ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Εργοτέλης-Λεβαδειακός 1-1

Εργοτέλης-Λεβαδειακός 1-1
εργοτελης λεβαδειακος

Τους πρώτους του βαθμούς έχασε ο Εργοτέλης, που έμεινε στο 1-1 με τον Λεβαδειακό στο "Παγκρήτιο"

Το σκορ για τους γηπεδούχους "άνοιξε" ο Ορφανός στο 2ο λεπτό, για να ισοφαρίσει ο Μοντόγια στο 37' για τους Βοιωτούς. Από ένα δοκάρι για κάθε ομάδα, με τους Ζούνιορ (60') και Λεονάρντο (83').
Οι συνθέσεις των ομάδων
Εργοτέλης (Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Χίμπλινγκερ, Μάρτινς (58' Βακουφτσής), Ρομάνο, Ογκουνσότο, Ορφανός (63' Κορδονούρης), Ζούνιορ, Κένεντι (71' Γελαδάρης), Φερνάντες, Μπούντιμιρ, Πλάσνεγκερ

Λεβαδειακός (Βούκοτιτς): Μπλάζιτς, Μουλόπουλος, Μασάδο, Γκεοργκίεφ (76' Ανδράλας), Μοντόγια (82' Μπούσι), Λεονάρντο, Ζησόπουλος, Τζωρμπατζάκης, Καψής, Μπασαλά, Κιάσσος (58' Τριποτσέρης)

Κίτρινες κάρτες: Ορφανός, Βακουφτσής, Πλάσνεγκερ - Ζησόπουλος, Τζωρμπατζάκης, Λεονάρντο

Διαιτητής: Κατσιδώνης (Δωδεκανήσου) Βοηθοί: Ιωσηφόγλου (Αθηνών), Βασσάλος (Αθηνών)
Με μια ματιά
Με τον ιδανικότερο τρόπο ξεκίνησαν την αναμέτρηση οι γηπεδούχοι, καθώς μόλις στο 2ο λεπτό πήραν το προβάδισμα. Μετά από εκτέλεση κόρνερ από δεξιά, ο Χίμπλινγκερ πήρε την κεφαλιά, ο Ζησόπουλος έδιωξε την μπάλα λίγο πριν περάσει τη γραμμή του τέρματος, αλλά με νέα κεφαλιά από τον Ορφανό, οι Κρητικοί έκαναν το 1-0 και έθεσαν από νωρίς τις βάσεις για την τρίτη τους νίκη στο πρωτάθλημα σε ισάριθμους αγώνες.

Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και έχασαν μία καλή ευκαιρία για να ισοφαρίσουν, όταν στο 10', ο Ντιμπαλά βρέθηκε μέσα στην περιοχή, αλλά το σουτ που επιχείρησε ήταν "χλιαρό" και ο Δασκαλάκης μπλόκαρε εύκολα την μπάλα.

Οκτώ λεπτά αργότερα ήταν η σειρά των γηπεδούχων να απειλήσουν και πάλι την εστία του Μπλάζιτς, με τον Φερνάντες να εκτελεί ένα φάουλ από μακρινή απόσταση, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Το επόμενο 15λεπτο, ο Ογκουνσότο ήταν ιδιαίτερα κινητικός, αλλά δεν μπόρεσε να δημιουργήσει κάποια αξιοσημείωτη ευκαιρία για τον Εργοτέλη. Αντιθέτως, το γκολ ήρθε για τους φιλοξενούμενους, με σκόρερ τον Μοντόγια στο 37ο λεπτό. Ο Αργεντινός επιθετικός έκλεψε την μπάλα από τον Φερνάντες, μπήκε στην περιοχή από αριστερά, δοκίμασε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και στον Χίμπλινγκερ και κατέληξε στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Δασκαλάκη.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς κάποια σημαντική ευκαιρία, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος, ο Εργοτέλης μπήκε πιο δυνατά και έχασε την πρώτη του ευκαιρία μόλις στο 48'. Ο Ζούνιορ σέντραρε, ο Μπούντιμιρ πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Μπλάζιτς.

Με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου έφτασε πιο κοντά από ποτέ στην επίτευξη του δεύτερου τέρματος. Ο Ζούνιορ επιχείρησε ένα σουτ-"κεραυνό" έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα χτύπησε στη συμβολή των δοκών της εστίας των φιλοξενουμένων.

Το επόμενο 20λεπτο "κύλησε" χωρίς σημαντικές φάσεις για τις δύο ομάδες. Στο 82ο λεπτό, ο Μπούσι έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Λεβαδειακού. Στο επόμενο λεπτό, ο Λεονάρντο εκτέλεσε φάουλ, στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, στη σπουδαιότερη ευκαιρία για τους Βοιωτούς στην αναμέτρηση.
Συνέντευξη Τύπου
Νίκος Καραγεωργίου (προπονητής Εργοτέλη): " Στο σημερινό παιχνίδι δεν παρουσιαστήκαμε όπως θα θέλαμε. Πέρασε ένα ημίχρονο χωρίς να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας και να αποδώσουμε όπως έπρεπε. Στην επανάληψη προσπαθήσαμε περισσότερο, αλλάξαμε τη νοοτροπία μας, ωστόσο ο αντίπαλος είχε κλείσει τους χώρους και αντιμετωπίσαμε δυσκολίες στη δημιουργία φάσεων. Η καθιέρωση σε μια ομάδα δεν έρχεται με μια νίκη, θέλει συνέχεια. Θέλαμε να πάρουμε τη νίκη αλλά δεν τα καταφέραμε. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας".
Όλα τα λεφτά...
Η παρουσία του Λεβαδειακού, που σε μία δύσκολη έδρα, απέναντι στον πρωτοπόρο Εργοτέλη, στάθηκε πολύ καλά, όντας καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.
Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Τα "νεκρά" διαστήματα στο ρυθμό του παιχνιδιού, με τις δύο ομάδες να φοβούνται να ρισκάρουν. Ωστόσο, δημιουργήθηκαν αρκετές καλές ευκαιρίες.
To Live του αγώνα...
1' Έναρξη αγώνα
2' Γκολ Εργοτέλης : Ορφανός
Εκτέλεση κόρνερ από δεξιά, πρώτη κεφαλιά από τον Χίμπλινγκερ, διώχνει πάνω στη γραμμή ο Ζησόπουλος, με νέα κεφαλιά ο Ορφανός στέλνει την μπάλα στα δίχτυα
10' Σουτ Λεβαδειακός : Ντιμπαλά
Σουτ του Ντιμπαλά μέσα από την περιοχή, ο Δασκαλάκης μπλοκάρει εύκολα
15' Κίτρινη κάρτα Εργοτέλης : Ορφανός
18' Φάουλ Εργοτέλης : Φερνάντες
Εκτέλεση φάουλ του Φερνάντες από μακρινή απόσταση, η μπάλα περνάει άουτ
37' Γκολ Λεβαδειακός : Μοντόγια
Ο Μοντόγια μπαίνει στην περιοχή από αριστερά, σουτάρει, η μπάλα βρίσκει στο πόδι του Χίμπλινγκερ και καταλήγει στα δίχτυα του Δασκαλάκη
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
48' Κεφαλιά Εργοτέλης : Μπούντιμιρ
Σέντρα του Ζούνιορ, ο Μπούντιμιρ παίρνει την κεφαλιά, η μπάλα περνάει δίπλα από το δοκάρι
58' Αλλαγή παίκτη Εργοτέλης
Ο Βακουφτσής στη θέση του Μάρτινς
58' Αλλαγή παίκτη Λεβαδειακός
Ο Τριποτσέρης στη θέση του Κιάσσου
60' Δοκάρι Εργοτέλης : Ζούνιορ
"Βολίδα" του Ζούνιορ έξω από την περιοχή, η μπάλα βρίσκει στη συμβολή των δοκών της εστίας του Μπλάζιτς
63' Αλλαγή παίκτη Εργοτέλης
Ο Κορδονούρης στη θέση του Ορφανού
68' Κίτρινη κάρτα Λεβαδειακός : Ζησόπουλος
71' Αλλαγή παίκτη Εργοτέλης
Ο Γελαδάρης στη θέση του Κένεντι
74' Κίτρινη κάρτα Λεβαδειακός : Τζωρμπατζάκης
76' Αλλαγή παίκτη Λεβαδειακός
Ο Ανδράλας στη θέση του Γκεοργκίεφ
82' Αλλαγή παίκτη Λεβαδειακός
Ο Μπούσι στη θέση του Μοντόγια
83' Δοκάρι Λεβαδειακός : Λεονάρντο
Ο Λεονάρντο εκτελεί φάουλ, αλλά η μπάλα βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι
84' Κίτρινη κάρτα Λεβαδειακός : Λεονάρντο
91' Κίτρινη κάρτα Εργοτέλης : Βακουφτσής
92' Κίτρινη κάρτα Εργοτέλης : Πλάσνεγκερ
94' Λήξη αγώνα




















TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ