SUPERLEAGUE FORMULA

Ο "θρύλος" στην Formula

Ο "θρύλος" στην Formula
olympiacosformula

Μια μεγάλη πρωτοβουλία πήρε η ΠΑΕ Ολυμπιακός δηλώνοντας συμμετοχή στην Superleague Formula

H Superleague Formula είναι το "πάντρεμα" κατά κάποιον τρόπο των δυο δημοφιλέστερων αθλημάτων του κόσμου,του ποδοσφαίρου αλλά και του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης διοργάνωσης θα διεξαχθούν μηχανοκίνητοι αγώνες με μονοθέσια υψηλών επιδόσεων που θα φέρουν τα χρώματα των κορυφαίων ποδοσφαιρικών ομάδων.Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί το επόμενο καλοκαίρι(2008)και προς το παρόν έχουν δηλώσει συμμετοχή οι Μίλαν, Αΐντχόφεν, Πόρτο και ο πρωταθλητής Ελλάδος Ολυμπιακός.
Οι διοργανωτές της Superleague Formula διαπραγματεύονται επίσης και την συμμετοχή πολλών μεγάλων ποδοσφαιρικών ομάδων από όλο το κόσμο όπως τις Μπαρτσελόνα, Βαλένθια, Ρεάλ Μαδρίτης από την Ισπανία, την Ίντερ από την Ιταλία, τη Λιόν και τη Μαρσέιγ από τη Γαλλία, τη Μπορούσια Ντόρτμουντ και τη Σάλκε από τη Γερμανία, τη Βασιλεία από την Ελβετία, τη Γαλατασαράι από την Τουρκία, την ’Αντερλεχτ από το Βέλγιο, τη Γκέτεμποργκ από τη Σουηδία, τη Λοκομοτίβ Μόσχας από τη Ρωσία, Τη Μπόκα Τζούνιορς από την Αργεντινή, τη Φλαμέγκο από τη Βραζιλία, την Αμέρικα από το Μεξικό, τη Σανγκάι Σένιουα από την Κίνα και τη Σάμσουνγκ Μπλούγουϊνγκς από την Κορέα.

Μερικά από τα μονοθέσια που θα συμμετάσχουν θα είναι V12 (σ.σ 12 κύλινδρων), 750 ίππων και οι αγώνες θα διεξαχθούν σε κάποιες από τις κορυφαίες πίστες του κόσμου. Έτσι λοιπόν από το επόμενο καλοκαίρι θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μεγάλες μάχες κορυφαίων ποδοσφαιρικών ομάδων όχι μέσα στο γήπεδο αλλά στις πίστες.


TAGS SUPERLEAGUE FORMULA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ