FORMULA 1

Άλλαξε χέρια η Caterham

Άλλαξε χέρια η Caterham

Ο Τόνι Φερνάντες πούλησε την ομάδα σε ένα γκρουπ επενδυτών από την Ελβετία και τη Μέση Ανατολή. Ο πρώην Ολλανδός οδηγός Κρίστιαν Άλμπερς ορίστηκε νέος επικεφαλής.

Η έντονη φημολογία που ήθελε μια ομάδα της Φόρμουλα 1 να έχει πωληθεί, επιβεβαιώθηκε όπως και η ταυτότητα της. Πρόκειται για την Caterham του Τόνι Φερνάντες.

Ο ιδιοκτήτης της αεροπορικής εταιρείας AirAsia και μεγαλομέτοχος της ομάδας ποδοσφαίρου KΠΡ που θα αγωνίζεται στην Premier League παραχώρησε την Caterham σε ένα γκρουπ επενδυτών από την Ελβετία και τη Μέση Ανατολή.

Η ταυτότητα των νέων ιδιοκτητών παραμένει άγνωστη. Θα συνεχίσει να αγωνίζεται ως Caterham και θα διατηρήσει την έδρα της στο Λίφιλντ της Μεγάλης Βρετανίας.

Η πώληση της ομάδας αφήνει χωρίς δουλειά τον τιμ μάνατζερ Σιρίλ Αμπιτεμπούλ, ο οποίος θα επιστρέψει πιθανότατα πίσω στη Renault.

Χρέη τιμ μάνατζερ θα αναλάβει από το Σίλβερστοουν κιόλας ο 35χρονος πρώην Ολλανδός οδηγός της Φόρμουλα 1, Κρίστιαν Άλμπερς. Θα τον βοηθάει ο Μανφρέντι Ραβέτο.

Οι δύο οδηγοί της Caterham, ο Ιάπωνας Καμούι Κομπαγιάσι και ο Σουηδός Μάρκους Έρικσον δεν έχουν εξασφαλίσει βαθμό φέτος, Καλύτερο αποτέλεσμα είναι η 11η θέση του Σουηδού ρούκι στο Μονακό.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ