NISSAN

Nissan Juke & Qashqai: Άμεσα διαθέσιμα και με δέσμευση τιμής

Nissan Juke & Qashqai: Άμεσα διαθέσιμα και με δέσμευση τιμής
Nissan Juke & Qashqai: Άμεσα διαθέσιμα και με δέσμευση τιμής NISSAN

Δείτε ποιες εκδόσεις των SUV Qashqai και Juke είναι άμεσα διαθέσιμες και με τελική τιμή που “κλείνει” με την παραγγελία.

Η περιορισμένη διαθεσιμότητα καινούριων αυτοκινήτων και ο μεγάλος χρόνος αναμονής είναι ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο υποψήφιος αγοραστής, με την τιμή που μένει “ανοιχτή” και οριστικοποιείται λίγο πριν την τελική παράδοση να αποτελεί ένα ακόμη σημαντικό ζήτημα.

Όταν λοιπόν μια εταιρία καταφέρνει να εξασφαλίσει άμεση διαθεσιμότητα αυτοκινήτων και μάλιστα είναι σε θέση να προσφέρει και δέσμευση τιμής, είναι είδηση. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ιδιαίτερα δημοφιλή μοντέλα, όπως τα Nissan Qashqai και Juke.

Τώρα, η Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. προσφέρει τα δύο SUV με άμεση διαθεσιμότητα και με δέσμευση τιμής, την στιγμή της παραγγελίας τους. Η παραπάνω ευκαιρία αφορά τόσο τις εκδόσεις DiG-T και Full Hybrid για το JUKE, όσο και τις εκδόσεις Hybrid και e-POWER (την αποκλειστική τεχνολογία ηλεκτροκίνησης της Nissan, χωρίς την ανάγκη φόρτισης σε πρίζα) για το QASHQAI.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν σχετικά στο δίκτυο των επίσημων εμπόρων της μάρκας, καθώς και μέσα από το https://www.nissan.gr.

TAGS NISSAN NISSAN QASHQAI NISSAN JUKE ΑΓΟΡΑ SUV
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ