MOTOGP

Τρόπαια με σημασία στο Όστιν

Τρόπαια με σημασία στο Όστιν

Μια συγκινητική ιστορία κρύβουν τα τρόπαια που θα απονεμηθούν στους νικητές του αμερικανικού Grand Prix την Κυριακή (13/4) στο Όστιν.

Πραγματικά τυχεροί θα είναι οι οδηγοί που θα ανέβουν στο βάθρο και στις τρεις κατηγορίες του παγκοσμίου πρωταθλήματος μοτοσικλέτας την Κυριακή (13/4) στο Όστιν.

Τα τρόπαια είναι κατασκευασμένα από ξύλο που προέρχεται από καμένο δάσος στο Μπάστροπ του Τέξας, μαι φωτιά που προκάλεσε μεγάλη οικολογική καταστροφή και τεράστιες υλικές ζημιές στην περιοχή τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο του 2011.

" Διαλέξαμε αυτό το ξύλο ως φόρο τιμής στο πνεύμα εκείνων που έχασαν τα πάντα στη φωτιά για να τιμήσουμε τη δύναμη και την αποφασιστικότητα τους να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους, να αγνοήσουν τις πληγές τους και όλα αυτά. Στο ξύλο αντικατοπτρίζονται με μοναδικά σημάδια τα οποία προκλήθηκαν από την ένταση της φωτιάς. Διαλέξαμε να δείξουμε το ξύλο που αναγεννιέται και τη σημαδεμένη ομορφιά του σε ένα τρόπαιο που θα κερδηθεί δύσκολα", τόνισε εκπρόσωπος της εταιρείας.

Στον πρώτο αγώνα της σεζόν, το Grand Prix του Κατάρ, οι διοργανωτές απένειμαν στους νικητές τρόπαια σε σχήμα μαργαριταριού.

Τρόπαια με σημασία στο Όστιν
TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ