FORMULA 1

Νωρίς για εντολές λένε στη Lotus

Νωρίς για εντολές λένε στη Lotus

Ο Ερίκ Μπουγιέ της Lotus ξεκαθάρισε πως δεν θα επιβάλλει εντολέςτόσο νωρίς στη σεζόν μετά την αναστάτωση που προκλήθηκε με τη Red Bull.

Ο Ερίκ Μπουγιέ διαφωνεί με την επιλογή που έκανε η Red Bull στη Μαλαισία και διευκρίνισε πως δεν θα επιβάλλει team orders τόσο νωρίς στη σεζόν.

Πρόσθεσε πως και στον ίδιο έχει τύχει οι οδηγοί του να μην εφαρμόζουν την απόφαση της ομάδας και άφησε υπονοοούμενα για τη διαχείριση της κατάστασης από τους αντιπάλους του.

" Συμβαίνει εξαιτίας της αδρεναλίνης και της ανυπομονησίας για τη νίκη, αλλά νομίζω πως στη Φόρμουλα 1 δεν πρέπει να γίνονται αυτά τα πράγματα. Πρωτίστως, δεν πρέπει να εφαρμόζονται οι εντολές των ομάδων τόσο νωρίς στη σεζόν, όχι ενόσω το πρωτάθλημα βρίσκεται στο ξεκίνημα του".

Ο Μπουγιέ άφησε υπονοούμενα για τη διαχείριση της Red Bull στην υπόθεση και τη συμπεριφορά προς τον Σεμπάστιαν Φέτελ.

" Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι οδηγοί πληρώνονται για να δουλεύουν για σένα και για την εταιρεία. Δεν βλέπω το λόγο για ποιο λόγο άνθρωποι που δεν εκτελούν τις εντολές της εταιρείες, δεν τιμωρούνται ή δεν τους γίνονται παρατηρήσεις".

Καιι φωτογραφίζοντας τον Κίμι Ράικονεν, ο Μπουγιέ ξεκαθαράρισε: "Ένας από τους οδηγούς μας είναι διάσημος γιατί κάνει ό,τι θέλει, αλλά όταν έχεις 600 ανθρώπους πίσω σου, οφείλεις να σέβεσαι την ομάδα".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ