FORMULA 1

Πότε και πώς θα δείτε LIVE την παρουσίαση της νέας Red Bull RB20

Red Bull Content Pool
BUDAPEST, HUNGARY - JULY 23: Race winner Max Verstappen of the Netherlands and Oracle Red Bull Racing stops in parc ferme during the F1 Grand Prix of Hungary at Hungaroring on July 23, 2023 in Budapest, Hungary. (Photo by Mark Thompson/Getty Images) RED BULL CONTENT POOL

Η πρωταθλήτρια των δύο τελευταίων ετών της Formula 1 είναι η τελευταία ομάδα που θα κάνει την παρουσίαση του νέου μονοθεσίου της, σήμερα (15/02), για τη νέα σεζόν της Formula 1. Δείτε την ώρα και τα κανάλια της μετάδοσής της.

Προς το παρόν είναι άγνωστο αν η ομάδα του Μίλτον Κινς θα δείξει απόψε το νέο της μονοθέσιο ή μια καλυμμένη του εκδοχή -για να κρύψει τα μυστικά του- όπως συνηθίζει να κάνει τα τελευταία χρόνια.

Πάντως, η RBR έχει ήδη κάνει το πρώτο shakedown της RB20, την περασμένη Τρίτη (13/02) στην πίστα του Σίλβερστοουν, όπου από τα μακρινά πλάνα φάνηκε σαν να έχει υιοθετήσει το περσινό σχέδιο της Mercedes W14 στο κάλυμμα της μονάδας ισχύος.

Πέραν αυτού, η Red Bull επιβεβαίωσε ότι στην αποψινή παρουσίαση της RB20 δίπλα στους οδηγούς Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ θα δώσει κανονικά το παρόν ο διευθυντής της ομάδας Κρίστιαν Χόρνερ, παρά την έρευνα του συνεχίζεται από τη μητρική αυστριακή εταιρεία σχετικά με καταγγελίες μίας υπαλλήλου της ομάδας για “απρεπή συμπεριφορά” του Βρετανού απέναντί της.

H RB20 θα παρουσιαστεί στο Red Bull Technology Campus, στο εργοστάσιο της ομάδας στο Μίλτον Κινς, απόψε στις 21:30 ώρα Ελλάδας. Μπορείτε να την παρακολουθήσετε LIVE μέσω του επίσημου καναλιού της ομάδας στο YouTube:

TAGS FORMULA 1 F1 F1 2024 RED BULL RED BULL RB20
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ