FORMULA 1

Η εγκατάλειψη του πρωτοπόρου Φέτελ στο GP της Γερμανίας (VIDEO)

Η εγκατάλειψη του πρωτοπόρου Φέτελ στο GP της Γερμανίας (VIDEO)

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ έτρεχε με αντίπαλο μόνο τη... βροχή στο grand prix της Γερμανίας και ηττήθηκε, αφού είχε έξοδο 15 γύρους πριν από το τέλος, με τον Λιούις Χάμιλτον να τον προσπερνάει.

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ άρχισε από την pole position στο "εντός έδρας" grand prix της Γερμανίας και ετοιμαζόταν να πανηγυρίσει μία πολύ σημαντική νίκη μπροστά στο κοινό του στην πίστα του Χόκενχαϊμ όταν στο 52ο γύρο έπεσε θύμα της βροχής.

Ο Γερμανός πιλότος της Ferrari αντιμετώπιζε πρόβλημα με την μπροστά πτέρυγα, ωστόσο ήταν στην πρωτοπορία, με τον Κίμι Ραϊκόνεν να του κάνει χώρο νωρίτερα κατόπιν εντολής της σκουντερία.

Παρ' όλα αυτά, μόλις 15 γύρους πριν από την καρό σημαία και με τον Λιούις Χάμιλτον να έχει μαζέψει τη διαφορά, εκκινώντας από την 14η θέση, ο Φέτελ έκανε ένα τραγικό λάθος και βγήκε στην αμμοπαγίδα, πέφτοντας πάνω στις διαφημιστικές πινακίδες.

Σαν να μην έφτανε αυτό, την ώρα που ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής έμενε εκτός αγώνα, ο βασικός αντίπαλός του για τον τίτλο, ο Βρετανός της Mercedes, περνούσε εκείνος στην 1η θέση, κάνοντας την απόλυτη ανατροπή.



TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ