STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Η βαθμολογία των πλέι-οφ

Η βαθμολογία των πλέι-οφ

Το γκολ του Ατρόμητου λίγο πριν το φινάλε του αγώνα με την Καλλονή, διατήρησε τον Παναθηναϊκό στους δύο βαθμούς στα πλέι-οφ. Χαμένη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, με πόντο ο Αστέρας. Δείτε τη βαθμολογία.

Το μαγικό +13 από τον Ατρόμητο, που θα έδινε 3 βαθμούς στα πλέι-οφ, έμεινε άπιαστο όνειρο τόσο για τον Παναθηναϊκό, όσο και για τον ΠΑΟΚ. Οι "πράσινοι" κρατούσαν τη διαφορά πάνω από αυτό το όριο μέχρι και το 83' του αγώνα στη Μυτιλήνη. Ο Παπάζογλου ισοφάρισε όμως σε 1-1 την Καλλονή, μειώνοντας την τελική διαφορά από το τριφύλλι στους 12.

Ευκαιρία έχασε ο ΠΑΟΚ, με βάση την ισοπαλία του Ατρόμητου, καθώς αν νικούσε στη Νέα Σμύρνη θα έφτανε στο +13 και τους 3 βαθμούς. Τελικά έμεινε στο 0-0 και θα ξεκινήσει και αυτός με 2 βαθμούς το μίνι πρωτάθλημα.

Από τη μεριά του ο Αστέρας, κρατούσε την τύχη στα χέρια του για βαθμό και τον πήρε χάρη στο 2-0 επί της Κέρκυρας. Ο Ατρόμητος- ως τελευταίος- θα ξεκινήσει χωρίς πόντο.

Η τελική βαθμολογία

Ομάδα Βαθμοί Βαθμοί στα πλέι-οφ
Παναθηναϊκός 66 2
ΠΑΟΚ 65 2
Αστέρας 59 1
Ατρόμητος 54 0

Πώς βγαίνει η βαθμολογία των πλέι-οφ (ο πέμπτος ξεκινά πάντα με 0β.)

Διαφορά βαθμών από τον πέμπτο Βαθμοί στα πλέι-οφ
0-2 0
3-7 1
8-12 2
13-17 3

* Η κλήρωση των αγωνιστικών των πλέι-οφ θα διεξαχθεί την Τρίτη 12/5.

** Σε περίπτωση που η Ξάνθη κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας, ο τελευταίος στη βαθμολογία των πλέι-οφ δεν θα βγει στην Ευρώπη.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ