ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Περιμένει Κυργιάκο ο Ρεχάγκελ

Περιμένει Κυργιάκο ο Ρεχάγκελ
Κυργιάκος

Την ένταξη του Κυργιάκου στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης περιμένει ο Ότο Ρεχάγκελ ενόψει Νορβηγίας.

Οι κλήσεις των Τάκη Φύσσα και Γιώργου Ανατολάκη ήρθαν για να καλύψουν τα κενά των Καψή και Σπυρόπουλου, ωστόσο ο "πονοκέφαλος" στην άμυνα παραμένει από τη στιγμή που οι Σωτήρης Κυργιάκος και Τραϊανός Δέλλας δεν έχουν καταφέρει να ακολουθήσουν το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.
Ο Γερμανός τεχνικός περιμένει ειδικά τον πρώτο που προορίζεται για το βασικό σχήμα. Ο αμυντικός της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης αισθάνεται ενοχλήσεις στους κοιλιακούς ενώ παράλληλα είχε υποστεί αμυγδαλίτιδα που του προκάλεσε πυρετό.

Οι εκτιμήσεις είναι αισιόδοξες πάντως ότι θα προλάβει να είναι έτοιμος ακόμη και την Πέμπτη. Έτσι μετά και την επιστροφή του Ανατολάκη στην αποστολή είναι πιθανόν να αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο στην αναμέτρηση με τους Νορβηγούς αν και ο Παρασκευάς Άντζας διεκδικεί με αξιώσεις μία θέση στα πλάνα του Ότο Ρεχάγκελ.

Όσον αφορά στον Δέλλα, αναμένεται να δοκιμάσει να μπει στο κανονικό πρόγραμμα από την Παρασκευή αλλά έχει χάσει έδαφος και θα είναι δύσκολο να αγωνιστεί σε όλο το παιχνίδι.

Απών και ο Μπρένε

Τα προβλήματα συνεχίζονται όμως και για τους Νορβηγούς καθώς εκτός μάχης τέθηκε και ο Σίμεν Μπρένε μετά τους Χέσταντ και Γιόνσεν.

Έτσι ο Άγκε Χαρέιντε κάλεσε δύο παίκτες της Ρόζενμποργκ στην αποστολή, τον Ρίσεθ για το κέντρο της άμυνας και τον Τετεϊ για την μεσαία γραμμή.










TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ