ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Αυτά είναι τα 4 νέα πρόσωπα της Nissan- Το μέλλον της δεν έχει μόνο SUV

Nissan Tokyo 2024
Nissan Tokyo 2024 NISSAN

Στο σαλόνι αυτοκινήτου στο Πεκίνο, η Nissan παρουσιάζει τέσσερα πρωτότυπα αυτοκίνητα «νέας ενέργειας», ενώ παράλληλα εκθέτει μια πλούσια γκάμα εξηλεκτρισμένων μοντέλων, τονίζοντας με τον πλέον εμφατικό τρόπο τη διάθεσή της για το μέλλον που δεν περιορίζεται σε SUV προτάσεις..

Τα πρωτότυπα NEV (New Energy Vehicles) που αποκαλύφθηκαν απο τη Nissan, δύο αμιγώς ηλεκτρικά και δύο plug-in υβριδικά, είναι μια κοινή προσπάθεια με την Dong Feng με στόχο την καλύτερη αντιμετώπιση των μελλοντικών αναγκών κινητικότητας των πελατών στην Κίνα. Το Nissan Epoch Concept είναι ένα EV σεντάν για οδηγούς σε αστικές και προαστιακές περιοχές, οι οποίοι επιθυμούν να βελτιώσουν τον τρόπο ζωής τους με το design και τις τεχνολογίες.

Nissan Epoch Concept
Nissan Epoch Concept NISSAN


Το concept διαθέτει Internet of Things διευρυμένο με τεχνητή νοημοσύνη και ο εικονικός προσωπικός βοηθός του κάνει τη ζωή ευκολότερη και πιο άνετη μέσω επικοινωνίας που αναγνωρίζει τα συναισθήματα. Το Nissan Epic Concept είναι ένα αμιγώς ηλεκτρικό SUV ιδανικό για περιπετειώδη ζευγάρια που εξερευνούν τα Σαββατοκύριακα, με αυτόνομη οδήγηση τόσο στην πόλη όσο και στους αυτοκινητόδρομους.

Nissan Epic Concept
Nissan Epic Concept NISSAN


Το όχημα μπορεί να λειτουργήσει ως κινητή πηγή ενέργειας, με ηλεκτρισμό για την τροφοδοσία εξοπλισμού, κάμπινγκ ή πάρτι. Ακόμα, οι ενσωματωμένες τεχνολογίες του υποστηρίζουν και δημιουργούν χαλαρωτική ατμόσφαιρα. Το Nissan Era Concept είναι ένα plug-in υβριδικό SUV που υποστηρίζει τον αστικό τρόπο ζωής και είναι κατάλληλο για νέους επιχειρηματίες που βλέπουν το αυτοκίνητό τους ως δεύτερο σπίτι.

Nissan Era Concept
Nissan Era Concept NISSAN


Με ένα διασυνδεδεμένο σύστημα ψυχαγωγίας και καθίσματα «μηδενικής» βαρύτητας, ο προηγμένος έλεγχος σε όλους τους τροχούς e-4ORCE και η ενεργή αερανάρτηση παρέχουν άνετη και σίγουρη οδήγηση. Τέλος, το Nissan Evo Concept plug-in υβριδικό σεντάν είναι τέλειο για το Σαββατοκύριακο και δημιουργεί ιδιαίτερες στιγμές για όλη την οικογένεια.

Nissan Evo Concept
Nissan Evo Concept NISSAN


Εκτός από τις προηγμένες λειτουργίες υποστήριξης οδηγού και ασφάλειας, ο εικονικός προσωπικός βοηθός με βελτιωμένη τεχνητή νοημοσύνη συμβάλλει στην άνετη οδήγηση. Επίσης, φέτος στο Τόκιο, το Nissan Hyper Force concept και το Nissan Hyper Punk concept, που έκαναν πρεμιέρα στο Japan Mobility Show τον περασμένο Οκτώβριο, παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στην Κίνα στη σημερινή τους μορφή.

TAGS ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ NISSAN SUV
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ