριτική ομάδα να πανηγυρίσει έναν πολύτιμο βαθμό, σε μια αναμέτρηση οπου έκανε όλο κι όλο ένα σουτ!
Οι συνθέσεις των ομάδων
Παναθηναϊκός (Ζ. Πεσέιρο): Γκαλίνοβιτς, Σαριέγκι, Μόρις, Νίλσον, Σέριτς, Μάτος, Τζιόλης (63' Ν'Ντόι), Ίβανσιτς (85' Νίνης), Δημούτσος, Σαλπιγγίδης (70' Παπαδόπουλος), Μάντζιος.

Skoda Ξάνθη (Ν. Κεχαγιάς): Γκσπούρνινγκ, Διγκόζης, Τόμιτς (83' Βάλλας), Κιντάνα (90' Φλίσκας), Πόϊ (92' Μπάρκογλου), Λαμπριάκος, Ριζογιάννης. Ρίκκα, Γιουρασόφσκι, Κωστούλας, Ζουέλα.

Διαιτητής: Γ. Κασναφέρης (Αθηνών)
Βοηθοί: Χ. Καλαϊτζίδης (Αθηνών), Α. Νικολακόπουλος (Αθηνών)
Τέταρτος: Κ. Βασιληάς (Βοιωτίας)
Κίτρινες: Γιουρασόφσκι (Skoda Ξάνθη)
Με μια ματιά
Ο Ζοσέ Πεσέιρο ξεκίνησε με το κλασικό 4-4-2, αλλά με αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα. Ο Γκαλίνοβιτς ήταν κάτω απο τα δοκάρια, Μόρις, Σαριέγκι, Νίλσον, Σέριτς αποτελούσαν την αμυντική τετράδα, Μάτος, Τζιόλης, Ίβανσιτς και Δημούτσος ήταν στην μεσαία γραμμή, ενώ Σαλπιγγίδης και Μάντζιος αποτελούσαν το επιθετικό δίδυμο.

Οι "πράσινοι" ξεκινήσαν δυνατά την αναμέτρηση και προσπάθησαν να σημειώσουν γρήγορο γκολ πριν την συμπλήρωση του πρώτου 10λέπτου, γι' αυτό και φρόντισαν ν' αποκτήσουν τον έλεγχο στην μεσαία γραμμή και άρχισαν ν' ανεβαίνουν προς την περιοχή των Ακριτών.

Στο 4ο λεπτό, ο Ίβανσιτς εκτέλεσε απευθείας φάουλ απο τα δεξιά, όμως ο Γκσπούρνινγκ είχε τον έλεγχο της φάσης και απομάκρυνε με γροθιές σε κόρνερ. Τρία λεπτά αργότερα, ο Ζουέλα έκανε λάθος απομάκρυνση ο Δημούτσος έγινε κάτοχος της μπάλας απο τα δεξιά και "έκοψε" την μπάλα για τον Τζιόλη που ακολουθούσε, ο μέσος του "τριφυλλιού" έκανε το πλασέ αλλά ο Γκσπούρνινγκ κατάφερε ν' απομακρύνει την μπάλα.

Στην εξέλιξη της φάσης, ο Σαλπιγγίδης βρέθηκε στο ύψος της μικρής περιοχής, όμως την ώρα που προσπάθησε να σουτάρει βρέθηκε στο έδαφος όταν ο Ρίκκα του τράβηξε την φανελα, όμως ο Κασναφέρης έδειξε να συνεχιστεί ο αγώνας, καθώς δεν είχε καλό οπτικό πεδίο για να δει την παράβαση.

Ο Παναθηναϊκός είχε τον απολυτο έλεγχο της αναμέτρησης και συνέχισε τις διαδοχικές επιθέσεις προς την περιοχή της Ξάνθης. Στο 13' ο Σαλπιγγίδης έκανε πολύ ωραία προσπάθεια και επιχείρησε σουτ απο δύσκολη θέση, ο όμως ο Γκσπούρνινγκ μπλόκαρε την μπάλα.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να "παγώσουν"τον ρυθμό του αγώνα, έτσι ώστε να σταματήσει η πίεση των γηπεδούχων, όμως οι παίκτες του Ζοσέ Πεσέιρο συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και έψαχναν το πρώτο γκολ. Στο 20' ο Μάντζιος βρέθηκε με πλάτη στην περιοχή, παρά το γεγονός οτι δεχόταν πίεση απο τον Ζουέλα παρέσυρε στο διάβα του τον προσωπικό του αντίπαλο και επιχείρησε σουτ, ομως η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά της εστίας της Ξάνθης.

Δυο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Σέριτς να επιχειρήσει την... τύχη του με αριστερό μακρινό σουτ, όμως η μπάλα έφυγε πάνω απο την εστία του Γκσπούρνινγκ που δεν είχε κανένα λόγο να προβληματιστεί. Με την πάροδο του χρόνου, ο ρυθμός του αγώνα έπεφτε, όμως οι παίκτες της Ξάνθης συνέχιζαν να περιορίζονται σε ρόλο κομπάρσου, καθώς είχαν ρίξει το βάρος στην αμυντική λειτουργία, με αποτέλεσμα οι Τόμιτς και Λαμπριάκος να είναι αποκομμένοι απο την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Ζοσέ Πεσέιρο διαπίστωσε αυτή την χαλαρότητα και έδωσε εντολή στους παίκτες του να ανέβουν οι γραμμές προς την περιοχή της Ξάνθης, έτσι ώστε ν' αυξηθεί η πίεση και να έρθει το γκολ. Στο 35' ο Ίβανσιτς έκανε "πονηρή" σέντρα απο τ' αριστερά, όμως ο Σαλπιγγίδης δεν πρόλαβε να μπει στην πορεία της μπάλας που πέρασε παράλληλα απο την εστία του Γκσπούρνινγκ, ενώ δυο λεπτά αργότερα η μπάλα έφθασε στον Μάτος που γλίστρησε την ώρα που επιχείρησε το σουτ και έστειλε την μπάλα άουτ.

Ενώ το πρώτο ημίχρονο όδευε προς την ολοκλήρωση του, η Ξάνθη προσπάθησε να κάνει αισθητή την παρουσία της και στο 42' ο Ρίκκα επιχείρησε μακρινό σουτ απο τον άξονα, στέλνοντας την μπάλα μακριά απο την εστία του Γκαλίνοβιτς. Αυτό ήταν το πρώτο σουτ των φιλοξενούμενων στο πρώτο ημίχρονο (!).

Με την συμπλήρωση των πρώτων 45 λεπτών ο Μάντζιος κέρδισε φάουλ απο τον Ζουέλα στο ύψος της περιοχής της Ξάνθης και σήμανε "συναγερμός" στα καρέ των φιλοξενούμενων. Ο Σαλπιγγίδης ήταν αυτός που εκτέλεσε με δυνατό σουτ, όμως ο Γκσπούρνινγκ απομάκρυνε με γροθιές την μπάλα και κράτησε ανέπαφη την εστία του για το πρώτο ημίχρονο.

Μονότονο σκηνικό
Το β' ημίχρονο ξεκίνησε με το ίδιο μονότονο σκηνικό. Η Ξάνθη με διπλή ζώνη άμυνας είχε σκοπό να "βραχυκυκλώσει" την ανάπτυξη του Παναθηναϊκού και τα κατάφερε, καθώς οι "πράσινοι" είχαν την κατοχή της μπάλας, όμως δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν "ρήγματα" και ν' απειλήσουν την εστία του Γκσπούρνινγκ.

Ο Ζοσέ Πεσέιρο εντόπισε το πρόβλημα και στο 63' αποφάσισε να κάνει πιο επιθετικό το σχήμα, αντικαθιστώντας τον Τζιόλη με τον Ν'Ντόι.Το σύστημα δεν άλλαξε (4-4-2), όμως ο Δημούτσος ήταν πλέον στο πλευρό του Μάτος και ο Σενεγαλέζος πήγε στην δεξιά πλευρά. Οι "πράσινοι" άφησαν στην άκρη τις βαθιές μπαλιές και προσπάθησαν με καλή κυκλοφορία της μπάλας να δημιουργήσουν προβλήματα στους φιλοξενούμενους και στο 70' πλησίασαν το γκολ.

Ο Νίλσον προωθήθηκε απο τα δεξιά, έκανε έξυπνη σέντρα για τον Σαλπιγγίδη που βγήκε στην πλάτη της άμυνας της Ξάνθης και με "σκαστή" κεφαλιά προσπάθησε να νικήσει τον Γκσπούρνινγκ, όμως ο Αυστριακός τερματοφύλακας στάθηκε τυχερός, καθώς ήταν εκτός θέσης αλλά είδε την μπάλα να περνάει έξω απο το κάθετο δοκάρι της εστίας του.

Ασφυκτική πίεση
Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού δεν έχασε χρόνο και μετά απο αυτή την ευκαιρία, άλλαξε τον "Σάλπι" με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο για να "φρεσκάρει" την επίθεση. Οι γηπεδούχοι μετά τις δυο αλλαγές ανέβηκαν προς την περιοχή της Ξάνθης και προσπάθησαν ν' απειλήσουν απο τα πλάγια, όμως οι φιλοξενούμενοι δεν έχαναν τον προσανατολισμό τους και συνέχισαν να κλείνουν τους χώρους προς την περιοχή τους.

Μάλιστα, στο 79' οι παίκτες της Ξάνθης εκμεταλλεύθηκαν το λάθος του Μόρις, ο Κιντάνα βγήκε στην αντεπίθεση και τροφοδότησε τον Λαμπριάκο, όμως εκείνος δεν μπόρεσε ν' αποφύγει τον Σαριέγκι που απομάκρυνε την μπάλα με προβολή και έσωσε την ομάδα του απο τα χειρότερα...

Ενώ η αναμέτρηση έμπαινε στο τελευταίο δεκάλεπτο, ο Νίκος Κεχαγιάς αποφάσισε να ρίξει τον αγώνα τον Βάλλα αντί του Τόμιτς προκειμένου να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την άμυνα της ομάδας του, την ίδια ώρα που ο Σωτήρης Νίνης έπαιρνε την θέση του Αντρέας Ίβανσιτς. Αυτή ήταν η πρώτη εμφάνιση του νεαρού μέσου, μετά την πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό.

Στο 88' ο Παναθηναϊκός κέρδισε φάουλ απο τ' αριστερά και ο Μάτος ανέλαβε να το εκτελέσει. Ο Βραζιλιάνος μέσος προσπάθησε να κάνει οτι και στην Λάρισα, καθώς έστειλε την μπάλα με δύναμη προς την εστία, όμως ο Γκσπούρνινγκ απομάκρυνε με το στήθος σε κόρνερ και ενώ η μπάλα πήγαινε στα δίχτυα.

Στα λεπτά των καθυστερήσεων οι παίκτες του Παναθηναϊκού προσπάθησαν με βαθιές μπαλιές να φθάσουν στο γκολ, οι παίκτες της Ξάνθης έκαναν καθυστερήσεις σε κάθε ευκαιρία που είχαν και το τελευταίο σφύριγμα του Κασναφέρη βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες, με τους "πράσινους" να μετρούν την δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος.
Συνέντευξη Τύπου
Ζοσέ Πεσέιρο

“Χάσαμε δυο βαθμούς, όμως θεωρώ οτι αξίζαμε τη νίκη. Η Ξάνθη δεν έκανε ευκαιρίες, αλλά είναι δύσκολο να παίζεις κόντρα σε μια ομάδα που αγωνίζεται με αυτό τον τρόπο, τόσο πίσω και τόσο κλειστά. Παρόλα αυτά κάναμε ευκαιρίες, προσπαθήσαμε, αλλά δεν καταφέραμε να σημειώσουμε γκολ και τώρα κοιτάμε τον επόμενο αγώνα.

Αυτά τα ματς κρίνονται αν θα μπορέσεις να κάνεις την πρώτη ευκαιρία γκολ, τότε τα πράγματα είναι ευκολότερα. Έχουμε τις συνθήκες και την ποιότητα να ξεπερνάμε τέτοιες καταστάσεις και πάνω σε θα δουλέψουμε.

Όσον αφορά το επεισόδιο με τον προπονητή της Ξάνθης, εγώ δεν ήθελα να πω κάτι αλλά εκείνος αποφάσισε να μιλήσει. Έχω 15 χρόνια προπονητής και ποτέ δεν πέρασα το όριο να κακοποιώ το ποδόσφαιρο. Ως επαγγελματίας πρέπει να το υπερασπίζομαι και αυτό δεν το κάνεις όταν οι παίκτες σου πέφτουν κάτω χωρίς λόγο.

Εμένα δεν μου αρέσουν αυτά και όταν βλέπω να τα κάνει ο Ν'Ντόι τρελαίνομαι και του λέω να σταματήσει. Αυτό το ματς έπρεπε να έχει 15-20 λεπτά αγώνα ακόμα! Ρωτάω αν με αυτό τον τρόπο θα φέρουμε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Εγώ πήγα να του μιλήσω ήρεμα και εκείνος με μεταχειρίστηκε άσχημα χωρίς να θέλω να πω περισσότερες λεπτομέρειες, εγώ του είπα οτι δεν είναι καλό να κάνει κάτι τέτοιο.

Στην Αγγλία και σε άλλες χώρες υπάρχει θέαμα, θεωρώ οτι και στην Ελλάδα μπορεί να υπάρξει θέαμα αλλά όχι με τέτοια φαινόμενα. Τα λέω όλα αυτά γιατί εκείνος μίλησε για το θέμα, δεν θέλω να τα πάρετε σαν δικαιολογίες για το αποτέλεσμα.

Η ευθύνη για την ισοπαλία είναι δική μας, γιατί δεν κάναμε γκολ τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Μπορείς να ψάξεις το αποτέλεσμα που θέλεις με τον τρόπο που θέλεις αλλά στα τελευταία 15 λεπτά έπεφτε συνέχεια κάποιος παίκτης των φιλοξενούμενων, σε κάποια στιγμή έπεσαν και δυο!

Αυτός το ξεκίνησε, εγώ ήθελα να το πω με ήρεμο τρόπο. Έχω δει την Ξάνθη και ξέρω οτι είναι πολύ καλή στις αντεπιθέσεις. Όπως λοιπόν του δίνω συγχαρητήρια για τον τρόπο που παίζει η ομάδα του στις αντεπιθέσεις, έτσι του λέω οτι ένας προπονητής που έχει να προσφέρει αρκετά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, πρέπει να υπερασπιστεί το άθλημα.

Μας κοστίζει να χάνουμε δυο βαθμούς στην έδρα μας, είναι καλό που αισθανόμαστε πληγωμένοι, ίσως και νευριασμένοι, αυτό όμως δεν σημαίνει οτι πρέπει να χάσουμε την εμπιστοσύνη στην ομάδα. Θα ετοιμαστούμε για το επόμενο ματς που θα πάμε να νικήσουμε. Ελπίζω αυτό να γίνει στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν όταν ψάχναμε την ταυτότητα μας. Βρεθήκαμε και πέντε βαθμούς πίσω απο την ΑΕΚ, τώρα είμαστε πρώτοιμ νικήσαμε την ΑΕΚ και αν την Κυριακή οι αντίπαλοι μας νικήσουν αυτό δεν μας εμποδίζει να πιστεύουμε οτι θα πάρουμε το πρωτάθλημα.

Θεωρώ οτι η δική μου ομάδα δεν θέλει φορ κρούσης, έχουμε μεγάλη ομάδα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να έχουμε ποικιλία στις επιλογές των στημένων φάσεων. Δεν μιλάω για παίκτες που δεν έπαιξαν, αυτοί που αγωνίστηκαν προσπάθησαν και άξιζαν τη νίκη. Είμαι ευχαριστημένος με την προσπάθεια που έκαναν, όμως μας έλειψε το γκολ και πρέπει να προετοιμαστούμε για τα επόμενα ματς”.

Νίκος Κεχαγιάς

“Μετά το τελευταίο αποτέλεσμα με τον Ηρακλή, την ήττα με 3-0, ενοχληθήκαμε πάρα πολύ γιατί κάτι τέτοιο είχε να συμβεί στην ομάδα πολλά χρόνια. Ήρθαμε με στόχο να φτιάξουμε την ψυχολογία μας για τους αγώνες που ακολουθούν και αυτό θα το πετυχαίναμε μόνο με θετικό αποτέλεσμα. Παίζοντας με αυτό τον τρόπο και την ψυχή που είχαν οι παίκτες νομίζω οτι απο εδώ και πέρα θα είναι καλύτερα τα πράγματα. Τελείωσε ο αγώνας αυτός και πλέον κοιτάμε τον επόμενο.

Έγινε ένα γεγονός με τον κ. Πεσέϊρο, με έσπρωξε και μου είπε οτι έλεγα στους παίκτες να πέσουν κάτω, εγώ του απάντησα κάτι, δεν θυμάμαι τι ακριβώς, του ζήτησα συγνώμη, εκείνος δεν το δέχθηκε και μου έλεγε οτι είμαι τρελός. Αυτά δεν αρμόζουν ούτε στον χαρακτήρα μου, ούτε στον χαρακτήρα της ομάδας”.
Όλα τα λεφτά...
Η παρουσία των οπαδών του Παναθηναϊκού στις θύρες 6-7 ήταν άκρως εντυπωσιακή! Μπορεί να μην ήρθε η νίκη, όμως υπήρχε "παλμός" στις εξέδρες του "Απόστολος Νικολαΐδης".
Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Η Ξάνθη ήταν γνωστό οτι θα παίξει αμυντικά, αλλά σε 90' έκανε ένα σουτ και αυτό της απελπισίας!
Το Live του αγωνα...
Η 11άδα των γηπεδούχων Παναθηναϊκός
Γκαλίνοβιτς, Σαριέγι, Μάτος, Μόρις, Σαλπιγγίδης, Σέριτς, Τζιόλης, Μάντζιος, Ίβανσιτς, Νίλσον, Δημούτσος
Η 11άδα των φιλοξενούμενων Ξάνθη
Γκσπούρνινγκ, Διγκόζης, Τόμιτς, Κιντάνα, Πόι, Λαμπριάκος, Ριζογιάννης, Ρίκκα, Γιουρασοβσκι, Κωστούλας, Ζουέλα
Φάουλ Παναθηναϊκός Μάτος
Ο Βραζιλιάνος μέσος εκτελεί ένα ακόμα φάουλ με δυνατό σουτ, όμως η μπάλα φεύγει ελάχιστα έξω από το δοκάρι του Γκσπούρνινγκ
1' Έναρξη αγώνα
Η αναμέτρηση αρχίζει με την Ξάνθη στη σέντρα
5' Φάουλ Παναθηναϊκός Ίβανσιτς
Ο Αυστριακός μέσος του Παναθηναϊκού εκτελεί απευθείας φάουλ, από θέση δεξιά και στα όρια της μεγάλης περιοχής, όμως ο κήπερ της Ξάνθης διώχνει σε κόρνερ.
7' Ευκαιρία Παναθηναϊκός Σαλπιγγίδης
Σέντρα από δεξιά, ο Ζουέλα μέσα στην περιοχή διώχνει λανθασμένα πάνω στο Δημούτσο, ο οποίος στρώνει στον αμαρκάριστο Σαλπιγγίδη που προσπαθεί να πλασάρει από πλεονεκτική θέση όμως ο Γκσπούρνινγκ διώχνει σε κόρνερ
8' Σχόλιο
Ο Παναθηναϊκός διαμαρτύρεται για τράβηγμα αμυντικού της Ξάνθης στον Σαλπιγγίδη, μέσα στην περιοχή, όμως ο διαιτητής της αναμέτρησης αφήνει το παιχνίδι να συνεχιστεί
14' Σουτ Παναθηναϊκός Σαλπιγγίδης
Ο φορ του Παναθηναϊκού, βρίσκει ελεύθερο χώρο έξω από την περιοχή της Ξάνθης πιάνει ένα δυνατό σουτ όμως ο Γκσπούρνινγκ μπλοκάρει σταθερά
19' Σουτ Παναθηναϊκός Μάντζιος
Σε μια φάση που θύμιζε εκείνη του πρώτου τέρματος κόντρα στην ΑΕΚ (τουλάχιστον σε ότι έχει να κάνει με το Μάντζιο), ο φορ του Παναθηναϊκού παίρνει τη μπάλα με την πλάτη στο τέρμα, γυρίζει το σώμα του σουτάρει, όμως η μπάλα καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων
26' Σχόλιο
Ο ρυθμός του αγώνα έχει πέσει. Ο Παναθηναϊκός έχει την κατοχή της μπάλας, όμως δεν μπορεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της καλά οργανωμένης άμυνας των φιλοξενούμενων, ενώ από την άλλη η Ξάνθη σπάνια καταφέρνει να περάσει ακόμα και το κέντρο του γηπέδου
34' Ευκαιρία Παναθηναϊκός Σαλπιγγίδης
Ο Ίβανσιτς σεντράρει όμορφα από αριστερά ο Γκσπούρνινγκ παραμένει στη θέση του, ενώ ο Σαλπιγγίδης προσπαθεί με προβολή να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, όμως δεν τα καταφέρνει και αυτή περνάει άουτ.
44' Κίτρινη κάρτα Ξάνθη Ζουέλα
45' Φάουλ Παναθηναϊκός Σαλπιγγίδης
Κομπίνα στο φάουλ που κέρδισε ο Παναθηναϊκός, στο ημικύκλιο της περιοχής της Ξάνθης, με τους Μόρις και Ίβανσιτς να αφήνουν την μπάλα στον Σαλπιγγίδη που σουτάρει δυνατά όμως ο Γκσπούρνινγκ αποκρούει εντυπωσιακά
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
52' Σχόλιο
Με τον Παναθηναϊκό να πιέζει για το γκολ που θα του "λύσει" τα πόδια ξεκίνησε το δεύτερο μέρος, ενώ η Ξάνθη κλείνεται όλο και περισσότερο
57' Κίτρινη κάρτα Ξάνθη Γιουρασόβσκι
62' Φάουλ Παναθηναϊκός Ίβανσιτς
Ο Αυστριακός εκτελεί ένα ακόμα φάουλ όμως ο Γκσπούρνινγκ μπλοκάρει και πάλι
63' Αλλαγή παίκτη Παναθηναϊκός
Ο Εντόι παίρνει τη θέση του Τζιόλη
65' Κεφαλιά Παναθηναϊκός Σαλπιγγίδης
Ο Δημούτσος κλέβει πολύ όμορφα στη μεσαία γραμμή ανοίγει την μπάλα δεξιά στον Μάντζιο, αυτός σεντράρει για τον "Σαλπι", ο οποίος πιάνει την κεφαλιά όμως η μπάλα καταλήγει άουτ.
70' Κεφαλιά Παναθηναϊκός Σαλπιγγίδης
Ο Νίλσεν με συστημένη μπαλιά από δεξιά βρίσκει τον Σαλπιγγίδη σε πλεονεκτική θέση, όμως η κεφαλιά του τελευταίου καταλήγει άουτ.
71' Αλλαγή παίκτη Παναθηναϊκός
Ο Παπαδόπουλος παίρνει τη θέση του Σαλπιγγίδη
73' Κεφαλιά Παναθηναϊκός
Ο Νίλσον σεντράρει και πάλι από δεξιά, ο Εντόι παίρνει την κεφαλιά όμως ο Γκσπούρνινγκ μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα
82' Αλλαγή παίκτη Ξάνθη
Ο Βάλλας παίρνει τη θέση του Τόμιτς
85' Αλλαγή παίκτη Παναθηναϊκός
Ο Νίνης περνάει στη θέση του Ίβανσιτς
88' Φάουλ Παναθηναϊκός Μάτος
Ο Βραζιλιάνος εκτελεί πολύ έξυπνα φάουλ, με την μπάλα να γκελάρει μπροστά από τον Γκσπούρνινγκ, τον Αυστριακό τερματοφύλακα όμως να διώχνει σε κόρνερ
90' Αλλαγή παίκτη
Ο Φλίσκας παίρνει την θέση του Κιντάνα
90' Έναρξη καθυστερήσεων 5 λεπτά
90' Αλλαγή παίκτη Ξάνθη
Ο Μπάρκογλου παίρνει τη θέση του Πόι
90' Λήξη αγώνα


































































TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ