ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τον τελικό κόντρα στη Βάλουρ στο ΣΕΦ

Ολυμπιακός: Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τον τελικό κόντρα στη Βάλουρ στο ΣΕΦ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας γνωστοποιεί στους φιλάθλους της ομάδας που θέλουν να παρευρεθούν στο ΣΕΦ για τον δεύτερο τελικό του European Cup κόντρα στη Βάλουρ τις τιμές των εισιτηρίων.

Στη διάθεση του φιλάθλων του Ολυμπιακού είναι από το πρωί της Δευτέρας (20/5) τα εισιτήρια του αγώνα των Πειραιωτών κόντρα στη Βάλουρ για τον δεύτερο τελικό του European Cup.

Όπως ανακοίνωσε ο "ερυθρόλευκος" Ερασιτέχνης το ιστορικό ματς θα διεξαχθεί οριστικά στο ΣΕΦ, με τον Ολυμπιακό να θέλει να ανατρέψει το εις βάρους του 30-26 του πρώτο τελικού στην Ισλανδία και να γίνει η τρίτη ελληνική ομάδα που κατακτά τη διοργάνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού

"Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ενημερώνει τους φιλάθλους και τα Μέλη του, ότι ο τελικός του EHF European Cup με αντίπαλο τη Βαλούρ, θα πραγματοποιηθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας κατόπιν εγκρίσεως του σχετικού αιτήματος από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία.
Ο ιστορικός ευρωπαϊκός τελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο (25/5) και ώρα 20:00. Γεμίζουμε το ΣΕΦ, για να διεκδικήσουμε έναν ακόμα ευρωπαϊκό τίτλο!

Τα εισιτήρια του μεγάλου τελικού:

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινάει την Δευτέρα (20/5, 11:00) και θα πραγματοποιείται ως εξής :

Α) Ηλεκτρονικά, όλο το 24ώρο, από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου μας (olympiacossfp.gr) και μέσω Ticketmaster.
Β) Καθημερινά (10:00-18:00), από το Γραφείο του Τμήματος Μελών/Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από την θύρα 19-Εμπορική Στοά).

Την ημέρα του αγώνα τα εισιτήρια θα διατίθενται από το Τμήμα Μελών (από τις 10:00 έως την ώρα έναρξης της αναμέτρησης) και από τα εκδοτήρια του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Οι τιμές των εισιτηρίων: 10€, 15€, 20€, 25€, 40€, 50€

*Τα εισιτήρια διαρκείας του χάντμπολ ισχύουν και οι κάτοχοί τους μπορούν να παραλαμβάνουν το εισιτήριο τους από το Τμήμα Μελών/Φιλάθλων.

*Στον τελικό με τη Βαλούρ δεν ισχύει η Κάρτα Μέλους".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROPEAN CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ