ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Προβλήματα-"βουνό" για τον Ρεχάγκελ

Προβλήματα-"βουνό" για τον Ρεχάγκελ
Παπαδοπουλος, Ρεχαγκελ

Τα προβλήματα για τον Ότο Ρεχάγκελ αυξάνονται καθημερινά και το ιατρικό δελτίο έγινε ακόμη πιο πλούσιο

Η προετοιμασία για το κρίσιμο παιχνίδι με τη Νορβηγία στο Όσλο το οποίο θα διεξαχθεί στις 12 Σεπτεμβρίου συνεχίζεται μετ' εμποδίων, με αποτέλεσμα ο Γερμανός τεχνικός να μην μπορεί να δουλέψει όπως θα επιθυμούσε.
Οι Κυργιάκος και Δέλλας ακολούθησαν για μία ακόμη μέρα ατομικό πρόγραμμα, όμως στο απουσιολόγιο προστέθηκαν και άλλοι παίκτες. Ο Φάνης Γκέκας χτύπησε στο χέρι και αποχώρησε από την προπόνηση. Η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ήταν πάντως «καθαρή» με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ανησυχία για την κατάσταση του. Ο Σεϊταρίδης υποφέρει από αμυγδαλίτιδα και δεν προπονήθηκε όπως επίσης και οι Άντζας και Σαμαράς που υποφέρουν από ίωση.

Με όλα αυτά στην προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά και ήταν κλειστή για τους φιλάθλους και τα ΜΜΕ, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός είχε κάθε λόγο να είναι προβληματισμένος καθώς τα προβλήματα είναι πολλά με αποτέλεσμα να μην μπορεί να καταστρώσει τα πλάνα του. Πλέον ο Γερμανός ευελπιστεί ότι στην προπόνηση της Παρασκευής, θα υπάρχουν λιγότερα προβλήματα προκειμένου η προετοιμασία να συνεχιστεί με πιο... ομαλό τρόπο.


TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ