EUROLEAGUE

Φενέρμπαχτσε - Μονακό: Το τεράστιο τρίποντο του Μάικ Τζέιμς και η ύστατη προσπάθεια του μοιραίου Γουίλμπεκιν

Φενέρμπαχτσε - Μονακό: Το τεράστιο τρίποντο του Μάικ Τζέιμς και η ύστατη προσπάθεια του μοιραίου Γουίλμπεκιν
PRINT SCREEN

Το καθοριστικό τρίποντο του Μάικ Τζέιμς με step-back για το σπουδαίο διπλό της Μονακό στην Κωνσταντινούπολη και η άστοχη προσπάθεια του Γούιλμπεκιν για να στείλει τη Φενέρμπαχτσε στο Final Four την ύστατη στιγμή.

Η Μονακό άλωσε το Ulker Sports Hall και έφυγε από την Κωνσταντινούπολη με ένα σπουδαίο διπλό επί της Φενέρμπαχτσε. Οι Μονεγάσκοι "ανέβασαν" στροφές στην τέταρτη περίοδο της αναμέτρησης και ο Μάικ Τζέιμς υπέγραψε την μεγάλη νίκη της ομάδας του Σάσα Ομπράντοβιτς.

Ο Αμερικανός γκαρντ συνεργάστηκε με τον Τζόρνταν Λόιντ και ευστόχησε με step-back σε σουτ τριών πόντων, νικώντας τον Γκούντουριτς στη μεταξύ τους μονομαχία για το 61-57, ένα λεπτό πριν από τη λήξη της αναμέτρησης.

Με το σκορ στο 63-62 υπέρ των φιλοξενούμενων και με την κατοχή στα χέρια του Τζέιμς - που κλήθηκε να επαναφέρει την μπάλα στο παρκέ από τη sideline - ο έμπειρος περιφερειακός υπέπεσε σε παράβαση 5 δευτερολέπτων και η μπάλα επέστρεψε στους Τούρκους με 18" στην διάθεσή τους.

Ο Γουίλμπεκιν ανέλαβε την τελευταία επίθεση της Φενέρ για να οδηγήσει την ομάδα του Γιασικεβίτσιους στο Final Four, αλλά χρίστηκε μοιραίος, αφού το σουτ που επιχείρησε ήταν άστοχο, με τη σειρά να οδηγείται σε πέμπτο παιχνίδι στο Μόντε Κάρλο (8/5, 20:00).

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΜΟΝΑΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ