ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ

H BYD μπαίνει δυνατά και στην τηλεόραση με μια νέα και καλαίσθητη καμπάνια- Δείτε το video

BYD_TV Campaign
BYD_TV Campaign BYD

Η BYD συστήνεται τηλεοπτικά στο ελληνικό κοινό μέσα από μία καμπάνια που κυριαρχεί η τεχνολογία, το συναίσθημα και η περιβαλλοντική ευαισθησία.

Για την BYD που είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής οχημάτων Νέας Ενέργειας -όπως χαρακτηριστικά αναφέρονται- ξεκινά με έναν πολύ εντυπωσιακό τρόπο η τηλεοπτική προβολή και παρουσία. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά και στο σποτ “Είναι η αρχή μίας νέας εποχής για την Ελλάδα”.

BYD_TV Campaign
BYD_TV Campaign BYD


Η συγκεκριμένη καμπάνια, που αναδεικνύει την ηγετική θέση της BYD, αποτελεί μια σημαντική στιγμή για την εταιρεία και τον Όμιλο Σφακιανάκη, καθώς υπογραμμίζει τη δέσμευση στην παροχή κορυφαίων οχημάτων και λύσεων κινητικότητας στους Έλληνες καταναλωτές. Η ταινία αξιοποιεί δυναμικά πλάνα των αυτοκινήτων με τεχνολογίες αιχμής της BYD.

Η συναισθηματική αφήγηση και η καθηλωτική μουσική, με στόχο να κεντρίσει το ενδιαφέρον του θεατή, οδηγούν πολύ φυσικά στο “κλείσιμο” με την προβολή του brand claim της μάρκας “Build Your Dreams” (που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει “Κατασκευάζουμε τα Όνειρά σας”). Η προβολή της νέας αυτής τηλεοπτικής καμπάνιας ξεκίνησε την Τετάρτη 15 Μαΐου.

Η παραγωγή ολοκληρώθηκε με τη συνεργασία της και όπως μπορείτε να δείτε, έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που κάνουν ένα τηλεοπτικό προϊόν γοητευτικό, έχοντας ένας πολύ δυνατό μήνυμα περασμένο με πολύ όμορφο τρόπο σε ένα σποτ διάρκειας μόλις 30 δευτερολέπτων. Υπενθυμίζουμε για τους ενδιαφερόμενους, πως όλες οι πληροφορίες αναφορικά με τα μοντέλα της ΒΥD, υπάρχουν στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας (www.bydauto.gr).

TAGS ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ BYD ΑΓΟΡΑ SHORT VIDEOS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ