FORMULA 1

Η Mercedes δεν εγκαταλείπει τον "Σούμι"

Mercedes-Benz Intelligent Drive campagne: Michael Schumacher, road safety ambassador, drives with Mercedes-Benz Intelligent Drive
Mercedes-Benz Intelligent Drive campagne: Michael Schumacher, road safety ambassador, drives with Mercedes-Benz Intelligent Drive PRESS FOTO, DO NOT USE FOR ADVERTISING PURPOSE

Ο πρόεδρος της Daimler, Ντίτερ Ζέτσε ξεκαθάρισε πως η Mercedes δεν θα διακόψει το συμβόλαιο του Μίχαελ Σουμάχερ.

Ο Μίχαελ Σουμάχερ θα παραμείνει άνθρωπος της Mercedes-Benz. Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα 1 θα συνεχίσει να εκπροσωπεί την εταιρεία από την οποία ξεκίνησε την αγωνιστική του καριέρα στο γερμανικό πρωτάθλημα τουρισμού στο τέλος της δεκαετίας του 80'.

Ο πρόεδρος της Daimler, Ντίτερ Ζέτσε ξεκαθάρισε πως η Mercedes-Benz θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό της οικογένειας του Σουμάχερ και δεν θα διακόψει το συμβόλαιο του. Μετά την αποχώρηση του από τη Φόρμουλα 1 ο 45χρονος οδηγός έχει το ρόλο του πρεσβευτή της εταιρείας.

" Δεν έχουμε σκεφτεί καθόλου να αλλάξουμε κάτι στο συμβόλαιο. Χαιρόμαστε πολύ για τη θετική εξέλιξη στην κατάσταση της υγείας του. Ελπίζουμε ολόψυχα πως θα συνεχιστεί", τόνισε ο Ζέτσε που δεν έχει επισκεφθεί τον Σουμάχερ στο πανεπιστημιακό πανεπιστήμιο της Λωζάννης σε ένδειξη σεβασμού προς την οικογένεια όπως πρόσθεσε.

Ο Ζέτσε απαντούσε σε ερωτήσεις δημοσιογράφου της Bild μετά τον τερματισμό του συμβολαίου του Σουμάχερ από τον μέχρι πρότινος σπόνσορα του, τα εμφιαλωμένα νερά της εταιρείας "Rosbacher".

Η Mercedes δεν εγκαταλείπει τον "Σούμι"
TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ