ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Στην προεπιλογή της εθνικής Αργεντινής Κ23 ο Έσε

Ο Σαντιάγο Έσε με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε ντέρμπι της Super League κόντρα στον Παναθηναϊκό
Ο Σαντιάγο Έσε με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε ντέρμπι της Super League κόντρα στον Παναθηναϊκό EUROKINISSI SPORTS | ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ

Ο Σαντιάγο Έσε πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στην πρώτη του χρονιά στην Ευρώπη, με τη φανέλα του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα να συμπεριληφθεί στις κλήσεις του Χαβιέρ Μασεράνο για την προεπιλογή της εθνικής Αργεντινής Κ23.

Τον περασμένο Νοέμβριο ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού, Φρανσίσκο Ορτέγκα, είχε δεχτεί μία μεγάλη τιμή όσον αφορά στη σχέση του με την εθνική Αργεντινής.

Και αυτό γιατί ο Λιονέλ Σκαλόνι ανακοίνωσε τη λίστα για τα ματς με Ουρουγουάη και Βραζιλία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τον τεχνικό της "αλμπισελέστε" να τον συμπεριλαμβάνει για πρώτη φορά στις κλήσεις του.

Λίγους μήνες αργότερα, έρχεται νέα τιμητική κλήση από τη χώρα του τάνγκο για παίκτη του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τον Σαντιέγο Έσε που επελέγη από τον Χαβιέρ Μασεράνο στην προεπιλογή της εθνικής Αργεντινής U23, η οποία στις 8 και 11 Ιουνίου θα αντιμετωπίσει σε φιλικά παιχνίδια την εθνική Παραγουάης U23 στο Μπουένος Άιρες, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Ολυμπιακό Τουρνουά.

Αναμφίβολα, πρόκειται για ένα σπουδαίο παράσημο για τον πρώην άσο της Ουρακάν, με τον 22χρονο μέσο να είναι κομβικός στην αγωνιστική εκτόξευση του Ολυμπιακού τους τελευταίους μήνες στο Conference League με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και να ανταμείβεται και σε διεθνές επίπεδο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ