STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Το φιλμ της τελευταίας αγωνιστικής

Το φιλμ της τελευταίας αγωνιστικής

Δείτε σε ένα πλούσιο θέμα με εικόνες και βίντεο τα συναισθήματα των παικτών την τελευταία αγωνιστική. Το δράμα του υποβιβασμού, η βαθμολογία των playoffs, η τσαντίλα του Μήτρογλου και... μπόνους ο Σαβιόλα στην Νέα Σμύρνη!

Γεμάτη συναισθήματα και εικόνες ήταν η 34η αγωνιστική της Superleague. Και τι δεν είχαμε την Κυριακή. Δράματα, χαρές, κλάματα, αγωνία και... απρόοπτα.

Το Sport24.gr συγκέντρωσε τις καλύτερες στιγμές στο κλείσιμο της κανονικής διάρκειας της φετινής σεζόν και σας τις παρουσιάζει.

Η μάχη των playoffs

Μπορεί ένα γκολ να αλλάξει τις ισορροπίες στην μίνι διοργάνωση; Στην προκειμένη περίπτωση ναι. Ο Θανάσης Παπάζογλου πέτυχε ένα κρίσιμο γκολ στην Μυτιλήνη επί της Καλλονής και ο Παναθηναϊκός έχασε έναν πόντο από την ειδική βαθμολογία.

Έτσι, οι Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ μπαίνουν με δυο πόντους, ο Αστέρας Τρίπολης με έναν και ο Ατρόμητος ως τελευταίος με μηδέν.

Ομάδα Βαθμοί Βαθμοί στα πλέι-οφ
Παναθηναϊκός 66 2
ΠΑΟΚ 65 2
Αστέρας 59 1
Ατρόμητος 54 0

Αξίζει να σημειώσουμε πως η κλήρωση για το πρόγραμμα των playoffs θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (12/5).

Τελικά την... πάτησε ο Λεβαδειακός

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον της ημέρας ήταν φυσικά στην ουρά της βαθμολογίας. Πέντε ομάδες έδιναν σκληρή μάχη για την παραμονή στην Superleague, με τον Λεβαδειακό τελικά να είναι ο μεγάλος άτυχος.

Όλο το ενδιαφέρον ουσιαστικά ήταν σε τρία γήπεδα. Νέα Σμύρνη (Πανιώνιος - ΠΑΟΚ), Κομοτηνής (Πανθρακικός - Ξάνθη) και Ηράκλειο (Εργοτέλης - Λεβαδειακός).

Το φιλμ της τελευταίας αγωνιστικής
INTIME SPORTS

Ο Ιγκόρ σφραγίζει τη νίκη του Πανθρακικού

Οι "κροκόδειλοι" μπήκαν αποφασισμένοι από το πρώτο δευτερόλεπτο και πήραν προβάδισμα δυο γκολ νωρίς στο παιχνίδι, μεταφέροντας έτσι το άγχος στον Λεβαδειακό, που έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα στην Κομοτηνή ήθελε μόνο νίκη!

Δυο γρήγορα γκολ από Μάντζιο και Μιλοσάβλιεβ άλλαξαν τις ισορροπίες και πλέον όλη η πίεση μεταφέρθηκε στην Νέα Σμύρνη, με τον Πανιώνιο να είναι στο 0-0 με τον ΠΑΟΚ.

Το φιλμ της τελευταίας αγωνιστικής
INTIME SPORTS

Γκολ και ασίστ από τον Βαγγέλη Μάντζιο

Το άγχος των παικτών του Ιστορικού έγινε ακόμα μεγαλύτερο όταν ο Χρήστος Τασουλής είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 69ο λεπτό, με τον Πανιώνιο να μένει με δέκα παίκτες.

Με ένα γκολ του ΠΑΟΚ και ήττα, ο Πανιώνιος θα αποχαιρετούσε την Superleague και ο Λεβαδειακός θα έπαιρνε απρόσμενη παραμονή. Μέχρι το τέλος της αναμέτρησης καταλαβαίνουμε όλοι πως είχαμε πολλές διακοπές, ενώ σε κάποια φάση στον αγωνιστικό χώρο έπεσαν τρεις μπάλες!

Το φιλμ της τελευταίας αγωνιστικής
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Κολοβός τραυματίστηκε και έγινε αλλαγή. Στράβωσε από νωρίς το ματς για τον Πανιώνιο.

Το φιλμ της τελευταίας αγωνιστικής
INTIME SPORTS

Τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα για τον Ιστορικό, μετά την αποβολή του Τασουλή.

Το φιλμ της τελευταίας αγωνιστικής
INTIME SPORTS

Τελικά έστω και με τα χίλια ζόρια, ο Πανιώνιος πήρε το "Χ" από τον ΠΑΟΚ και έμεινε στην Superleague.

Το φιλμ της τελευταίας αγωνιστικής
INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Μάντζιος απαρηγόρητος στον πάγκο του Λεβαδειακού μετά τον υποβιβασμό της ομάδας του.

Εσείς μπορείτε να δείτε πως πανηγύρισε έξαλλα ο φίλαθλος κόσμος του Πανιώνιου την παραμονή στην Superleague και τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Το ιστορικό κατόρθωμα του Μπαράλες

Η σεζόν ολοκληρώθηκε και ο Αστέρας Τρίπολης (αν και συνεχίζει στα playoffs) έχει ήδη μία σπουδαία διάκριση. Ο Χερόνιμο Μπαράλες είναι ο πρώτος του πρωταθλήματος με 17 γκολ!

Μάλιστα ο Αργεντινός άσος κατάφερε για πρώτη φορά στην Α' Εθνική να έχουμε δυο σερί σεζόν πρώτο σκόρερ από επαρχιακή ομάδα (πέρσι ήταν ο Σολάρι με την Ξάνθη -16 γκολ-).

Το φιλμ της τελευταίας αγωνιστικής
INTIME SPORTS

Ο Χερόνιμο Μπαράλες με τη μπάλα ανά χείρας. Το έχει κάνει πολλές φορές φέτος για να πανηγυρίσει.

Μικρά-μικρά

Φυσικά η αγωνιστική είχε πολλές μικρές ιστορίες να μας διηγηθεί. Μία από αυτές έγινε στο Χανιά και το ματς του Πλατανιά με τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Φράνκο Χάρα στο 87ο λεπτό, ο οποίος με ατομική ενέργεια νίκησε τον Ολιμπά.

Ο Κώστας Μήτρογλου που "καιγόταν" για ένα γκολ ( μήπως και βγει πρώτος σκόρερ) περίμενε πάσα ( ήταν αμαρκάριστος), οπότε αντί να πανηγυρίσει έκανε έντονη κίνηση με τα χέρια πως περίμενε τη μπάλα!

Το φιλμ της τελευταίας αγωνιστικής

Ο Μήτρογλου στο βάθος περίμενε τη μπάλα.

Τέλος την αποθέωση γνώρισε στο Αγρίνιο ο Νικόλας Μαρτίνες. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη φανέλα του Παναιτωλικού, αφού ο Φώτης Κωστούλας ήρθε σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για την πώληση του.

Ο 28άχρονος άσος αποχαιρέτησε με γκολ τους φίλους των "καναρινιών" που φώναξαν με τη σειρά τους το όνομα του την ώρα που έγινε αλλαγή.

Το φιλμ της τελευταίας αγωνιστικής
Μαρτίνες INTIME SPORTS

Ο Νικόλας (όπως τον λένε στο Αγρίνιο) Μαρτίνες αποχωρεί από το γήπεδο εν μέσω αποθέωσης.

Τέλος στην Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός νίκησε με 3-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα σε ένα ματς με αρκετή χαλαρότητα. Οι πράσινοι βράβευσαν στο ημίχρονο τον Έκι Γκονσάλες, όπως και την Αρετή Μαστροδούκα.

Η πράσινη μαχήτρια μετά από πραγματική μάχη δέκα γύρων κατάφερε να λυγίσει την Loli Munoz παίρνοντας σπίτι της τους τρεις τίτλους WIBF, GBU, WBF.

Το φιλμ της τελευταίας αγωνιστικής
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αλαφούζος με τη ζώνη της Μαστροδούκα.

Μπόνους

Το φιλμ της τελευταίας αγωνιστικής
INTIME SPORTS

Εσείς θα μας πείτε. Είναι ο Χαβιέρ Σαβιόλα αυτός στην Νέα Σμύρνη;

Δείτε σε βίντεο τα πιο κρίσιμα ματς

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ