FORMULA 1

Formula 1: Ο Λιούις Χάμιλτον συνεχίζει οριστικά, "44 is back" ανακοίνωσε η Mercedes

Formula 1: Ο Λιούις Χάμιλτον συνεχίζει οριστικά, "44 is back" ανακοίνωσε η Mercedes
TWITTER.COM/MERCEDESAMGF1

Μ' έναν αριθμό και δύο λέξεις η Mercedes έδωσε τέλος σε κάθε σενάριο αποχώρησης του Λιούις Χάμιλτον από τη Formula 1. Το "44" είναι εδώ για να διεκδικήσει τον όγδοο τίτλο που έχασε στο Άμπου Ντάμπι.

Η Mercedes F1 διέλυσε και τις τελευταίες αμφιβολίες σχετικά με τη συμμετοχή του Λιούις Χάμιλτον στο πρωτάθλημα της F1 του 2022, ανεβάζοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία του με τη φράση "το 44 επέστρεψε".

Ως γνωστόν, το Νο44 είναι ο αγωνιστικός αριθμός με τον οποίο έχει επιλέξει ο Βρετανός να αγωνίζεται στη Formula 1. Με αυτόν τον τρόπο, μπαίνει τέλος στο σήριαλ που ο ίδιος ο διευθυντής της ομάδας Τότο Βολφ είχε ανοίξει, λέγοντας λίγες μέρες μετά το δραματικό φινάλε του 2021 στο Άμπου Ντάμπι πως "ελπίζω ο Λιούις να παραμείνει στη F1 και του χρόνου".

Συγκεκριμένα, ο Αυστριακός είχε πει τότε ότι ο Βρετανός ενδέχεται να υποκύψει στην απογοήτευσή του για τον τρόπο με τον οποίο οι αποφάσεις του αγωνιστικού διευθυντή των GP Μάικλ Μάσι, σχετικά με τη διαχείριση του οχήματος ασφαλείας στους τελευταίους πέντε γύρους, του στέρησαν το όγδοό του πρωτάθλημα - στο οποίο όδευε κυριαρχόντας μέχρι τότε στον αγώνα του Εμιράτου.

Η επίσημη επιβεβαίωση της παραμονής του Βρετανού στο σπορ ήταν σχεδόν προδιαγεγραμμένη, δεδομένου ότι ο ίδιος άρχισε πριν λίγες μέρες να έχει και πάλι παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και ανέβασε ένα βίντεο που απεικόνιζε την προπόνησή του στους δρόμους του Λονδίνου. Ο ίδιος είχε γράψει, επίσης, πως "είχα φύγει, αλλά τώρα γύρισα".

Ο χρονισμός του ποσταρίσματος της Mercedes F1 δεν είναι τυχαίος. Σήμερα η FIA αποκάλυψε στην Επιτροπή F1 -στην οποία οι ομάδες, της Mercedes συμπεριλαμβανομένης, συμμετέχουν- το πόρισμα της μεγάλης της έρευνας για τα γεγονότα του Άμπου Ντάμπι, καθώς και τις περαιτέρω δράσεις της για αυτά.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις οι αμφιβολίες για την παραμονή του Λιούις στη F1 θα διαλύονταν αν ο Βρετανός και η Mercedes έμεναν ικανοποιημένοι από το πόρισμα της FIA, και από τις κινήσεις στις οποίες θα προχωρήσει βάσει αυτού.

TAGS FORMULA 1 F1 ΛΙΟΥΙΣ ΧΑΜΙΛΤΟΝ MERCEDES F1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ