WRC

Ιπτάμενος Φινλανδός

Ιπτάμενος Φινλανδός
Γκρόνχολμ

Ο Μάρκους Γκρόνχολμ έχει ανοίξει μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο Πέτερ Σόλμπεργκ στην Ουαλία

Ο οδηγός της Ford "πετούσε" και τη δεύτερη ημέρα του αγώνα και βρίσκεται ήδη κατά ένα λεπτό, δύο δευτερόλεπτα και 400 χιλιοστά μπροστά από τον Πέτερ Σόλμπεργκ.

Ο Νορβηγός βέβαια δεν είναι κανένας τυχαίας, πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής και νικητής τα τέσσερα τελευταία χρόνια του συγκεκριμένου αγώνα με το Subaru Impreza, αναρριχήθηκε στη δεύτερη πόσω ξεπερνώντας τον Αυστραιακό Μάνφρεντ Στολ και συνεχίζει.

Στην τέταρτη θέση εξακολουθεί να βρίσκεται ο Γιάνι Μάτι Λατβάλα και οι φίλοι του αθλήματος ελπίζουν ότι θα αντέξε τo Ford (της M-Sport) του άσημου Φινλανδού, που έχει πίσω του τον Χαβιέ Πονς.

Ο Ισπανός της Cronos Citroen (ελλείψει του τραυματία Σεμπαστιάν Λεμπ) απολαμβάνει ιδιαίτερη μεταχείρηση από τους Γάλλους τεχνικούς και τους ανταποδίδει την καλοσύνη, φτάνοντας στην πέμπτη θέση (5.1 δευτερόλεπτα πίσω από τον Λατβάλα) μετά από ένα καταστροφικό ξεκίνημα.

Ο Κρις Άτκινσον της Subaru είναι έκτος μπροστά από τον Φρανσουά Ντιβάλ με Skoda, ενώ άτυχος ήταν ο Ντανιέλ Σόρντο, αφού "έσπασε" το κιβώτιο ταχυτήτων και έχοντας στη διάθεση του μόλις τρεις ταχύτητες έπεσε από την πέμπτη θέση στην όγδοη.







TAGS WRC
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ