ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Το...δώρο και τα πλάνα για Νορβηγία

Το...δώρο και τα πλάνα για Νορβηγία
Προπόνηση

Χαμόγελα μετά τη γκέλα της Τουρκίας. Στην τελική ευθεία η προετοιμασία. Αμφίβολοι Άντζας, "Πάτσα"

Το απρόσμενο όσο όμως και καλοδεχούμενο δώρο ήρθε από την Βαλέτα με την νέα γκέλα της Τουρκίας η οποία έμεινε στο 2-2 με τη Μάλτα με αποτέλεσμα, η πρωταθλήτρια Ευρώπης να βρίσκεται σε απόσταση τεσσάρων βαθμών από τους γείτονες.
Ήταν η τρίτη συνεχόμενη απώλεια βαθμών για την Τουρκία και σε συνδυασμό με την ήττα της Βοσνίας από την Ουγγαρία με 1-0 που την κρατά σε απόσταση πέντε βαθμών από τη "γαλανόλευκη", πλέον μοναδική απειλή είναι για την ώρα η Νορβηγία μετά τη νίκη της επί της Μολδαβίας στο Κισινάου.

Πιο συγκεκριμένα η βαθμολογία του ομίλου όπως διαμορφώθηκε είναι:

1. Ελλάδα 18 (σε 7 παιχνίδια)

2. Νορβηγία 16 (σε 8 παιχνίδια)

3. Τουρκία 14 (σε 7 παιχνίδια)

4. Βοσνία 13 (σε 8 παιχνίδια)

5. Ουγγαρία 9 (σε 8 παιχνίδια)

6. Μάλτα 5 (σε 8 παιχνίδια)

7. Μολδαβία 2 (σε 8 παιχνίδια)

Η επόμενη αγωνιστική (12/8): Νορβηγία-Ελλάδα,Τουρκία-Ουγγαρία, Βοσνία-Μολδαβία Ρεπό: Μάλτα

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία

Στα αγωνιστικά η προετοιμασία της Εθνικής για τον κρίσιμο αγώνα με τη Νορβηγία μπαίνει στην τελική ευθεία με τον Ότο Ρεχάγκελ να εξακολουθεί να αντιμετωπίζει προβλήματα.

Ο Άντζας και ο Πατσατζόγλου δεν προπονήθηκαν για μία ακόμη φορά και η συμμετοχή τους στο παιχνίδι πλέον είναι αμφίβολη.

Ο Γερμανός τεχνικός αντίθετα είδε τους Κυργιάκο και Δέλλα να έχουν μπει σε κανονικούς ρυθμούς και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα φωνάξουν "παρών".

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής προσανατολίζεται σε ένα σχήμα 5-3-2 στην αναμέτρηση της Τετάρτης. Ο Χαλκιάς φαίνεται να έχει προβάδισμα έναντι του Νικοπολίδη κάτω από τα δοκάρια, στο δεξί άκρο θα είναι ο Σεϊταρίδης και αριστερά ο Τοροσίδης.

Ο Δέλλας θα βρίσκεται σε ρόλο λίμπερο και στο κέντρο της άμυνας θα είναι ο Κυργιάκος με έναν εκ των Ανατολάκη ή Γκούμα ως παρτενέρ.

Στην μεσαία γραμμή οι Κατσουράνης, Μπασινάς και Καραγκούνης θα είναι και πάλι οι επιλογές, ενώ στην επίθεση για την μία θέση σίγουρος είναι ο Γκέκας που θα έχει ως παρτενέρ έναν εκ των Σαμαρά ή Σαλπιγγίδη. Η αποστολή αναχωρεί για το Όσλο με πτήση τσάρτερ το μεσημέρι της Δευτέρας.
































TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ