MOTOGP

O Σπις αποχωρεί από τη Yamaha

O Σπις αποχωρεί από τη Yamaha

Ο Μπεν Σπις αιφνιδίασε τους φίλους του MotoGP, ανακοινώνοντας την απόφαση του να αποχωρήσει από τη Yamaha στο τέλος της σεζόν, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του.

Αν ο Μπεν Σπις ήθελε να τιμωρήσει τη Yamaha, τα κατάφερε, επιλέγοντας την ιδανική στιγμή! Λίγες μέρες πριν από το Grand Prix των Ηνωμένων Πολιτειών, στη Λαγκούνα Σέκα.

Η πατρίδα του Τεξανού οδηγού είναι η μεγαλύτερη αγορά μοτοσικλέτας και βέβαια για τη Yamaha. Ο οδηγός της εργοστασιακής ομάδας ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν.

" Αποφάσισα να φύγω από τη Yamaha μετά το τέλος της σεζόν για αρκετούς λόγους. Θα εξηγήσω περισσότερα όταν θα έρθει η σωστή χρονική στιγμή. Συζητώ την κατάσταση μου με τους χορηγούς μου και με υποστηρίζουν απόλυτα. Υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι στη Yamaha, τους οποίους δεν θέλω να αφήσω. Εύχομαι το καλύτερο στη Yamaha. Δεν θα πω τίποτα άλλο μέχρι να βγει η επίσημη ανακοίνωση", ανέφερε σε ανακοίνωση του ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Superbike.

Τη φετινή σεζόν, τη δεύτερη του στην εργοστασιακή ομάδα, τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά και δεν είναι μόνο πιο αργός από τον τιμέιτ του, Χόρχε Λορένθο, αλλά και από τους δύο οδηγούς της δορυφορικής Tech 3 από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του, τον Αντρέα Ντοβιτσιόζο και τον Καλ Κράτσλοου.

Στο τέλος της σεζόν μάλλον ολοκληρώνεται η πολύχρονη συνεργασία του Σπις με τη Yamaha. Στον ορίζοντα υπάρχει η Ducati, ενδεχομένως η Honda και βέβαια το παγκόσμιο πρωτάθλημα Superbike.

TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ