FINAL FOUR 2024

Final Four 2024, Σλούκας: "Να πηγαίνεις από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό και να κατακτάς τη EuroLeague στην πρώτη σου σεζόν; Δε νομίζω ότι υπάρχει καλύτερη ιστορία"

Final Four 2024, Σλούκας: "Να πηγαίνεις από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό και να κατακτάς τη EuroLeague στην πρώτη σου σεζόν; Δε νομίζω ότι υπάρχει καλύτερη ιστορία"
PRINTSCREEN

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για την κατάκτηση της EuroLeague από τον Παναθηναϊκό AKTOR στην πρώτη του χρονιά στην ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR κατέκτησε το 7ο τρόπαιο της ιστορίας του στη EuroLeague και ο MVP του Final Four, Κώστας Σλούκας, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για την επιτυχία της ομάδας του.

Ο διεθνής γκαρντ ρωτήθηκε για την απόφασή του το καλοκαίρι να ντυθεί στα πράσινα και απάντησε πως δεν υπάρχει καλύτερη ιστορία από το να πηγαίνεις από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό και να κατακτάς το τρόπαιο.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

"Πάντα υπάρχει ρίσκο. Υπήρχε και για τον coach, το πήρε, ήρθε στον Παναθηναϊκό και τον πήρε στη 17η θέση. Ποιος θα το έκανε αυτό; Έχει αυτοπεποίθηση. Όσο για εμένα, θα σας ρωτήσω εγώ. Μπορείτε να μου πείτε μια καλύτερη ιστορία από αυτή; Να πηγαίνεις από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό και να κατακτάς τη EuroLeague στην πρώτη σου σεζόν; Δεν νομίζω ότι υπάρχει καλύτερη ιστορία από αυτή".

Ο δρόμος για το Βερολίνο είχε πάθος, όνειρα και μοναδικές συγκινήσεις για τον Παναθηναϊκό AKTOR. Και τώρα είναι ανοικτός και γράφει το όνομά του. Καλή επιτυχία στο Final-4! Πάμε στοίχημα. Μέγας χορηγός ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ AKTOR.

18+ 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS FINAL FOUR 2024 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ