ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θα γίνει κίνηση για Σπυρόπουλο

Θα γίνει κίνηση για Σπυρόπουλο
Σπυρόπουλος

Ο "ελληνικός στόχος" του Τάκη Λεμονή και της διοίκησης, αλλά και ο διακαής πόθος του προπονητή του Ολυμπιακού για την επίθεση

Το SPORT 24 είναι "αναγκασμένο" να ακολουθήσει τη... μόδα των ημερών και να ασχοληθεί με τη μετεγγραφολογία, όμως θα σας ενημερώσει για τους "πραγματικούς στόχους" της πειραϊκής ομάδας.

Κίνηση για Σπυρόπουλο...
Ο αριστερός μπακ του Πανιωνίου είναι ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού από την ελληνική αγορά και θα γίνει σίγουρα κίνηση για την απόκτησή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυανέρυθρη ΠΑΕ ζητά 1,5 εκατομμύριο ευρώ από τους πρωταθλητές για την παραχώρηση του Νίκου Σπυρόπουλου συν δύο παίκτες... Τους Χάρη Παππά και Γιάννη Ταραλίδη.

Με αυτό το πόσο, ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται καν να μπει σε διαδικασία διαπραγμάτευσης, καθώς είναι υπερβολικό. Ο Πανιώνιος μπορεί να διατυμπανίζει ότι θέλει να παραχωρήσει τον παίκτη με μετεγγραφή στο εξωτερικό (Γερμανία), όμως ποια ομάδα θα δώσει τόσα χρήματα για έναν παίκτη που σίγουρα είναι ποιοτικός, αλλά αγωνίζεται σε σύλλογο "όχι τοπ κλας", ενώ δεν έχει και διεθνείς συμμετοχές;

Αυτό είναι και το διαπραγματευτικό ατού των Πειραιωτών. Ο Ολυμπιακός θέλει τον ποδοσφαιριστή, αλλά θα προχωρήσει στην απόκτησή του με ένα... νορμάλ ποσό. Στην Ελλάδα, οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν αντίπαλο, καθώς η ΑΕΚ που ενδιαφέρεται για τον παίκτη, δύσκολα θα βρει δίαυλο επικοινωνίας με τη διοίκηση του Πανιωνίου. Το δεδομένο της υπόθεσης είναι ότι ο Ολυμπιακός θα κινηθεί επίσημα για την απόκτηση του Σπυρόπουλου.

Από την ελληνική αγορά, το δεύτερο όνομα που "παίζει" είναι αυτό του Αβραάμ Παπαδόπουλου. Οι πρωταθλητές θα κινηθούν για την απόκτηση ενός βασικού στόπερ από το εξωτερικό (θα πλαισιώσει τον Ζούλιο Σέζαρ τη νέα σεζόν), όμως δεν θα πουν όχι και στην απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού από την Ελλάδα, εφόσον η μετεγγραφή του άσου του Άρη, φυσικά, κινηθεί σε λογικά πλαίσια.

Ο Ντούντου και ο Πέτριτς
Σε ό,τι αφορά τη μεσαία γραμμή, το ενδιαφέρον για τον Ντούντου είναι δεδομένο, όμως η περίπτωση του Βραζιλιάνου αμυντικού μέσου είναι δύσκολη και φαίνεται πως απομακρύνεται. Πάντως, ο Ολυμπιακός δεν παρατάει την υπόθεση...

Όσο για την επίθεση, ο διακαής πόθος του Τάκη Λεμονή είναι ο Μλάντεν Πέτριτς που μπορεί να ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Βασιλεία έως το καλοκαίρι του 2010, αλλά παραχωρείται... Στο συμβόλαιο των δύο πλευρών έχει μπει συγκεκριμένη ρήτρα (το ποσό δεν έχει γίνει γνωστό), που αν πληρωθεί ο Κροάτης επιθετικός θα φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα.













TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ