FORMULA 1

Απογοητευμένος ο Χάμιλτον

Απογοητευμένος ο Χάμιλτον
New Image

Ο Λούις Χάμιλτον εμφανίστηκε απογοητευμένος που δεν κατάφερε τελικά να πάρει την pole position

Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη λέει ο σοφός λαός μας κάτι που ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση του Λούις Χάμιλτον. Καθώς ο 22χρονος πιλότος της McLaren στην πρώτη του χρονιά στην Φόρμουλα 1 τα πάει θαυμάσια και οι απαιτήσεις του ίδιου αυξάνονται συνέχεια.
Ο ταλαντούχος πιλότος μπορεί να πήρε επάξια την δεύτερη θέση μετά την ολοκλήρωση των κατατακτήριων δοκιμών όμως φαίνεται πως δεν του φτάνει αφού όπως δήλωσε και ο ίδιος απογοητευτηκέ που δεν κατάφερε να πάρε την pole.

"Για να είμαι ειλικρινής δεν τα πήγα πολύ καλά στον τελευταίο γύρο των δοκιμαστικών. Είναι όμως πολύ δύσκολο και σκληρό να δώσεις τα πάντα στον τελευταίο γύρο. Στον πρώτο κομμάτι έχασα λίγο χρόνο στην πρώτη στροφή ενώ στην 13η τα πράγματα ήταν αρκετά δύσκολα καθώς ο δυνατός άνεμος δεν μας επιτρέπει να αποδώσουμε το εκατό τοις εκατό. Περιμένω με ενδιαφέρον τον αυριανό αγώνα", δήλωσε ο 22χρονος Χάμιλτον.

Ενώ εξέφρασε και το παράπονό του λέγοντας: "Ήρθαμε στο Μπαχρέιν έχοντας προηγουμένως δύο πολύ καλά αποτελέσματα και γνωρίζοντας ότι είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί. Αυτός θα είναι ο τρίτος μου αγώνας στην Φόρμουλα 1 και αν κατάφερνα να πάρω την pole position θα ήταν κάτι το φανταστικό".




TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ