FORMULA 1

Formula 1: Η McLaren γίνεται "κυβερνο-πανκ" για το GP της Σιγκαπούρης

Formula 1: Η McLaren γίνεται "κυβερνο-πανκ" για το GP της Σιγκαπούρης
MCLAREN

Με ροζ νέον χρώματα και cyberpunk σχέδια στο αμάξωμά τους, οι δύο McLaren MCL36 θα εμφανιστούν πολύ διαφορετικές στο GP της Σιγκαπούρης το προσεχές τριήμερο (30/9-2/10) και στην Ιαπωνία μία εβδομάδα αργότερα.

Η McLaren, με το χρωματισμό αυτό που ονομάζει "future mode", μπαίνει στον κυβερνοχώρο και μαζί στον ψυχισμό των νέων της νοτιοανατολικής Ασίας, για λόγους marketing του βασικού της χορηγού ΟΚΧ - γιορτάζοντας την επιστροφή της Formula 1 σε αυτή τη γεωγραφική περιοχή μετά από το 2019 και τα τρία χρόνια του κορονοϊού.

Μαζί με τα δύο μονοθέσια, θα έχουν τα ίδια χρώματα και οι αγωνιστικές φόρμες των Λάντο Νόρις και Ντάνιελ Ρικιάρντο - που μάλιστα απεικονίστηκαν, μέσω ψηφιακής επεξεργασίας, όπως θα ήταν ως ήρωες κάποιου ψηφιακού roll playing παιχνιδιού.

"Είναι φανταστικό ότι γυρίζουμε στη Σιγκαπούρη και στην Ιαπωνία για να αγωνιστούμε ξανά σε αυτά τα εκπληκτικά σιρκουί, που παρέχουν ένα ταιριαστό φόντο για να γιορτάσουμε το κοινό μας όραμα [με την ΟΚΧ]" είπε, μεταξύ άλλων, ο διευθυντής της McLaren F1, Ζακ Μπράουν.

Όπως εξήγησε ο επικεφαλής μάρκετινγκ της ΟΚΧ Χαϊντέρ Ραφίκ, αυτός ο φουτουριστικός χρωματισμός της McLaren για τους δύο ασιατικούς αγώνες "σηματοδοτεί την άφιξη μιας γενναίας νέας τεχνολογίας, που αντιπροσωπεύει και η ΟΚΧ. Το κυβερνο-πανκ σχέδιό μας γιορτάσει την επιρροή του Web 3 στη σύγχρονη κουλτούρα".

Όπως είναι φυσικό, από τον Οκτώβριο αυτός ο χρωματισμός των μονοθεσίων της McLaren θα είναι διαθέσιμος και στο videogame F1 2022.

TAGS FORMULA 1 F1 MCLAREN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ