ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ

Εθνική Αργεντινής: Κανονικά στην αποστολή ο Ορτέγκα, με Μέσι και Ντι Μαρία οι κλήσεις για Ουρουγουάη και Βραζιλία

Ο Φρανσίσκο Ορτέγκα
Ο Φρανσίσκο Ορτέγκα EUROKINISSI SPORTS

Ο Λιονέλ Σκαλόνι ανακοίνωση την αποστολή για τους τελευταίους αγώνες των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου με Ουρουγουάη (17/11) και Βραζιλία (22/11), στην οποία συμπεριλαμβάνεται κανονικά ο αμυντικός του Ολυμπιακού, Φρανσίσκο Ορτέγκα.

Ο Λιονέλ Σκαλόνι ανακοίνωσε τη λίστα με τις κλήσεις της εθνικής Αργεντινής στα δύο τελευταία ραντεβού για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Ουρουγουάη στο Μπομπονέρα στις 17 Νοεμβρίου και με τη Βραζιλία στο Μαρακανά στις 22.

Ο μπακ του Ολυμπιακού, Φρανσίσκο Ορτέγκα, βρίσκεται κανονικά στην αποστολή, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της "αλμπισελέστε" να τον συμπεριλαμβάνει για πρώτη φορά στις κλήσεις του.

Φυσικά ο Λιονέλ Μέσι βρίσκεται στη διάθεση του Σκαλόνι, ενώ επέστρεψε κι ο Άνχελ ντι Μαρία μετά τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε.

Να σημειωθεί πως εκτός από τον Ορτέγκα, το δεύτερο νέο πρόσωπο στη λίστα του Σκαλόνι είναι ο 26χρονος αμυντικός της Μαγιόρκα, Πάμπλο Μαφέο.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ