STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Tα ματς της 3ης αγωνιστικής

Tα ματς της 3ης αγωνιστικής
Γκαλέτι για κεντρικό οχι μεγάλη

Μετά το 4-1 επί του Πανσερραϊκού και το ''Χ'' του Εργοτέλη ο Ολυμπιακός έμεινε... μονάχος στην κορυφή της Superleague με τρεις νίκες. Νίκη 1-0 για την ΑΕΚ επί του Ηρακλή (vids)

Με καλό επιθετικό ποδόσφαιρο στην επανάληψη ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 2-0 στην έδρα του Θρασύβουλου. Ισόπαλοι (1-1) ήρθαν Πανιώνιος και ΟΦη στην "πλατεία".
Το Σάββατο ένα παραγωγικό δεκαπεντάλεπτο ήταν αρκετό για τον ΠΑΟ για να περάσει με 2-1 από το Κλεάνθης Βικελίδης απαντώντας με Κλέιτον και Ίβανσιτς στο γκολ του Χαβίτο. Ο ΠΑΟΚ έκανε το δεύτερο φετινό του διπλό περνώντας από την έδρα του Πανθρακικού χάρις το γκολ του Μουσλίμοβιτς.Η Σκόντα Ξάνθη πέτυχε το δεύτερο φετινό της διπλό περνώντας με 1-0 από και από τη Λάρισα.

Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου 2008


Λάρισα-Σκόντα Ξάνθη 0-1

Διαιτητής: Κουκουλάκης Μ. (Ηρακλείου)
Γήπεδο: Δημοτικό Λάρισας

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης παρέταξε την ομάδα του με σύστημα 4-4-2 σε σχήμα ρόμβου. Στον αντίποδα, ο Γιώργος Παράσχος, στο ντεμπούτο του στον πάγκο της Skoda Ξάνθης, κατέβασε την ομάδα του στο "Αλκαζάρ" με σύστημα 4-4-2.

Με γκολ του Αγκάλι στο 14', η Ξάνθη επικράτησε με 1-0 της Λάρισας στο "Αλκαζάρ" στο ντεμπούτο του Παράσχου στον πάγκο της. Ο Γκρζέλακ εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, ο Αγκάλι πήρε την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι χωρίς ιδιαίτερη αντίσταση, με την μπάλα να σκάει μπροστά από τον Κοτσόλη και να καταλήγει στο βάθος της εστίας του για να γίνει το 0-1.

Πανθρακικός-ΠΑΟΚ 0-1

Διαιτητής: Σταθόπουλος Γ. (Αχαϊας)
Γήπεδο: ΔΑΚ Κομοτηνής

O ΠΑΟΚ αν και σπατάλησε ένα ημίχρονο κατάφερε να αποδράσει με το τρίποντο από την έδρα του Παναθρακικού με το "φτωχό "1-0. Λητρωτής για τους φιλοξενούμενους ήταν και πάλι ο Μουσλίμοβιτς που σκόραρε (65') για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.

Ο ΠΑΟΚ αν και είχε τον έλεγχο του αγώνα από το πρώτο κιόλας λεπτό κατάφερε να δημιουργήσει μόλις μία ευκαιρία στο ημίχρονο. Στην επανάληψη ανέβασε ρυθμό στην επίθεση, πέτυχε το γκολ και πήρε σχετικά ξεκούραστα το τρίποντο.

Αρης-Παναθηναϊκός 1-2

Διαιτητής: Δαλούκας Γ. (Θεσσαλίας)
Γήπεδο: "Κλεάνθης Βικελίδης"

Ένα παραγωγικό δεκαπεντάλεπτο ήταν αρκετό για τον ΠΑΟ για να περάσει με 2-1 από το Κλεάνθης Βικελίδης απαντώντας με Κλέιτον και Ίβανσιτς στο γκολ του Χαβίτο, με όλα τα τέρματα της αναμέτρησης να σημειώνονται στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Άρης προσπάθησε στην επανάληψη να ισοφαρίσει και είχε την μεγαλύτερή του ευκαιρία στις καθυστερήσεις όταν ο Κόκε είχε πλασέ στο δοκάρι του Γκαλίνοβιτς.

Κυριακή, 21 Σεπτεμβρίου 2008

Εργοτέλης-Λεβαδειακός 1-1

Διαιτητής: Κατσιδώνης Ε. (Δωδ/νήσου)
Γήπεδο: Παγκρήτιο

Τους πρώτους του βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα έχασε ο Εργοτέλης, που έμεινε στο 1-1 με τον Λεβαδειακό στο "Παγκρήτιο".

Με τον ιδανικότερο τρόπο ξεκίνησαν την αναμέτρηση οι γηπεδούχοι, καθώς μόλις στο 2ο λεπτό πήραν το προβάδισμα. Μετά από εκτέλεση κόρνερ από δεξιά, ο Χίμπλινγκερ πήρε την κεφαλιά, ο Ζησόπουλος έδιωξε την μπάλα λίγο πριν περάσει τη γραμμή του τέρματος, αλλά με νέα κεφαλιά από τον Ορφανό, οι Κρητικοί έκαναν το 1-0 και έθεσαν από νωρίς τις βάσεις για την τρίτη τους νίκη στο πρωτάθλημα σε ισάριθμους αγώνες.

Ο Λεβαδειακός όμως αντέδρασε και κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Μοντόγια στο 37' και στη συνέχεια να κρατήσει το σκορ στην ισοπαλία αποσπώντας το βαθμό από τον Εργοτέλη.

Θρασύβουλος Φυλής-Αστέρας Τρίπολης 0-2

Διαιτητής: Παπασταμάτης Κ. (Αθηνών)
Γήπεδο: Δημοτικό Φυλής

Ο Αστέρας Τρίπολης πήρε την πρώτη της νίκη στην σεζόν, καθώς κέρδισε τον Θρασύβουλο με 2-0 μέσα στην Φυλή και τον αφήνει έτσι καρφωμένο στον.. πάτο της βαθμολογίας, καθώς μετρά μόνο ήττες.

Έπειτα από το κακό πρώτο ημίχρονο ο Αστέρας μπήκε αποφασισμένος στην επανάληψη και με τον Ζαϊρί να έχει πήρε το "διπλό", με τους Ζεάν Κάρλος και Σέζαρεκ να πετυχαίνουν δύο γκολ... καρμπόν.

Στις εξέδρες του Δημοτικού σταδίου της Φυλής βρέθηκαν περίπου 650 φίλοι του ποδοσφαίρου, αρκετοί από αυτούς οπαδοί του Αστέρα που ταξίδεψαν από την Τρίπολη και παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα να παίρνει το πρώτο... τρίποντο της χρονιάς.

Πανιώνιος-ΟΦΗ: 1-1

Διαιτητής: Καστανίδης Γ. (Θεσ/κης)
Γήπεδο: ΓΣ Πανιωνίου

Πανιώνιος και ΟΦΗ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Super League, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς αλλά όχι και εντυπώσεις. Το σκορ άνοιξε ο Πανιώνιος στο 61' με τον Κουμορτζί για να ισοφαριστεί τέσσερα λεπτά (σ.σ. 65') αργότερα με σουτ του Εντόι.



Ολυμπιακός-Πανσερραϊκός: 4-1

Διαιτητής: Τριτσώνης Σ. (Αθηνών)
Γήπεδο: "Γ. Καραϊσκάκης"

Ο Ολυμπιακός συνέτριψε με 4-1 τον Πανσερραϊκο στην καλύτερη φετινή του εμφάνιση και έμεινε μόνος πρώτος στη βαθμολογία.

Οι "ερυθρόλευκοι" του Ερνέστο Βαλβέρδε όχι μόνο παρουσιάστηκαν βελτιωμένοι σε σχέση με τη μέτρια παρουσία τους στα προηγούμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά κατά διαστήματα έπαιξαν σούπερ θελκτικό ποδόσφαιρο, με αποτέλεσμα μετά το τελευταίο σφύριγμα στο ματς να εισπράξουν απλόχερα το ζεστό χειροκρότημα από τους φίλους τους.

Ο Πανσερραϊκός έκανε καλή εμφάνιση στο φαληρικό γήπεδο, ειδικά στο δεύτερο μέρος, όμως ήταν άτυχος καθώς έπεσε πάνω σε έναν Ολυμπιακό... οδοστρωτήρα, που είχε τα περισσότερα αστέρια του σε πολύ καλή βραδιά.

Στο διάστημα 23'-27' "πετούσε φωτιές", με τους Κοβάτσεβιτς και Γκαλέτι να πετυχαίνουν δύο γκολ σπάνιας ομορφιάς, ο Ντιόγκο σημείωσε γκολ για... όσκαρ για να κάνει το 3-0, (πρώτο του εντός έδρας και δεύτερο σερί μετά αυτό κόντρα στην Skoda Ξάνθη), ενώ οι δύο ομάδες φρόντισαν να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων και στα τελευταία λεπτά.

Ο Τάντιτς προσπάθησε να δώσει νέα τροπή στο ματς, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 85', όμως οι "ερυθρόλευκοι" δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη, με τους Μπελούτσι και Όσκαρ να συνεργάζονται ιδανικά και τον Ισπανό να εκτελεί τον Κοτταρά, για να διαμορφώσει το τελικό 4-1 και να "υπογράψει" το πρώτο του τέρμα σε επίσημο παιχνίδι με την ερυθρόλευκη φανέλα.

ΑΕΚ-Ηρακλής 1-0

Διαιτητής: Ντάτης Ν. (Χίου)
Γήπεδο: ΟΑΚΑ

Η ΑΕΚ εκμεταλλεύθηκε το "δαιμονισμένο" της ξεκίνημα στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και πήρε τη νίκη κόντρα στον Ηρακλή με 1-0, αν και σκόραρε δύο φορές. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 2' με τον Μπλάνκο αλλά ο πρώτος βοηθός ακύρωσε λανθασμένα το γκολ και ο Αργεντινός στο 14' σέρβιρε για τον Σκόκο που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Αν και στο μεγαλύτερο του διάστημα ο αγώνας είχε καλό ρυθμό με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει από περιοχή σε περιοχή οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να τον μετουσιώσουν φάσεις μπροστά στους δύο τερματοφύλακες.

Μετά το εξαιρετικό ξεκίνημα της Ένωσης ο Ηρακλής ανέβασε την απόδοσή του και αν δεν υπήρχε ο Σάχα θα μπορούσε να ελπίζει σε κάτι καλύτερο από έναν ακόμα αγώνα χωρίς νίκη.

Άρης-ΠΑΟ 1-2










ΑΕΚ-Ηρακλής 1-0



Ολυμπιακός-Πανσερραϊκός 4-1











Πανθρακικός-ΠΑΟΚ 0-1



Η επόμενη αγωνιστική (4η)


Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2008

Πανσερραϊκός-Λάρισα 19:00
ΟΦΗ-Ολυμπιακός 19:00

Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2008



Ηρακλής-Πανθρακικός 17:00
Λεβαδειακός-Αστέρας Τρίπολης 17:00
Σκόντα Ξάνθη-Θρασύβουλος Φυλής 19:00
Πανιώνιος-ΑΕΚ 19:00
ΠΑΟΚ-Αρης 21:15

Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου 2008



Παναθηναϊκός-Εργοτέλης 19:00





















































































































TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ