ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο Κίριλ Ντεσπόντοβ τραγούδησε σε ζωντανή μετάδοση κομμάτι του Τριαντάφυλλου

ΠΑΟΚ: Ο Κίριλ Ντεσπόντοβ τραγούδησε σε ζωντανή μετάδοση κομμάτι του Τριαντάφυλλου

Σε τρελά κέφια ήταν ο Κίριλ Ντεσπόντοβ μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ και μάλιστα δεν δίστασε να τραγουδήσει σε ζωντανή μετάδοση στην τηλεόραση τραγούδι του Τριαντάφυλλου.

Άπαντες στον ΠΑΟΚ βρίσκονται σε πελάγη ευτυχίας μετά την κατάκτηση του 4ου πρωταθλήματος στην ιστορία του συλλόγου. Ασφαλώς ο Κίριλ Ντεσπόντοβ δεν θα μπορούσε να αποτέλεσε εξαίρεση.

Ο Βούλγαρος άσος ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της σεζόν για τον Δικέφαλο και όπως τόνισε έχει ζήσει πρωτόγνωρα συναισθήματα στη Θεσσαλονίκη, μετά και τον άθλο που έκανε αυτός και οι συμπαίκτες του, υπό την καθοδήγηση του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ντεσπόντοβ ήταν τόσο χαρούμενος και δεν μπορούσε να χαλάσει σε κανέναν χατίρι, ούτε στον δημοσιογράφο του OPEN, που του ζήτησε να τραγουδήσει σε ζωντανή μετάδοση. Ο εξτρέμ του ΠΑΟΚ το έκανε με τα χαράς, επιλέγοντας έναν στίχο από τραγούδι του Τριαντάφυλλου: "σε παίρνω για να σου πω πω πω, πόσο πολύ σ' αγαπώ"

Το συγκεκριμένο τραγούδι ακούστηκε και από τα μεγάφωνα της Τούμπας όταν ο πρώην άσος της Λουντογκόρετς πήγε να πάρει το μετάλλιό του στην απονομή.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ