FORMULA 1

Formula 1, GP Σαουδικής Αραβίας: Στους αγωνοδίκες ο Λούις Χάμιλτον μετά από το FP3, αγωνία σε Mercedes και Red Bull

Ο Λούις Χάμιλτον
Ο Λούις Χάμιλτον PHOTO CREDITS: © 2021 ANDRE PENNER / AP IMAGES

Αγωνία στην Formula 1, καθώς ο Λούις Χάμιλτον κλήθηκε από τους αγωνοδίκες για να απολογηθεί για δύο συμβάντα στο FP3 και κινδυνεύει με τιμωρία εν όψει του αυριανού Grand Prix στην Σαουδική Αραβία.

Παγωμάρα επικρατεί στη Mercedes αμέσως μετά από την τρίτη περίοδο των δοκιμών στη Τζέντα, καθώς ο Λούις Χάμιλτον κλήθηκε για να απολογηθεί στους αγωνοδίκες στις 18:00 ώρα Ελλάδας, επειδή δεν σεβάστηκε καθεστώς κίτρινης σημαίας και επειδή παρακώλυσε τους Γκασλί - Μαζέπιν. Κλήθηκε δηλαδή για δύο συμβάντα στην ίδια διαδικασία!

Ο Βρετανός, ο οποίος βρίσκεται οκτώ βαθμούς πίσω από τον Μαξ Φερστάπεν δύο αγώνες πριν από το τέλος της χρονιάς στην Formula 1, κινδυνεύει με ποινή καθώς πριν από δύο εβδομάδες ο Ολλανδός αντίπαλός του τιμωρήθηκε με πέντε θέσεις στην εκκίνηση του αγώνα στο Κατάρ.

Αν υπάρξει παρόμοια ποινή, τότε ο Χάμιλτον θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση και θα δει τον στόχο του έκτου πρωταθλήματος να απομακρύνεται, εκτός αν ο Μαξ Φερστάπεν έχει ακραία άσχημη απόδοση στις κατατακτήριες δοκιμές και βρεθεί πίσω από εκείνον στην αυριανή εκκίνηση.

TAGS FORMULA 1 ΛΙΟΥΙΣ ΧΑΜΙΛΤΟΝ GP ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ