FORMULA 1

Κινδυνεύει να χάσει τον τίτλο ο Φέτελ!

Κινδυνεύει να χάσει τον τίτλο ο Φέτελ!

O Σεμπάστιαν Φέτελ πανηγύρισε τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή (για τρίτη στη σειρά φορά) της F1 στη Βραζιλία όμως δεν αποκλείεται ένα λάθος του κατά τη διάρκεια της τελευταίας κούρσας της σεζόν να του στοιχίσει την απώλεια του τίτλου.

Το "ολίσθημα" του Φέτελ αφορά σε μία προσπέραση, με τον 25άχρονο Γερμανό πιλότο της Red Bull να φαίνεται να πως προσπερνάει το μονοθέσιο της Toro Rosso που οδηγούσε ο Ζαν Ερίκ Βερνιέ και ενώ ήταν σηκωμένη η κίτρινη σημαία, κάτι που μπορεί να προκαλέσει την τιμωρία του.

Βάσει κανονισμών, η προσπέραση υπό το καθεστώς της κίτρινης σημαίας τιμωρείται με ποινή 20 δευτερολέπτων από τους αγωνοδίκες. Σε μία τέτοια περίπτωση ο Φέτελ θα πέσει από την 6η θέση την οποία κατέλαβε στο Ιντερλάγκος στην 8η και ο τίτλος θα πάει στον Φερνάντο Αλόνσο, με έναν βαθμό διαφορά.

Κινδυνεύει να χάσει τον τίτλο ο Φέτελ!

"Κοιτάζουμε το υλικό που έχουμε στα χέρια μας. Αν υπάρχει κάτι που απειλεί την αξιοπιστία του πρωταθλήματος, θα πρέπει να εξεταστεί", δήλωσε εκπρόσωπος της Ferrari αναφορικά με την υπόθεση.

Θα πρέπει να επισημανθεί ότι η οποιαδήποτε προσφυγή θα πρέπει να κατατεθεί πριν τις 30 Νοεμβρίου, σύμφωνα με το άρθρο 179 του Διεθνούς Αθλητικού Κώδικα, προκειμένου να έχει τύχη η αλλαγή της απόφασης όσον αφορά στην τελική κατάταξη του πρωταθλήματος.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ