ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Να ξαναγίνω ο Χρήστος που θέλω"

"Να ξαναγίνω ο Χρήστος που θέλω"
Πατσατζόγλου

Ο Χρήστος Πατσατζόγλου δηλώνει πανέτοιμος και διψασμένος για μπάλα. ''Nα ξαναγίνω ο Χρήστος που θέλω'', η ευχή του

" Νιώθω καλά και απόλυτα έτοιμος. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα, γιατί ξέρω τι μπορώ να προσφέρω, αρκεί να είμαι υγιής. Αυτό που πέρασα τελευταία δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που έχω περάσει τα τελευταία τρία χρόνια", δήλωσε ο διεθνής αμυντικός της πειραϊκής ομάδας στην αθλητική εφημερίδα "SportDay" και πρόσθεσε: " Έχω μάθει να παλεύω και να τα αφήνω όλα πίσω μου με μοναδικό σκοπό να ξαναπαίξω μπάλα. Είμαι ξανά έτοιμος και δυνατός. Αυτό κρατάω και ανυπομονώ να παίξω σε επίσημο ματς".

Η ευχή του Χρήστου
Στις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν για την ολοκλήρωση της Super League, ο "Πάτσα" περιμένει να πάρει χρόνο συμμετοχής. Τί δηλώνει ο ίδιος;

" Θέλουμε να κατακτήσουμε το συντομότερο δυνατόν το πρωτάθλημα και στη συνέχεια να περιμένουμε τη φιέστα για να πανηγυρίσω τον τίτλο, μαζί με τους συμπαίκτες μου και τους φίλους της ομάδας. Υπάρχουν τέσσερα ακόμα ματς μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, που ελπίζω να με βοηθήσουν να βρεθώ σε πλήρη αγωνιστική δράση και με το ξεκίνημα της σεζόν και την προετοιμασία να ξαναγίνω ο Χρήστος που θέλω και που περιμένει όλος ο κόσμος".

Κεφάλαιο Εθνική
Φυσικά, ο Χρήστος Πατσατζόγλου σκέπτεται και την Εθνική ομάδα... " Είμαι διπλά χαρούμενος, γιατί μέσα από τις εμφανίσεις μου στον Ολυμπιακό ελπίζω να επιστρέψω και στην Εθνική ομάδα. Άλλωστε, η τελευταία μου παρουσία στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ομολογώ ότι μου έδωσε δύναμη".

Όσο για τη θέση, στην οποία επιθυμεί να αγωνίζεται, ο "Πάτσα" ήταν κατηγορηματικός: " Το έχω πει και άλλες φορές. Όπου θέλει ο προπονητής παίζω".









TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ