ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πρώτη προπόνηση χωρίς πέντε

Πρώτη προπόνηση χωρίς πέντε
Εθνικη προπονηση

Με πολλά προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τη Νορβηγία στις 12 Σεπτεμβρίου στο Όσλο για τα προκριματικά του «Euro 2008»

Ο Ότο Ρεχάγκελ είδε μετά τους τραυματίες Χαριστέα και Γιαννακόπουλο οι οποίοι δεν κλήθηκαν στην αποστολή λόγω τραυματισμού και τους Καψή και Σπυρόπουλο να είναι εκτός μάχης, παρότι έδωσαν το «παρών» στην πρώτη συγκέντρωση το μεσημέρι.
Οι δύο ποδοσφαιριστές εξετάστηκαν από το ιατρικό επιτελείο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος το οποίο διαπίστωσε ότι δεν είναι σε θέση να ενισχύσουν την προσπάθεια της πρωταθλήτριας Ευρώπης να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στο Όσλο το οποίο θα ανοίξει διάπλατα τον δρόμο για τα τελικά το επόμενο καλοκαίρι στα γήπεδα της Αυστρίας και της Ελβετίας.

Το απόγευμα στην πρώτη προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και οι Δέλλας, Κυργιάκος, Καραγκούνης, Λυμπερόπουλος, Νικοπολίδης. Οι δύο πρώτοι έρχονται με προβλήματα από τις ομάδες τους όπως και ο πορτιέρο του Ολυμπιακού.

Σαμαράς: «Με τον αέρα της πρωτοπόρου»

Με τον αέρα της πρωτοπόρου θα ταξιδέψει η Εθνική ομάδα στο Όσλο για το παιχνίδι με τη Νορβηγία, όπως δήλωσε μετά το τέλος της πρώτης προπόνησης, ο Γιώργος Σαμαράς. «Είναι κρίσιμο το ματς, όπως κρίσιμα είναι και τα παιχνίδια με τη Βοσνία και την Τουρκία. Δεν νομίζω, πάντως, ότι θα μας επηρεάσουν οι τραυματισμοί», δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε: «Αν υπάρχει κάποιο ντεσαβαντάζ, αυτό είναι ότι οι παίκτες που αγωνίζονται στις ελληνικές ομάδας έχουν λίγα παιχνίδια στα πόδια τους. Πάμε όμως στη Νορβηγία με τον αέρα του πρωτοπόρου».






TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ