ΑΕΛ

ΟΦΗ-Λάρισα 0-0

ΟΦΗ-Λάρισα 0-0
ΟΦΗ-Λαρισα

Ο ΟΦΗ πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση και αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα με την Λάρισα

Οι Κρητικοί ήταν απογοητευτικοί, ουσιαστικά δεν απείλησαν την εστία του Κοτσόλη και έμειναν για έκτο αγώνα μακριά απο τη νίκη.
Οι Θεσσαλοί απο την πλευρά τους είχαν ευκαιρίες και θα μπορούσαν να σημειώσουν κάποιο γκολ, όμως ο Τζόρβας ήταν αυτός που κράτησε ανέπαφη την εστία των Κρητικών, για πρώτη φορά την φετινή σεζόν!
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΟΦΗ (Γ. Παράσχος): Τζόρβας, Πίτσος, Μπαρκαουάν, Ίσα (79' Μονιάκης), Ρουμπάκης, Πόποβιτς (67' Γκάντσεφ), Κουνενάκης, Ταραλίδης (46' Γκέρμπερ), Σφακιανάκης, Σίμιτς, Ντρούλιτς.

Λάρισα (Γ. Δώνης): Κοτσόλης, Κώτσιος, Βενετίδης, Νταμπίζας, Κυριακίδης, Γκαλίτσιος, Κλέϊτον (79' Πάρα), Αλεξάνδρου, Σαρμιέντο (58' Γκίκας), Καλαντζής, Μπαχράμης (70' Λαμπρόπουλος).

Διαιτητής: Πολατιάν (Πέλλας)
Βοηθοί: Πάνου (Αιτ/νίας), Τάτσης (Ηπείρου)
Κίτρινες: Γκάντσεφ (ΟΦΗ) – Καλαντζής (Λάρισα)
Με μια ματιά
Ο Γιώργος Παράσχος είχε ζητήσει απο τους παίκτες του να μπουν δυνατά στην αναμέτρηση και να σημειώσουν γρήγορο γκολ. Οι “μελανόλευκοι” προσπάθησαν να ακολουθήσουν τις εντολές του προπονητή τους και στα πρώτα λεπτά του αγώνα κέρδισαν τρία διαδοχικά κόρνερ, όμως η άμυνα των Θεσσαλών δεν προβληματίστηκε ιδιαίτερα και σταδιακά οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να κερδίζουν “μέτρα” προς την αντίπαλη περιοχή.

Στο 10ο λεπτό, ο Αλεξάνδρου προωθήθηκε απο τ' αριστερά, γύρισε την μπάλα στην περιοχή, ο Καλαντζής δεν κατάφερε να μπει στην πορεία της, ο Μπαχράμης που ακολουθούσε την φάση έκανε διαγώνιο σουτ απο τα δεξιά αλλά έστειλε την μπάλα λίγο έξω απο την εστία του Τζόρβα.

Δυο λεπτά αργότερα, ο Αλεξάνδρου τροφοδότησε τον Καλαντζή που επιχείρησε σουτ, αλλά ο Τζόρβας απομάκρυνε με τα πόδια σε κόρνερ. Οι “βυσσινί” συνέχισαν να έχουν το “πάνω χέρι” στην αναμέτρηση και πίεσαν για να φθάσουν στο γκολ, στο 14' ο Γκαλίτσιος προωθήθηκε απο τα δεξιά και έκανε σέντρα, ο Τζόρβας απομάκρυνε αρχικά με γροθιές, ο Κυριακίδης έγινε κάτοχος της μπάλας και επιχείρησε μακρινό σουτ, αλλά ο πορτιέρο του ΟΦΗ είχε τον έλεγχο της φάσης και μπλόκαρε την μπάλα.

Στο επόμενο λεπτό ήταν η σειρά του Σαρμιέντο να επιχειρήσει σουτ, όμως και εκείνος δεν βρήκε στόχο καθώς έστειλε την μπάλα άουτ. Οι οπαδοί του ΟΦΗ που ήταν στο Παγκρήτιο άρχισαν να δυσανασχετούν, ενώ ο Γιώργος Παράσχος απο την πλευρά του έδωσε εντολή στον Ντρούλιτς να πιέζει την αντίπαλη άμυνα ώστε να την αναγκάσει να κάνει το λάθος.

Οι Κρητικοί προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 26' επιχείρησαν το πρώτο σουτ (!) προς την αντίπαλη εστία. Ο Πίτσος συνδυάστηκε με τον Σφακιανάκη και έκανε σουτ, όμως ο Κοτσόλης έπεσε στην γωνία και μπλόκαρε την μπάλα. Μετά απο αυτή την φάση, οι φιλοξενούμενοι ξαναβγήκαν στην επίθεση και στο 33' έχασαν μια εξαιρετική ευκαιρία για να προηγηθούν, όταν ο Βενετίδης έκανε σέντρα απο τ' αριστερά, ο Σαρμιέντο βρέθηκε απέναντι απο τον Τζόρβα και προσπάθησε να τον πλασάρει, όμως ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ χρησιμοποίησε το αριστερό χέρι και παραχώρησε κόρνερ.

Οι Κρητικοί προσπάθησαν να απειλήσουν στο 37' όταν ο Ντρούλιτς συνδυάστηκε με τον Σφακιανάκη αλλά ο Κοτσόλης μπλόκαρε το σουτ του τελευταίου χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα.

Έπεσε ο ρυθμός

Το β' ημίχρονο ξεκίνησε στο Ηράκλειο με τις δυο ομάδες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές, με αποτέλεσμα στο πρώτο τέταρτο να μην υπάρχουν ιδιαίτερες φάσεις μπροστά στις δυο εστίες με εξαίρεση ένα σουτ του Κλέϊτον (48') και του Πόποβιτς (53'). Στο 66' ο Πίτσος ήταν αυτός που προσπάθησε ν' απειλήσει την εστία των Θεσσαλών, όμως η μπάλα κόντραρε στα σώματα και ο Κοτσόλης δεν είχε κανένα πρόβλημα να μπλοκάρει την μπάλα.

Δυο λεπτά αργότερα, οι “βυσσινί” βγήκαν στην αντεπίθεση με τον Κλέϊτον, όμως ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός βιάστηκε να σουτάρει με αποτέλεσμα η μπάλα να περάσει πολύ μακριά απο την εστία του Τζόρβα. Στο 72', οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν κοντά στο γκολ όταν ο Καλαντζής βγήκε απο τα δεξιά και γύρισε την μπάλα για τον Κλέιτον, όμως ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός γλίστρησε, σταμάτησε την μπάλα με το χέρι και ο διαιτητής υπέδειξε φάουλ με αποτέλεσμα να τελειώσει εκεί η φάση.

Στο 78', ο ΟΦΗ είχε την πρώτη ουσιαστική ευκαιρία του στον αγώνα, όταν ο Σφακιανάκης έκανε ατομική προσπάθεια, μπήκε στην περιοχή απο τα δεξιά και σούταρε, όμως ο Κοτσόλης παραχώρησε κόρνερ. Απο εκείνο το σημείο και μετά οι δυο ομάδες άρχισαν να ρίχνουν το βάρος στην άμυνα, με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε στο τελευταίο πεντάλεπτο, όπου η Λάρισα είχε δυο φάσεις με τον Αλεξάνδρου και ο ΟΦΗ ένα αδύναμο σουτ του Γκέρμπερ, αλλά και ένα σουτ του Ρουμπάκη που απομάκρυνε ο Κοτσόλης. Καμία φάση απο αυτές δεν έγινε γκολ, με αποτέλεσμα το 0-0 να μείνει μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.
Όλα τα λεφτά...
Ο Τζόρβας είναι απο τις βασικές αιτίες που έμεινε ανέπαφη η εστία του ΟΦΗ.
Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Την απογοητευτική εμφάνιση των Κρητικών, αλλά και κάποιες υποδείξεις των βοηθών.
To Live του αγώνα...
1' Έναρξη αγώνα
4' Σχόλιο
O ΟΦΗ πιέζει, έχει κερδίσει τρία διαδοχικά κόρνερ, αλλά οι Θεσσαλοί δεν δείχνουν να προβληματίζονται...
8' Οφσάιντ ΟΦΗ : Ντρούλιτς
10' Ευκαιρία Λάρισα : Μπαχράμης
Ο Αλεξάνδρου προωθήθηκε απο τ' αριστερά, γύρισε την μπάλα στην περιοχή, ο Καλαντζής δεν κατάφερε να μπει στην πορεία της μπάλας που έφθασε δεξιά στον Μπαχράμη, εκείνος επιχείρησε διαγώνιο σουτ αλλά έστειλε την μπάλα λίγο έξω απο την εστία του Τζόρβα.
12' Σουτ Λάρισα : Καλαντζής
Ο Αλεξάνδρου τροφοδότησε τον Καλαντζή που επιχείρησε σουτ, αλλά ο Τζόρβας απομάκρυνε με τα πόδια σε κόρνερ...
14' Σουτ Λάρισα : Κυριακίδης
Σέντρα του Γκαλίτσιου απο τα δεξιά, ο Τζόρβας απομάκρυνε με γροθιές, μακρινό σουτ του Κυριακίδη, η μπάλα στην αγκαλιά του πορτιέρο του ΟΦΗ.
15' Σουτ Λάρισα : Σαρμιέντο
Σουτ του Σαρμιέντο, άουτ η μπάλα... Αρχίζουν να δυσανασχετούν οι οπαδοί του ΟΦΗ.
16' Σχόλιο
Στο Παγκρήτιο χειροκροτήθηκε το γκολ του Εργοτέλη στην Βέροια...
24' Σχόλιο
Ο Γιώργος Παράσχος δίνει εντολή στον Ντρούλιτς να πιέσει ψηλά την άμυνα της Λάρισας, για να κάνουν λάθος οι φιλοξενούμενοι...
26' Σουτ ΟΦΗ : Πίτσος
Συνδυασμός Πίτσου-Σφακιανάκη, ο πρώτος επιχειρεί σουτ, όμως ο Κοτσόλης πέφτει στην γωνία και μπλοκάρει την μπάλα.
27' Σχόλιο
Ο ΟΦΗ έχει σοβαρό πρόβλημα στ' άκρα, οι παίκτες της Λάρισας μπαίνουν με ιδιαίτερη ευκολία στην περιοχή των Κρητικών, όπως τώρα ο Γκαλίτσιος αλλά ο Τζόρβας μπλόκαρε την μπάλα.
30' Σχόλιο
Η Λάρισα είναι καλύτερη και έχει δημιουργήσει ευκαιρίες, σε αντίθεση με τον ΟΦΗ που έχει κάνει μόλις ένα σουτ.
33' Ευκαιρία Λάρισα : Σαρμιέντο
Σέντρα του Βενετίδη απο τ' αριστερά, ο Σαρμιέντο απέναντι απο τον Τζόρβα έκανε πλασέ, όμως ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ με εκπληκτική επέμβαση καταφέρε να παραχωρήσει κόρνερ.
37' Σουτ ΟΦΗ : Σφακιανάκης
Ο Ντρούλιτς τροφοδότησε τον Σφακιανάκη που επιχείρησε σουτ, αλλά ο Κοτσόλης μπλόκαρε την μπάλα.
40' Οφσάιντ Λάρισα : Νταμπίζας
45' Έναρξη καθυστερήσεων : 1'
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
46' Αλλαγή παίκτη ΟΦΗ
Ο Γκέρμπερ στην θέση του Ταραλίδη.
48' Σουτ Λάρισα : Κλέιτον
Ο Κλέιτον απέφυγε δυο παίκτες και επιχείρησε σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
53' Σουτ ΟΦΗ : Πόποβιτς
Πάσα του Σφακιανάκη στον κενό χώρο για τον Πόποβιτς, όμως ο Κροάτης επιθετικός έκανε απογοητευτικό σουτ που δεν προβλημάτισε τους παίκτες της Λάρισας.
55' Οφσάιντ ΟΦΗ : Πίτσος
Λανθασμένη απόφαση, καθώς ο παίκτης του ΟΦΗ καλύπτεται απο δυο παίκτες.
58' Αλλαγή παίκτη Λάρισα
Ο Γκίκας στην θέση του Σαρμιέντο.
60' Σχόλιο
Τίποτα το ιδιαίτερο στο πρώτο τέταρτο, με τους οπαδούς του ΟΦΗ να δυσανασχετούν απο την απόδοση της ομάδας τους.
66' Σουτ ΟΦΗ : Πίτσος
Σουτ του Πίτσου, η μπάλα κοντράρει στα σώματα και ο Κοτσόλης μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα.
67' Αλλαγή παίκτη ΟΦΗ
Ο Γκάντσεφ στην θέση του Πόποβιτς.
68' Σουτ Λάρισα : Κλέιτον
Στην αντεπίθεση η Λάρισα με τον Κλέιτον, όμως ο Βραζιλιάνος μέσος βιάστηκε να σουτάρει και η μπάλα πέρασε μακριά απο την εστία του Τζόρβα.
70' Αλλαγή παίκτη Λάρισα
Ο Λαμπρόπουλος στην θέση του Μπαχράμη.
72' Ευκαιρία Λάρισα : Κλέιτον
Ο Καλαντζής βγήκε απο τα δεξιά και γύρισε την μπάλα για τον Κλέιτον, όμως ο Βραζιλιάνος γλίστρησε και σταμάτησε την μπάλα με το χέρι, με αποτέλεσμα να χαθεί η ευκαιρία...
77' Σχόλιο
Ο ΟΦΗ δείχνει να μην ξέρει τι να κάνει την μπάλα και οι οπαδοί αρχίζουν τις αποδοκιμασίες...
78' Ευκαιρία ΟΦΗ : Σφακιανάκης
Ο Σφακιανάκης έκανε ατομική προσπάθεια, μπήκε απο τα δεξιά στην περιοχή και επιχείρησε σουτ, αλλά απομάκρυνε ο Κοτσόλης σε κόρνερ.
79' Αλλαγή παίκτη Λάρισα
Ο Πάρα στην θέση του Κλέιτον.
79' Αλλαγή παίκτη ΟΦΗ
Ο Μονιάκης στην θέση του Ισά.
80' Οφσάιντ ΟΦΗ : Σφακιανάκης
Λανθασμένη και αυτή η απόφαση...
81' Κίτρινη κάρτα ΟΦΗ : Γκάντσεφ
83' Κίτρινη κάρτα Λάρισα : Καλαντζής
84' Σουτ Λάρισα : Αλεξάνδρου
Σουτ του Αλεξάνδρου απο τ' αριστερά, ο Τζόρβας με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε την μπάλα.
86' Σουτ ΟΦΗ : Γκέρμπερ
Ο Γκέρμπερ βρήκε χώρο απο τα δεξιά και επιχείρησε σουτ, όμως ήταν αδύναμό και μπλόκαρε ο Κοτσόλης.
90' Ευκαιρία ΟΦΗ : Ρουμπάκης
Ο Ρουμπάκης μπήκε στην περιοχή και έκανε σουτ, όμως ο Κοτσόλης ήταν σε ετοιμότητα και απομάκρυνε την μπάλα.
90' Έναρξη καθυστερήσεων : 3'
93' Λήξη αγώνα























TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ