FORMULA 1

Vettel: "Αν είχε συμβεί νωρίτερα, θα είχα γαμ..ει"

Vettel: "Αν είχε συμβεί νωρίτερα, θα είχα γαμ..ει"

Ο Sebastian Vettel ζητάει εξηγήσεις από τους ανθρώπους της Pirelli. Εγκατέλειψε με κλαταρισμένο ελαστικό στον προτελευταίο γύρο και ενώ ήταν τρίτος στο Spa. Εκνευρισμένος ο Vettel ξέσπασε στην κάμερα του BBC (videos).

"Απαράδεκτη" χαρακτήρισε ο Sebastian Vettel τη συμπεριφορά των ελαστικών της Pirelli. Ο οδηγός της Ferrari "έβραζε" από τα νεύρα του, καθώς κλάταρε το πίσω δεξί ελαστικό του μονοθεσίου του στον προτελευταίο γύρο και ενώ ήταν τρίτος στο βελγικό Grand Prix.

" Δεν επιτρέπεται να γίνονται αυτά τα πράγματα. Αν αυτό είχε συμβεί 200 μέτρα νωρίτερα, δεν θα βρισκόμουνα εδώ να σας μιλάω, θα είχα "καρφωθεί" στην Eau Rouge (σ.σ. τη διασημότερη στροφή στη Φόρμουλα 1). Δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να γίνει... Τα ελαστικά είναι ένα θέμα που αντιμετωπίζουμε συχνά, κανένας δεν μιλάει για αυτό, αλλά είναι απαράδεκτο", είπε ο Vettel σε δηλώσεις του στο ΒΒC.

Η εγκατάλειψη του Vettel:

O Vettel υπενθύμισε το ατύχημα του Nico Rosberg στις ελεύθερες δοκιμές. "Ποια ήταν η απάντηση τους; Η ίδια με κάθε άλλη φορά " υπήρξε ένα κόψιμο στο ελαστικό, κόπηκε από κομμάτι που βρέθηκε στην πίστα, ίσως φταίει κάτι με την κατασκευή, ο οδηγός βγήκε εκτός πίστας. Αν ο Nico μας λέει πως δεν βγήκε εκτός πίστας, τότε δεν το έκανε. Γιατί να μας πει ψέματα. Το ίδιο συνέβη και σε μένα. Δεν βγήκα εκτός πίστας, στα καλά καθούμενα ανατινάχτηκε το ελαστικό. Αν είχε συμβεί νωρίτερα, θα είχα γαμ..θει".

Aπό τα νεύρα του ο Vettel ξέχασε να πάει να ζυγιστεί μετά το τέλος του αγώνα και κινδυνεύει με τιμωρία. Να θυμίσουμε πως Vettel και Ferrari προσπάθησαν να ολοκληρώσουν τον αγώνα, έχοντας κάνει ένα pitstop.

Οι δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα:

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ