FORMULA 1

O Γουίλ Σμιθ πανηγύρισε τη μεταγραφή του Χάμιλτον στη Ferrari με ένα χιουμοριστικό video

AP Photo/Luca Bruno
US actor Will Smith , right, is flanked by Mercedes driver Lewis Hamilton of Britain prior to the start of the Emirates Formula One Grand Prix at the Yas Marina racetrack in Abu Dhabi, United Arab Emirates, Sunday, Nov. 25, 2018.(AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Με ένα ποστάρισμά του στο Instagram, o διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ θύμισε στον κόσμο ότι είναι υποστηρικτής του Λιούις Χάμιλτον, μετά την είδηση της Πέμπτης (1/02) ότι ο Άγγλος θα οδηγεί για τη Ferrari το 2025.

Το video δείχνει μια σκηνή από τη γνωστή ταινία Bad Boys II, στην οποία ο ίδιος ο Σμιθ οδηγεί με ταχύτητα μία πανέμορφη Ferrari 550 Maranello στον αυτοκινητόδρομο του Μαϊάμι. Με τη διαφορά ότι στο video που ποστάρισε ο Αμερικανός ηθοποιός στο Instagram, έχει αντικαταστήσει με photoshop το πρόσωπό του με εκείνο του Λιούις.

Ο Ουίλ Σμιθ συνόδευσε το video με τη λεζάντα “χαχαχα, ο Λιούις Χάμιλτον παίρνει θέση για τη σεζόν του 2025”, καθώς η 550 Maranello κάνει ελιγμούς ανάμεσα στην κυκλοφορία σε μια καταδίωξη υψηλής ταχύτητας.

Ο ίδιος ο Χάμιλτον είδε το video και το κοινοποίησε και ο ίδιος στο λογαριασμό του στο Instagram, παρά το γεγονός ότι για όλο το 2024 θα παραμένει τυπικά και ουσιαστικά οδηγός της MercedesF1. Παρόλα αυτά, όλος ο πλανήτης πλέον μιλά για τη μεταγραφή του στη Ferrari - συμπεριλαμβανομένων, όπως φαίνεται, και των αστέρων του Χόλιγουντ.

TAGS FORMULA 1 F1 2025 F1 ΛΙΟΥΙΣ ΧΑΜΙΛΤΟΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ