STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Βέροια-Εργοτέλης 1-1

Βέροια-Εργοτέλης 1-1
βεροια

Χωρίς νικητή το ντέρμπι των ουραγών στη Βέροια. Η τοπική ομάδα αν και έμεινε πίσω στο σκορ από τον Εργοτέλη μόλις στο 15' κατάφερε να ισοφαρίσει τρία λεπτά αργότερα, με το 1-1 να μένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα

Το ντέρμπι των ουραγών στη Βέροια δεν ανέδειξε νικητή καθώς η τοπική ομάδα και ο Εργοτέλης έμειναν στο 1-1 και παραμένουν στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Οι Κρητικοί προηγήθηκαν στο 15’ με τον Μελισσά για να ισοφαρίσει στο 18’ ο Κόλτζος.
td> Οι συνθέσεις των ομάδων
Βέροια (Ράτκο Ντόστανιτς): Αποστολίδης, Σαμαράς, Ζουλίνιο(69’ Τσιμπλίδης), Κόλτζος, Κριβοκάπιτς, Γκουανταλούπε, Ράνιτς(81’ Παρμαξίδης), Πετκάκης, Μεντόζα, Πάεζ(61’ Μπικόφσκι), Ερέρα.

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Μιλάντιν, Κορδονούρης, Χίμπλινγκερ, Ογκνιένοβιτς(83’ Θεοδωρίδης), Γραμμόζης, Τζούνιορ, Ματθαιάκης, Κεφαλούκος(83΄Τάσιτς), Μπούντιμιρ(67’ Νατσέφσκι), Μελισσάς.

Διαιτητής: Φωτιάδης(Θεσ/νικης)
td> Με μια ματιά
Η αναμέτρηση είχε οριακό χαρακτήρα και για τους δύο αντιπάλους κάτι που τόνισαν οι προπονητές των δύο ομάδων πριν από την σέντρα και τόσο ο Ράτκο Ντόστανιτς όσο και ο Νίκος Καραγεωργίου παρέταξαν ένα επιθετικό σχήμα με στόχο να φτάσουν στην πολυπόθητη νίκη.

Οι γηπεδούχοι είχαν την ελαφρά πρωτοβουλία των κινήσεων στα πρώτα λεπτά, αλλά ο Εργοτέλης ευτύχησε να προηγηθεί με την συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου του αγώνα. Στην αντεπίθεση, ο Μελισσάς βρέθηκε μέσα στην περιοχή και δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ.

Οι πανηγυρισμοί των φιλοξενουμένων όμως δεν κράτησαν για μεγάλο διάστημα καθώς η απάντηση της "Βασίλισσας του Βορρά" ήταν άμεση. Μόλις τρία λεπτά αργότερα, ο Ράνιτς, ο Κόλτζος «κρέμασε» τον Δασκαλάκη και έφερε γρήγορα ξανά το παιχνίδι στα ίσα.

Μάλιστα στο 20’ ο Ζουλίνιο έχασε σημαντική ευκαιρία για να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του αλλά δεν πρόλαβε να σουτάρει προ κενής εστίας. Το παιχνίδι κύλησε στο ίδιο μοτίβο έως την λήξη του πρώτου ημιχρόνου με τη Βέροια να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και τον Εργοτέλη να αγωνίζεται με αντεπιθέσεις.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης οι Κρητικοί προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν την αντίπαλο τους αλλά στο 53’ ο Μπουντιμίρ δεν κατάφερε να νικήσει τον Αποστολίδη στο τετ-α-τετ. Η «Βασίλισσα του Βορρά» πάντως εξακολουθούσε να έχει την πρωτοβουλία χωρίς να μπορεί να απειλήσει με αξιώσεις την αντίπαλη εστία. Ο Ράτκο Ντόστανιτς προχώρησε σε αλλαγές με σκοπό να «φρεσκάρει» την ομάδα του για να τον ακολουθήσει ο Νίκος Καραγεωργίου που έριξε στον αγώνα και τον Νατσέφσκι κυνηγώντας το δεύτερο γκολ στις αντεπιθέσεις.

Στα τελευταία λεπτά η Βέροια πίεσε για το γκολ και είχε δύο πολύ καλές στιγμές στο ενεργητικό της. Στο 87’ από το φάουλ του Κριβοκάπιτς, ο Τσιμπλίδης έκανε από κοντά την προβολή αλλά ο Δασκαλάκης με τα πόδια απομάκρυνε τον κίνδυνο για την ομάδα του. Στο 89’ ο Κριβοκάπιτς έκανε φοβερό σουτ μέσα από την περιοχή με τον Δασκαλάκη να διώχνει σε κόρνερ με εντυπωσιακή απόκρουση. Στις καθυστερήσεις πάντως ο Εργοτέλης λίγο έλειψε να αποδράσει με το τρίποντο όμως στο σουτ του Τάσιτς έξω από την περιοχή η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

td> Όλα τα λεφτά...
Οι αποκρούσεις του Δασκαλάκη στα τελευταία λεπτά που στάθηκαν καθοριστικές προκειμένου ο Εργοτέλης να πάρει την ισοπαλία στο γήπεδο της Βέροιας.
td> Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Οι εντός έδρας επιδόσεις της Βέροιας η οποία έχει μόλις μία νίκη σε πέντε αγώνες, γεγονός που μέχρι στιγμής την φέρνει στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
td> To Live του αγώνα...

















TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ