ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Καραγκούνης: "Θα κυνηγήσουμε τη νίκη"

Καραγκούνης: "Θα κυνηγήσουμε τη νίκη"
Καραγκούνης, Εθνική Ελλάδος

"Θα κυνηγήσουμε τη νίκη, από εμάς εξαρτάται" τόνισε ο Γιώργος Καραγκούνης ενόψει του αγώνα στις 12 Σεπτεμβρίου στο Όσλο

Μετά το τέλος της προπόνησης της Εθνικής Ελλάδος, ο Γιώργος Καραγκούνης έκανε δηλώσεις στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, λέγοντας:
" Ξέρουμε ότι είναι έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Εχουμε μια εβδομάδα να προετοιμαστούμε κατάλληλα από τον προπονητή μας. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι θα πάμε καλά.

Θα κυνηγήσουμε τη νίκη, όπως κάνουμε μέχρι τώρα και στο ματς αυτό. Αν τα καταφέρουμε καλώς αλλιώς θα έχουμε κάνει μεγάλο βήμα και με μια ισοπαλία.



Πάντα είμαστε αισιόδοξοι. Με νίκη ή ισοπαλία θα έχουμε αποσπάσει ένα εισιτήριο για το EURO. Εξάλλου είναι πολύ σημαντικό να δώσουμε ως πρωταθλητές το παρών και πάλι στα τελικά της διοργάνωσης" είπε αρχικά ο παίκτης του Παναθηναϊκού, ο οποίος από την φύση του είναι αισιόδοξος.

Για τις απουσίες που θα έχει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο Όσλο ο "Κάρα" είπε χαρακτηριστικά:

" Καλό θα ήταν να είναι όλη η ομάδα πλήρης. Ομως και αυτοί που έχουμε μείνει θα κάνουμε ότι καλύτερο να δείξουμε ότι δεν μας επηρέασαν οι απουσίες. Από εμάς εξαρτάται το αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Είμαστε έμπειροι και το ντεβαζαντάζ ότι έχουμε δώσει λιγότερα επίσημα παιχνίδια ως ποδοσφαιριστές δεν θα φανεί απέναντι στους Νορβηγούς που είναι σίγουρα πιο έτοιμοι".

Τέλος ο μέσος της Εθνικής μας, σε ερώτηση για την συμπλήρωση έξι ετών από το πρώτο ματς του κ. Ρεχάγκελ στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος είπε: " Εχει κάνει σπουδαία πράγματα και το ξέρουμε. Ελπίζουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι στην Νορβηγία και μακάρι να του κάνουμε δώρο την νίκη...".

Ατομικό Δέλλας-Κυργιάκος
Μπορεί ο Ότο Ρεχάγκελ να αντικατέστησε τους Καψή και Σπυρόπουλο με τους Φύσσα και Ανατολάκη που κλήθηκαν στην αποστολή, όμως ενόψει του αγώνα με τη Νορβηγία το ιατρικό δελτίο δεν είναι καθαρό.

Οι Τραϊανός Δέλλας και Σωτήρης Κυργιάκος για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση που έγινε το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά,καθώς εξακολουθούν να ταλαιπωρούνται από τους τραυματισμούς τους.

Αντίθετα οι Λυμπερόπουλος, Νικοπολίδης και Καραγκούνης που είχαν ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα τη Δευτέρα, προπονήθηκαν κανονικά. Οι επόμενες προπονήσεις της Εθνικής ομάδας με απαρχή την Πέμπτη θα είναι κλειστές.

Υπενθυμίζεται ότι η αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος θα αναχωρήσει για το Οσλο τη Δευτέρα(10/9-16:00)και θα πραγματοποιήσει τη μοναδική προπόνηση επί νορβηγικού εδάφους την Τρίτη(11/9-20:00-ώρα Ελλάδος).



















TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ