MOTOGP

Pole Μάρκεθ και στη Motorland

Pole Μάρκεθ και στη Motorland

Οι Ισπανοί με επικεφαλής τον Μαρκ Μάρκεθ κυριάρχησαν στις κατατακτήριες δοκιμές του Grand Prix της Αραγονίας. Πολύ κοντά οι χρόνοι των τεσσάρων πρώτων.

Ο Βαλεντίνο Ρόσι (Yamaha) το πάλεψε, αλλά δεν στάθηκε δυνατό να "σπάσει" το ισπανικό τρίο στο Αλκανίθ. Ο Μαρκ Μάρκεθ (Repsol Honda), ο Χόρχε Λορένθο (Yamaha) και ο Ντάνι Πεδρόσα (Repsol Honda) "κλείδωσαν" την πρώτη σειρά στην εκκίνηση στο Αλκανίθ, τον τρίτο ισπανικό αγώνα στη χρονιά.

Ο Μάρκεθ βρίσκεται στην καλύτερη θέση για να διεκδικήσει την πρώτη νίκη στην πατρίδα του στο MotoGP, αφού εξασφάλισε την pole position με χρόνο ένα λεπτό, 47.804 δευτερόλεπτα.

Μόλις δέκα χιλιοστά πιο αργός ήταν ο Λορένθο, ο οποίος... έμεινε κατά την επιστροφή του στα πιτ και έπρεπε να δώσουν μια χείρα βοηθείας στην M1 οι άνθρωποι της πίστας. Ο Πεδρόσα ήταν τρίτος, μόλις πέντε χιλιοστά ταχύτερος από τον Ρόσι. Ο "γιατρός" ήταν 158 εκατοστά πιο αργός από τον Μάρκεθ.

Στη δεύτερη σειρά βρίσκονται ο Στέφαν Μπραντλ (LCR Honda) και ο Άλβαρο Μπαουτίστα (Gresini Honda). Μόλις στην 7η θέση ο Καλ Κράτλοου (Monster Tech 3 Yamaha) που μετά την υπογραφή του στη Ducati και τις πτώσεις του, έχει βγει εκτός ρυθμού.

Δίπλα του θα πάρουν εκκίνηση ο νυν τιμέιτ του, Μπράντλεϊ Σμιθ και ο παρτενέρ του στη Ducati από το 2014, Αντρέα Ντοβιτσιόζο.

Στη βαθμολογία προηγείται ο Μάρκεθ με 253 βαθμούς και ακολουθούν ο Λορένθο και ο Πεδρόσα με 219.

TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ