ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Προπονήθηκαν Κυργιάκος-Δέλλας

Προπονήθηκαν Κυργιάκος-Δέλλας
Κυργιάκος

Οι Κυργιάκος και Δέλλας προπονήθηκαν κανονικά για πρώτη φορά στην προπόνηση της Παρασκευής. Απόντες λόγω αδιαθεσίας οι Άντζας και Πατσατζόγλου.

Για πρώτη φορά από την έναρξη της προετοιμασίας για το κρίσιμο παιχνίδι με τη Νορβηγία, ο Σωτήρης Κυργιάκος και ο Τραϊανός Δέλλας προπονήθηκαν κανονικά, κάτι που σημαίνει ότι οι πιθανότητες να είναι στην διάθεση του Ομοσπονδιακού τεχνικού είναι αυξημένες.
Άλλωστε και οι δύο ποδοσφαιριστές θεωρούνται απαραίτητα εργαλεία για τον Ότο Ρεχάγκελ στην άμυνα και σε ένα αγώνα όπου πρώτος στόχος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είναι να μην δεχθεί τέρμα καθώς σε περίπτωση που δεν ηττηθεί στο Όσλο θα κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2008.

Ευχάριστα ήταν και τα νέα για τον Φάνη Γκέκα που συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα της προπόνησης όπως και ο Γιούρκας Σεϊταρίδης που δεν είχε προπονηθεί την Πέμπτη λόγω αμυγδαλίτιδας αλλά και ο Γιώργος Σαμαράς που υπέφερε από ίωση.

Στον αντίποδα ο Παρασκευάς Αντζας και ο Χρήστος Πατσατζόγλου δεν συμμετείχαν, λόγω αδιαθεσίας, στη σημερινή προπόνηση .Η αυριανή προπόνηση της Εθνικής θα γίνει στις 10:00.




TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ