ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τελικός Conference League: Ο Ολυμπιακός ζήτησε εξηγήσεις από την ΕΠΟ για τις σουίτες της OPAP Arena και τα 1.500 εισιτήρια που δικαιούται η ομοσπονδία

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2022
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2022 EUROKINISSI SPORTS

Εξηγήσεις ζήτησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός από την ΕΠΟ, αναφορικά με τη διαχείριση των 1.500 εισιτηρίων που δικαιούται η ομοσπονδία για τον τελικό του Conference League, αλλά και τις σουίτες της OPAP Arena.

Ο Ολυμπιακός μέσω του αντιπροέδρου του, Τάκη Αγραφιώτη, ζήτησε από το προεδρείο της ΕΠΟ να ενημερωθεί αναφορικά με τη διαχείριση των εισιτηρίων που θα λάβει η ομοσπονδία για τον τελικό του Conference League, αλλά και για το πώς θα αξιοποιηθούν οι σουίτες της OPAP Arena.

Το αίτημα του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός έγινε στο περιθώριο της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (20/05).

Σύμφωνα με τον Ολυμπιακό, η ΕΠΟ έχει να διαχειριστεί 13 σούιτες και 1.500 εισιτήρια. Οι ερυθρόλευκοι υποστηρίζουν πως οι δύο φιναλίστ του τελικού δεν ρωτήθηκαν για το πώς θα αξιοποιηθούν οι σουίτες, ενώ σε ό,τι αφορά στα εισιτήρια, η πειραϊκή ΠΑΕ ζήτησε να τα αγοράσει για να καλύψει τις ανάγκες των φιλάθλων της, αλλά η ΕΠΟ, σύμφωνα με τον Ολυμπιακό, δεν άναψε το "πράσινο" φως.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ