STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Απόλλων Κ.-Λεβαδειακός 2-0

Απόλλων Κ.-Λεβαδειακός 2-0
Περονε

Εύκολο απόγευμα για τον Απόλλωνα που πήρε τη νίκη με 2-0 απέναντι στον Λεβαδειακό, σε ένα παιχνίδι που είχε αρκετή ένταση

Οι συνθέσεις των ομάδων
Απόλλων Κ. (Μάκης Κατσαβάκης): Κόβατς, Γαλανόπουλος, Σαρακατσάνος, Περόνε, Παπαδόπουλος (49' Καραλιόπουλος), Σίκοφ, Μπρίτο (89' Γιάννου), Κόλτσης (14' λ.τ. Ζαπρόπουλος), Φαβάλι, Αμπονσά, Ουέλινγκτον.

Λεβαδειακός (Γκεόργκι Βασίλιεφ): Καρακώστας, Έμεραν, Διαμαντής, Ολιβέιρα, Παρασκευαΐδης, Ανδράλας (70' Ρούσεφ), Θεοδοσιάδης, Σιντζιλόρτζ (80' Ζησόπουλος), Σίσιτς, Μοντόγια, Ντιμπαλά (61' Πιέτρ).
Με μια ματιά
Ανούσιο και υποτονικό το παιχνίδι στο α' ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να θέλουν να πιέσουν για ένα γκολ, αλλά... να μην μπορούν.

Είναι χαρακτηριστικό πως σε ολόκληρο το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο, μόνο μια φορά κατάφεραν να γίνουν απειλητικοί, στο 31', όταν ο Περόνε έβγαλε μόνο του τον Ουέλινγκτον, αλλά αυτός αρχικά σούταρε πάνω στον Καρακώστα.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν σαφώς καλύτερο και ο Λεβαδειακός είχε την πρώτη ευκαιρία στο 52', με τον Σίσιτς, όμως το σουτ εξουδετέρωσε ο Κόβατς.

Ωστόσο δέκα λεπτά αργότερα (62') οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με απευθείας φάουλ του νεοεισελθώντα Καραλιόπουλου.

Στο 65' τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα για τον Λεβαδειακό, καθώς αποβλήθηκε ο Μοντόγια επειδή χτύπησε εκτός φάσης τον Ζαπρόπουλο και στο 72' ο Μπρίτο με σουτ έδωσε τη «χαριστική βολή» στην ομάδα του Γκεόργκι Βασίλιεφ.
Συνέντευξη Τύπου
Μάκης Κατσαβάκης: "Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη, την οποία θα χαρακτήριζα ως καθοριστική, μετά το άτυχο αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής", ενώ συνεχίζοντας αναφέρθηκε στην απαράδεκτη, όπως χαρακτήρισε, αντίδραση ορισμένων φιλάθλων του Απόλλωνα, οι οποίοι καταφέρθηκαν εναντίον ορισμένων παικτών της ομάδας:

"Ήταν μια αρκετά καλή προσπάθεια την οποία κάναμε ώστε να ξεπεράσουμε την αντίσταση του αντιπάλου, αλλά και ορισμένα παιδιά την αντίσταση κάποιων φιλάθλων. Ορισμένοι εξ΄ αυτών μάλιστα και όχι όλοι, ήταν απαράδεκτοι στην αντίδρασή τους απέναντι στους Ουέλινγκτον αλλά και σε κάποιους άλλους ποδοσφαιριστές.

Από εδώ και πέρα συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά ώστε να βελτιώσουμε κάποιες αδυναμίες μας. Ακόμη θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για το επόμενο παιχνίδι, στο οποίο θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Λεβαδειακό, μια ομάδα από την οποία πέρασε πριν από μερικά χρόνια. Πρόκειται για μία καλή ομάδα με καλούς παίκτες και της εύχομαι καλή συνέχεια"

.

Γκεόργκι Βασίλιεφ: "Οπωσδήποτε δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα", ενώ αναλύοντας το πρώτο μέρος της χθεσινής αναμέτρησης, επεσήμανε: "Ήταν ένα ματς το οποίο ξεχύλιζε από ενέργεια και από τις δύο ομάδες και γι΄ αυτό στο πρώτο του μέρος δεν είχε ποιότητα, αλλά ούτε και πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Η μοναδική καλή στιγμή στο πρώτο ημίχρονο, ήταν αυτή του 30ου λεπτού για τον Απόλλωνα, όπου ο τερματοφύλακάς μας έδωσε την λύση με την εντυπωσιακή του επέμβαση.

Το παιχνίδι έγινε πιο ενδιαφέρον στο δεύτερο μέρος, με πιο πολλές επιθετικές προσπάθειες να λαμβάνουν χώρα μπροστά από τις δύο εστίες. Γενικότερα έγινε ένα πιο ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Εμείς μάλιστα, είχαμε την ευκαιρία δύο φορές να πλησιάσουμε την αντίπαλη εστία, μετά από την σέντρα του Έμεραν, αλλά και το φάουλ του Σίσιτς. Έτσι όμως γίνεται στο ποδόσφαιρο. Όταν ξεκινάς καλύτερα συνήθως δέχεσαι γκολ"

, ενώ συνέχισε λέγοντας: "Μετά το 1-0 και την κόκκινη κάρτα του Μοντόγια, το παιχνίδι έγινε εξαιρετικά δύσκολο για εμάς.

Με τον Απόλλωνα έχουμε τον ίδιο στόχο που είναι η παραμονή μας στην κατηγορία και δεν ήταν καλό το αποτέλεσμα για εμάς. Το ποδόσφαιρο όμως αυτό είναι. Η ζωή συνεχίζεται"

.

Σε ερώτηση για το τι του είπε ο Μοντόγια στην φάση της αποβολής του απάντησε: "Όταν μπήκα στα αποδυτήρια, ο ποδοσφαιριστής ήταν σε πολύ κακή κατάσταση και γι΄ αυτό τον άφησα να ηρεμήσει. Θα τον ρωτήσω μετά και πιστεύω ότι θα μου πει την αλήθεια".
To Live του αγώνα...
Η 11άδα των γηπεδούχων Απόλλων Κ.
Κόβατς, Γαλανόπουλος, Σαρακατσάνος, Περόνε, Παπαδόπουλος, Σίκοφ, Μπρίτο, Κόλτσης, Φαβάλι, Αμπονσά, Γκονσάλβες.
Η 11άδα των φιλοξενούμενων Λεβαδειακός
Καρακώστας, Έμεραν, Διαμαντής, Ολιβέιρα, Παρασκευαΐδης, Ανδράλας, Θεοδοσιάδης, Σιντζιλόρτζ, Σίσιτς, Μοντόγια, Ντιμπαλά.
1' Έναρξη αγώνα
8' Σουτ Απόλλων Κ. Περόνε
Πρώτη φάση στον αγώνα με τον Περόνε να πιάνει ένα καλό σουτ έξω από την περιοχή με την μπάλα να περνάει πάνω από τα δοκάρια του Καρακώστα.
10' Σχόλιο
Οι γηπεδούχοι πιέζουν από τα πρώτα λεπτά.
11' Κεφαλιά Απόλλων Κ. Γκονσάλβες
Ο Γκονσάλβες έκανε την κεφαλιά ο Καρακώστας μπλόκαρε εύκολα.
14' Κίτρινη κάρτα Απόλλων Κ. Κόλτσης
14' Αλλαγή παίκτη Απόλλων Κ.
Ο Ζαπρόπουλος πήρε τη θέση του Κόλτση
18' Κίτρινη κάρτα Λεβαδειακός Σιντζιλόρτζ
18' Κίτρινη κάρτα Απόλλων Κ. Γαλανόπουλος
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
49' Αλλαγή παίκτη Απόλλων Κ.
O Καραλιόπουλος στη θέση του Παπαδόπουλου
58' Κίτρινη κάρτα Απόλλων Κ. Αμπονσά
61' Αλλαγή παίκτη Λεβαδειακός
Ο Πιέτρ στη θέση του Ντιμπαλά
62' Γκολ Απόλλων Κ. Καραλιόπουλος
Με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Καραλιόπουλος έδωσε το προβάδισμα στον Απόλλωνα.
65' Κόκκινη κάρτα Λεβαδειακός Μοντόγια
67' Κίτρινη κάρτα Λεβαδειακός Θεοδοσιάδης
71' Γκολ Απόλλων Κ. Μπρίτο
Με σουτ μέσα από την περιοχή ο Μπρίτο διπλασίασε τα τέραμα του Απόλλωνα.
80' Αλλαγή παίκτη Λεβαδειακός
Ο Ζησόπουλος στη θέση του Σιντζιλόρτζ.
90' Λήξη αγώνα

















TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ